Studieadviseur en Study Abroad Coordinator IBA en IE&B

Studieadviseur en Study Abroad Coordinator IBA en IE&B

Geplaatst Deadline Locatie
8 apr 18 apr Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 18 apr 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Vind jij het leuk om studenten bij studiegerelateerde keuzes, bij (persoonlijke) problemen te begeleiden die van invloed zijn op de studie en studenten te helpen bij het voorbereiden van hun buitenlandsemester? Dan zoeken wij jou voor de maanden mei tot en met september. 
Het Onderwijscentrum is op zoek naar een studieadviseur en Study Abroad Coordinator ter vervanging van een zwangerschapsverlof. Als studieadviseur adviseer je Nederlandse en internationale studenten over de inhoud van de studie, studieplanning, - belasting, -vaardigheden en -voortgang. Jouw focus ligt bij de tweede- en derdejaarsstudenten International Business Administration en International Economics and Business Economics. Je voert gesprekken met studenten, hebt spreekuren op afspraak en onderhoudt online contact met studenten. Waar nodig verwijs je door naar de studentendecaan, de studententrainer, de studentenpsycholoog of andere deskundigen. Je bemiddelt bij het treffen van individuele regelingen, bijvoorbeeld voor studenten met een functiebeperking. Tevens verzorg je voorlichtingsactiviteiten en informatiebijeenkomsten voor (aspirant)-studenten. Je werkt nauw samen met de negen andere studieadviseurs van de faculteit, je collega's van het Onderwijscentrum, de secties Bedrijfskunde en Economie en Bedrijfseconomie en met studieadviseurs en begeleiders van andere faculteiten en Student Support.

Naast de taken van studieadviseur gaat het binnen de functie van Study Abroad Coordinator ook om het begeleiden van deze studenten naar het buitenland. De studenten hebben in het eerste semester van het derde jaar een verplicht semester buitenland. Studenten studeren in deze periode fysiek of virtueel bij een partneruniversiteit. Als Study Abroad Coordinator ben je de link tussen de partneruniversiteit en de studenten Je beoordeelt (in overleg met de examencommissie) de Learning Agreements met de vakken die de studenten tijdens hun semester willen volgen. Het buitenlandsemester is voor studenten de ideale mogelijkheid om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op hun masterspecialisatie. Hierin begeleid je de studenten dan ook.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

  • Een afgeronde masteropleiding, bij voorkeur in één van de managementwetenschappen.
  • Communicatief vaardig in het Nederlands als Engels, zowel mondeling als schriftelijk. Daarbij beschik je over uitstekende gespreksvaardigheden.
  • Ervaring met het individueel begeleiden en coachen van studenten in het hoger onderwijs. Aantoonbare belangstelling voor (de ontwikkelingen in het) wetenschappelijk onderwijs en de studentenwereld en kennis van de universitaire omgeving.
  • Dat je goed kunt schakelen tussen studiebegeleidingsgesprekken van diverse aard: de onderwerpen variëren van persoonlijke problematiek tot motivatie, studieplanning, strategische keuzes etc. Je bent flexibel in de wijze van begeleiding, gezien de voorlopige onzekerheid over het onderwijs en de begeleiding fysiek op de campus.
  • Dat je initiatiefrijk, resultaatgericht, proactief, flexibel en servicegericht bent. Je bent in staat om met jouw enthousiasme (aankomende) studenten te motiveren.
  • Het vermogen om jouw concrete ervaringen met studenten te relateren aan het beleid van de faculteit en de opleiding en hierin de opleiding en de faculteit te adviseren.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 5 maanden (i.v.m. zwangerschapsverlof).

  • Aanstelling: 0,8 fte.
  • Maximum salaris per maand € 4.402,- bruto op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 10).
  • Het salaris is afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring.
  • Het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Contractduur: 5 maanden (i.v.m. zwangerschapsverlof).
  • De gewenste datum indiensttreding is zo spoedig mogelijk maar uiterlijk 1 mei 2021.
  • Bekijk ook onze andere aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling.

Werkgever

Radboud Universiteit

Wij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 22.000 studenten en 5.000 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En wat vraagt om nog meer talent, samenwerking en een leven lang ontwikkelen. Je bent nodig!

Afdeling

Faculteit der Managementwetenschappen

Bij de Faculteit der Managementwetenschappen worden in een zevental studierichtingen, te weten Bestuurskunde, Bedrijfskunde, Economie en Bedrijfseconomie, Geografie, Milieu, Planologie en Politicologie, onderwijs en onderzoek gecombineerd. Deze studierichtingen bieden zowel bachelor- als masterdiploma's aan. Het educatieve programma is gebaseerd op een systeem van kleinschalig onderwijs en biedt een stimulerende leeromgeving met de nadruk op de ontwikkeling van academische vaardigheden. De Faculteit der Managementwetenschappen is met ruim 4.800 studenten op dit moment één van de grootste faculteiten binnen de Radboud Universiteit. 
De ondersteuning van de Faculteit der Managementwetenschappen is verdeeld over verschillende afdelingen; Faculteitsbureau, Internationalisering, Communicatie en Relaties (ICR), Institute of Management Research (IMR), financiële administratie, Radboud Management Academy (RMa), Onderwijscentrum (OWC) en Algemene zaken. Het Onderwijscentrum (OWC) voert taken uit op het gebied van beleidsadvisering, onderwijs- en examenadministratie, (tentamen)roostering, informatievoorziening aan studenten, studieadvisering, ICT in het onderwijs en marketing en werving. Daarnaast heeft het OWC taken op het gebied van kwaliteitszorg en onderwijsvernieuwing. Bij het OWC werken 35 personen.

Specificaties

  • Beleid- en staf
  • max. 32 uur per week
  • max. €4402 per maand
  • Universitair
  • 1147673

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you