Management assistent

Management assistent

Geplaatst Deadline Locatie
4 mei morgen Delft

Functieomschrijving

Doordat een van onze collega's afwezig zal zijn in verband met zwangerschapsverlof, ontstaat er binnen ons secretariaat een tijdelijke vacature voor een management assistent voor de periode van 1 juli 2021 tot 1 januari 2022. Als managementassistente werk je op het afdelingssecretariaat, een dynamische plek binnen de afdeling Architectuur. Het secretariaat bestaat uit 5 medewerkers, die secretariële en administratief-organisatorische ondersteuning bieden aan de verschillende secties binnen de afdeling. Het secretariaat functioneert als een sterk team dat doelmatige en efficiënte ondersteuning biedt. Jij biedt samen met je collega’s secretariële ondersteuning voor de afdeling; en specifiek de ondersteuning voor de sectie Methods & Matter. Je plant (complexe) vergaderingen, beheert agenda's, handelt post, e-mail en telefoongesprekken af, organiseert regelmatig kleinere en grotere bijeenkomsten en symposia, boekt dienstreizen, notuleert vergaderingen (ook Engelstalig) en verzorgt de afhandeling van financiële zaken (inkooporders aanmaken en factuur afhandeling). Je denkt hierin mee en vooruit en weet daarbij de juiste prioriteiten te stellen. Je bent een professioneel en prettig aanspreekpunt voor zowel studenten als collega's.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

Je hebt een MBO+ werk- en denkniveau, een afgeronde secretaresse- of administratieve opleiding en enkele jaren relevante werkervaring. Het is een belangrijk dat je in teamverband kunt werken. Je houding is professioneel en dit straal je uit in je werkwijze en contacten met anderen. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, bent accuraat, representatief, flexibel, doortastend, klant- en servicegericht en proactief. De functie is voor 24 uur per week.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 6 maanden.

 • Tijdelijke vacature voor de periode van 1 juli 2021 tot 1 januari 2022.
 • Een salaris volgens de CAO van de Nederlandse Universiteiten, plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
 • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
 • Korting bij zorgverzekeraars.
 • Flexibele werkweek.
 • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzepakket kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
 • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
 • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
 • Aandacht voor gezond en energiek werken met het Health Coach Program.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De faculteit Bouwkunde heeft wereldwijd een leidende rol in onderwijs en onderzoek. De drijvende kracht achter het succes van de faculteit is het robuuste onderzoeksprofiel in combinatie met de energie en creativiteit van de studenten en de academische gemeenschap. Het is een bruisende plek waar ruim vierduizend mensen van 's morgens vroeg tot 's avonds laat studeren, werken, ontwerpen, onderzoek doen en kennis vergaren en verspreiden. Onze faculteit heeft een sterke focus op ‘ontwerpgericht onderzoek' dat al enkele jaren wordt erkend en bekroond, met als resultaat een toppositie op de wereldranglijsten.
Medewerkers en studenten werken aan de verbetering van de gebouwde omgeving met behulp van een breed scala aan disciplines, waaronder architectonisch ontwerp, stedenbouw, bouwtechnologie, sociale wetenschappen, procesmanagement en geo-informatiewetenschappen. De faculteit werkt nauw samen met andere faculteiten, universiteiten, private partijen en de publieke sector en heeft een uitgebreid netwerk, zowel in Nederland als internationaal.

https://www.tudelft.nl/bk/ 

Afdeling

Afdeling

De afdeling Architectuur  van de faculteit Bouwkunde is een maatschappelijk georiënteerde afdeling die onderwijs en onderzoek verzorgt van een internationaal erkend excellent niveau op het gebied van architectuur en architectonische ontwerpen. De afdeling bestaat uit 6 leerstoelen met ongeveer 70 FTE medwerkers en gastonderzoekers. De afdeling biedt onderwijs aan in zowel het Bachelorprogramma als in het Masterprogramma, en biedt bovendien een postmaster opleiding aan. Jaarlijks is er een instroom van circa 300 studenten.

Additionele informatie

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Danielle Groetelaers, afdelingssecretaris, e-mail: afdelingssecretaris-ar@tudelft.nl.

Voor meer informatie over de selectieprocedure kun je terecht bij Caro Coemans, HR-Adviseur, e-mail: HR-BK@tudelft.nl.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • max. 24 uur per week
 • €2329—€3144 per maand
 • MBO+
 • TUD01084

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you

X

Sollicitatieprocedure

Wil je solliciteren naar deze functie, upload dan uiterlijk 16 mei 2021 je motivatiebrief en CV via de knop 'solliciteer nu'.

Let op:

 • Je kunt alleen online solliciteren. Wij nemen geen sollicitaties in behandeling die per e-mail en/of per post zijn verzonden.
 • Onvolledige sollicitaties worden niet in behandeling genomen.
 • Een pre-Employment screening kan onderdeel zijn van de selectieprocedure.
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Technische Universiteit Delft (TU Delft)). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Bedankt voor je sollicitatie

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je contact opnemen met de werkgever.

Tip: sla deze vacature op als favoriet in je AcademicTransfer account. Zo heb je meteen een overzicht en kun je de vacature makkelijk terugvinden. Nog geen account? Maak deze dan nu aan en profiteer van nog meer handige functionaliteiten!

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Wil je solliciteren naar deze functie, upload dan uiterlijk 16 mei 2021 je motivatiebrief en CV via de knop 'solliciteer nu'.

Let op:

 • Je kunt alleen online solliciteren. Wij nemen geen sollicitaties in behandeling die per e-mail en/of per post zijn verzonden.
 • Onvolledige sollicitaties worden niet in behandeling genomen.
 • Een pre-Employment screening kan onderdeel zijn van de selectieprocedure.
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer uiterlijk op 17 mei 2021 1:59 (Europe/Amsterdam).