Cursuscoördinator met interesse in onderwijsinnovatie

Cursuscoördinator met interesse in onderwijsinnovatie

Geplaatst Deadline Locatie
23 apr 4 mei Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Het Zorginstituut van Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) is op zoek naar een Cursuscoördinator met interesse in onderwijsinnovatie (32 - 38 uur per week).  

Ben jij een organisatietalent dat van aanpakken weet en wil je werken in een academische omgeving? Solliciteer dan op de functie ‘Cursuscoördinator’ bij ACTA Dental Education.

ACTA Dental Education is het grootste bij- en nascholingsinstituut binnen de tandheelkunde en mondzorg in Nederland. Het instituut is nauw verbonden met het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Deze samenwerking zorgt voor up-to-date, wetenschappelijk onderbouwde en innovatieve scholing op topniveau.

Wat ga je doen

Als cursuscoördinator ben je verantwoordelijk voor de planning, organisatie, uitvoering en nazorg van je eigen cursuspakket. Je werkt nauw samen met de projectleiders van de PAOT-cursussen en houd je ook bezig met productontwikkeling.

Je plant in samenspraak met de projectleiders en docenten de cursussen in, je zorgt dat alle informatie over de cursus op de website komt te staan en je zorgt ervoor dat alle onderwijsmaterialen in onze digitale leeromgeving komen te staan. In dit online Leer Management Systeem hebben we de mogelijkheid om (een gedeelte van) de cursus door middel van verschillende e-learning methoden aan te bieden.
Daarnaast zorg je dat alles voor de cursus zelf geregeld is: cursisten zijn ingeschreven en hebben daarvan een bevestiging ontvangen; ook kunnen ze bij jou terecht voor al hun vragen. Verder regel je o.a. catering, cursusruimtes, schoonmaak en beveiliging. Daarbij houd je ook het financiële plaatje goed in de gaten. Wanneer kan de cursus doorgaan en wat te doen als er extra kosten bij komen kijken?

Op de cursusdag zelf ben jij het aanspreekpunt voor zowel deelnemers, docenten als catering. Je fungeert bij aanvang als gastvrouw/gastheer en zorgt ervoor dat de cursusdag verder vlekkeloos verloopt. Na afloop van de cursus zorg je ervoor dat de accreditatie (nascholingspunten) wordt toegekend aan de cursisten en handel je verdere administratieve taken af.

Ook ontwikkel je in samenspraak met de docenten en het e-learningteam nieuwe cursussen.

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Functie-eisen

Wat vragen we van jou

Als cursuscoördinator heb je:

 • Een aantal jaren relevante werkervaring;
 • uitstekende beheersing van Nederlands in woord en geschrift;
 • goede organisatorische capaciteiten;
 • gestructureerd en nauwkeurig;
 • oog voor detail.

Als cursuscoördinator ben je:

 • Gewend aan deadlines;
 • klantvriendelijk;
 • gewend om zelfstandig te werken;
 • oplossendgericht
 • bereid om gemiddeld één zaterdag en 2 avonden per maand te werken.

Wij geven voorkeur aan mensen met een tandheelkundige of onderwijskundige achtergrond.

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden we jou

 • Vakantiegeld;
 • Pensioen;
 • Dertiende maand;
 • Reiskostenvergoeding.

De Cao Nederlandse Universiteiten is van toepassing.

Werkgever

Universiteit van Amsterdam

Met meer dan 5000 werknemers, 30.000 studenten en een budget van ruim 600 miljoen euro, is de Universiteit van Amsterdam (UvA) een intellectueel knooppunt binnen Nederland. De UvA heeft zeven faculteiten waar onderwijs en onderzoek plaatsvinden op het gebied van geesteswetenschappen, sociale wetenschappen, economie en bedrijfskunde, rechtsgeleerdheid, natuurwetenschappen, geneeskunde en tandheelkunde. Midden in Amsterdam, op locaties waar disciplines samenkomen en elkaar beïnvloeden.  

De studenten en medewerkers van de UvA zijn onafhankelijke denkers en competente rebellen. Zij durven het aan om dogma’s in twijfel te trekken en nemen geen genoegen met simpele antwoorden of standaardoplossingen. Werken bij de UvA betekent werken in een onafhankelijk, creatief, innovatief en internationaal klimaat. Kenmerkend is de open sfeer en een authentieke betrokkenheid met de stad Amsterdam en de samenleving.

Afdeling

Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam

Over ons

Het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) is het samenwerkingsverband van de Faculteit der Tandheelkunde van de Universiteit van Amsterdam en de Vrije Universiteit van Amsterdam. ACTA verricht wetenschappelijk onderzoek, geeft onderwijs en verleent patiëntenzorg op het terrein van de tandheelkunde. Internationaal gezien is ACTA toonaangevend in onderzoek en onderwijs. Bij ACTA werken circa 500 medewerkers en volgen circa 900 studenten de opleiding Tandheelkunde. Dagelijks levert men aan circa 600 patiënten tandheelkundige zorg.

Specificaties

 • Onderwijs; Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • Gezondheid
 • 32—38 uur per week
 • €1992—€2770 per maand
 • HBO
 • 21-253

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Gustav Mahlerlaan 3004, 1182 DB, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you