Medewerker Algemene Zaken / receptionist - NIOD-KNAW - Amsterdam

Medewerker Algemene Zaken / receptionist - NIOD-KNAW - Amsterdam

Geplaatst Deadline Locatie
15 apr 14 mei Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Binnen het NIOD is de Afdeling Algemene Zaken verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en ondersteunt de gehele organisatie op het gebied van faciliteiten, het gebouwbeheer, ICT, secretariaat, en communicatie.

Wij zijn per direct op zoek naar versterking van ons team en zoeken een Medewerker Algemene Zaken/ receptionist.

Werkzaamheden
Vanuit de receptie ondersteun je de organisatie, haar medewerkers en bezoekers. Tot de dagelijkse werkzaamheden behoren dagopening gebouw, brand- en sluitronde, gasten en studiezaalpubliek ontvangen en te woord staan, telefoon beantwoorden, klein dagelijks onderhoud apparatuur/verlichting, bestellingen plaatsen, storingsmeldingen doen, ICT ondersteuning, logboeken, toezicht op het afvalbeheer, beheer vergaderzalen. Verder ben je lid van de BHV organisatie (en plaatsvervangend hoofd BHV) en hou je je toezicht op de veiligheid van medewerkers en de collectie.

Naast deze dagelijkse werkzaamheden heb je binnen het team een organiserende en uitvoerende rol bij evenementen die plaatsvinden bij het NIOD of die het NIOD op andere locaties organiseert.

Tevens heb je een ondersteunende rol tijdens het indiensttredingsproces van nieuwe medewerkers en een actieve rol op hun eerste werkdag. Hierin werk je samen met het verschillende medewerkers uit de gehele organisatie.

Tot slot draag je binnen de afdeling bij aan de uitvoering van een ARBO/ preventie plan.

Wie zoeken we?
Wij zoeken een all round medewerker die voldoening haalt uit contact met bezoekers en medewerkers. De geschikte kandidaat vindt het leuk om dingen te regelen en - alleen of samen met collega’s -  zaken op te lossen en voor elkaar te krijgen. We zoeken een energieke collega met een handen uit de mouwen steken-mentaliteit. De geschikte kandidaat ziet het werk, pakt dingen zelfstandig op, neemt er verantwoordelijkheid voor en communiceert hier helder over met betrokkenen.

We zoeken iemand die woont in Amsterdam, op pak ‘m beet 15 minuten fietsafstand van kantoor. Dit is belangrijk zodat je bij calamiteiten snel op locatie bent. 

Specificaties

Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW)

Functie-eisen

Wat neem je mee?

 • Je beschikt tenminste over een relevante opleiding en/of enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je werkt graag zelfstandig, maar functioneert ook goed in teamverband;
 • Je bent accuraat, dienstverlenend, oplossingsgericht en stressbestendig;
 • Je bent zowel in staat om de handen uit de mouwen te steken, als in staat mee te denken in het optimaliseren van werkprocessen op je vakgebied;
 • Je hebt een uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Je bent sociaal, representatief en communicatief.
 • Je beheerst de voor je vak noodzakelijke vaardigheden en hebt ruime ervaring met Microsoft Office.

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij?
Voor de functies geldt dat je een aanstelling krijgt bij de KNAW en het betreft in eerste instantie een tijdelijk dienstverband voor een jaar. Het salaris bedraagt afhankelijk van relevante werkervaring minimaal €2.052,- en maximaal €2.853,- (schaal 6 CAO-Nederlandse Universiteiten) bij een 38-urige werkweek. De KNAW biedt aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8,3 % eindejaarsuitkering, 8% vakantieuitkering, een goede pensioenregeling, 6 weken vakantie op jaarbasis en de mogelijkheid om verlofdagen te kopen/verkopen.

Werkgever

NIOD Instituut voor Oorlogs-, Holocaust- en Genocidestudies

Het NIOD Instituut voor Oorlogs-, Holocaust- en Genocidestudies (NIOD - KNAW) is een onderzoeksinstituut van de KNAW. De expertise van het NIOD ligt bij de verspreiding van kennis over de Tweede Wereldoorlog, de Holocaust en genocide. Naast wetenschappelijk onderzoek biedt het NIOD een inhoudelijk sterke en intensieve dienstverlening. Zowel professionals als particulieren kunnen bij het NIOD terecht voor informatie of het raadplegen van de uitgebreide collectie.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • 22.8—30.4 uur per week
 • €2052—€2853 per maand
 • MBO+
 • AT2021-049

Werkgever

Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Herengracht 380, 1016 CJ, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you