HBO/MBO analist voor bijzonder onderzoeksinstituut

HBO/MBO analist voor bijzonder onderzoeksinstituut

Geplaatst Deadline Locatie
5 mei 20 mei Wageningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben jij een enthousiaste HBO/MBO analist voor de pré-analysegroep van afdeling Diagnostiek en Crisisorganisatie in Lelystad? Ben jij beschikbaar voor 24 uur per week? Dan komen we graag met jou in conatact.

Bij Dispatching Service Unit (DSU) ontvang je alle monsters die voor diagnostisch onderzoek worden ingestuurd. Als nationaal veterinair referentie-instituut krijgen we een breed aanbod aan monsters voor export van dieren, verdenkingen van aangifteplichtige ziekten, monitoring van dierziekten of wetenschappelijke projecten en onderzoeken. Je registreert deze monsters in het Laboratorium Informatie Management Systeem (LIMS) en maakt ze klaar voor transport naar andere laboratoria binnen Wageningen Bioveterinary Research. Hiertoe worden de monsters veelal voorbewerkt. Je hebt een uitgebreid pakket aan verschillende voorbereidingsmethoden die je zal toepassen, zoals het opwerken van orgaanmateriaal, swabs en bloedmonsters. Een deel van deze voorbewerking zullen plaatsvinden binnen de High Containment Unit. Een kwaliteitsgerichte instelling is bij de werkzaamheden zeer belangrijk. Je maakt deel uit van een hecht team van ongeveer 6-8 personen.

Specificaties

Wageningen University & Research

Functie-eisen

Voor de functie is het van belang dat je:
 • kwaliteitsgericht bent
 • van aanpakken weet en flexibel bent
 • goed kan functioneren in teamverband
 • goed kan omgaan met stress tijdens grote drukte of uitbraken van dierziekten
 • bereid bent om tijdens uitbraken en verdenkingen van dierziekten ook buiten kantooruren te werken
 • bereid bent tot het draaien van piketdiensten en avond- en weekeinddiensten indien nodig
 • bereid om flexibel inzetbaar te zijn voor werkzaamheden op andere laboratoria
 • de Nederlandse en Engelse taal kunt spreken en verstaan
 • klantvriendelijk en klantgericht bent.
De werkzaamheden zullen (deels) plaatsvinden in gebouwen waarvoor na het verlaten nog een aanvullende quarantainerestrictie geldt (op basis van EU-regelgeving). Dit houdt in dat het niet is toegestaan om evenhoevige dieren te houden. Ook is het gedurende 72 uur na de werkzaamheden niet toegestaan contact te hebben met deze dieren en pluimveeproductiebedrijven te bezoeken.

Arbeidsvoorwaarden

Als het gaat om arbeidsvoorwaarden zit je goed bij Wageningen University & Research. Highlights uit onze CAO zijn:
 • werktijden die in overleg kunnen worden vastgesteld, zodat een optimale balans tussen werk en privé mogelijk is;
 • de mogelijkheid om door meer te werken extra vakantie uren op te bouwen;
 • sabbatical leave, studieverlof en betaald ouderschapverlof;
 • er is veel aandacht voor vitaliteit;
 • een structurele eindejaarsuitkering van 3%;
 • een goede pensioenregeling via ABP.
Bij deze uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden hoort natuurlijk ook een passend salaris. De salarisindicatie is afhankelijk van werkervaring en achtergrond en maximaal € 1954,76 bruto per maand (schaal 6 conform CAO Stichting Wageningen Research) op basis van een dienstverband voor 24 uur per week. Het betreft in eerste instantie een dienstverband voor 1 jaar, met de mogelijkheid tot verlenging, voor 24 uur per week.

Wij bieden een baan met gevarieerde werkzaamheden in een plezierige en open werksfeer
De standplaats is Lelystad.

Wageningen University & Research stimuleert interne doorgroeimogelijkheden en mobiliteit met een intern recruitment beleid. Er zijn ruime mogelijkheden voor eigen initiatief in een lerende omgeving, wij bieden uitstekende opleidingsmogelijkheden. Je krijgt bij ons een veelzijdige baan in een internationale omgeving met een plezierige en open werksfeer waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen.

Werkgever

Wageningen University & Research

Wageningen University & Research
De missie van Wageningen University & Research is 'To explore the potential of nature to improve the quality of life'. Binnen Wageningen University & Research bundelen Wageningen University en gespecialiseerde onderzoeksinstituten van Stichting Wageningen Research hun krachten om bij te dragen aan de oplossing van belangrijke vragen in het domein van gezonde voeding en leefomgeving.

Met ongeveer 30 vestigingen, 6.500 medewerkers en 12.500 studenten behoort Wageningen University & Research wereldwijd tot de aansprekende kennisinstellingen binnen haar domein. De integrale benadering van de vraagstukken en de samenwerking tussen verschillende disciplines vormen het hart van de unieke Wageningen aanpak. Wij zijn uitgeroepen tot Beste Werkgever in de categorie Onderwijs 2019-2020.

Deze punten geven onze medewerkers aan als goede redenen om te komen werken bij WUR: lees de 6 redenen om te komen werken bij WUR
Wij werven zelf voor deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, maar delen in je netwerk wel.

De diagnostische laboratoria van Wageningen Bioveterinary Research in Lelystad zijn verantwoordelijk voor de diagnostiek in het kader van monitoring en verdenkingen van aangifteplichtige virale en bacteriële dierziekten en het uitvoeren van exportdiagnostiek. Bij het uitvoeren van diagnostiek staat kwaliteit centraal. Naast het uitvoeren van diagnostiek worden nieuwe testen ontwikkeld, geïmplementeerd en gevalideerd. Met een enthousiast team van goed opgeleide analisten worden de werkzaamheden grotendeels uitgevoerd in de high-containment unit (zie http://www.wur.nl/nl/Expertises-Dienstverlening/Onderzoeksinstituten/Bioveterinary-Research/Faciliteiten.htm en bekijk de video over onze werkzaamheden).

Wij werven zelf voor deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, maar delen in je netwerk wel.

Specificaties

 • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
 • Natuurwetenschappen
 • max. 24 uur per week
 • MBO+
 • 726903

Werkgever

Wageningen University & Research

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Droevendaalsesteeg, 6708 PB, Wageningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you