Event manager

Event manager

Geplaatst Deadline Locatie
6 mei 30 mei Wageningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben jij een kei in het organiseren van evenementen en congressen en kun jij op een creatieve manier verschillende soorten doelgroepen aanspreken? Houd jij wel van een uitdaging en wil je werken bij de groenste universiteit van Nederland? Lees dan snel verder!

Als uitbreiding op het team Events zijn we op zoek naar een ervaren event manager die aan de slag gaat met de organisatie van online en live evenementen zoals webinars en (wetenschappelijke) congressen en bijeenkomsten.

CS Events Team: Wat doen we en voor wie?
Jaarlijks worden er tientallen events en bijeenkomsten georganiseerd en ontwikkeld voor diverse doelgroepen variërend van klein naar groot. Denk hierbij aan: grote internationale (wetenschappelijke) congressen en de jaarlijkse DIES Natalis en Opening Academisch Jaar. campustours door studenten (250 per jaar), openingen, afscheidsrecepties, medewerkersbijeenkomsten en bezoeken van regeringsleiders en koningshuis.

Het team van CS Events pakt aanvragen op van briefing tot en met de gehele organisatie van het (online of hybride) evenement, inclusief bewaking van budget en deadline(s) en draagt bij aan de marketing- en communicatiestrategie rondom de events en activiteiten. Dit laatste in samenwerking met andere afdelingen van Corporate Communicatie & Marketing (CC&M).
Team Events is onderdeel van CC&M, en werkt voor de gehele WUR organisatie, voor corporate (RvB) als voor de vijf research kenniseenheden, en voor relaties en partners van WUR en Campusbewoners. Ons team bestaat uit vijf collega's.

De functie
Als event manager ben je verantwoordelijk voor het faciliteren en ondersteunen van dialogen, kleine online conferenties in MS Teams en het organiseren van producties die (online of live) plaatsvinden op de campus. Daaronder vallen ook onze webinars die we in onze eigen webinar studio op de campus opnemen en uitzenden. De events zijn met name voor interne doelgroepen (corporate, universiteit en kenniseenheden) en gaan vaak over maatschappelijk relevante thema's rondom onze onderzoeksgebieden.

Je werkdag kan er als volgt uit zien:
We starten de dag met een (online) team meeting. We bespreken de status van onze lopende projecten en helpen elkaar als we ergens tegenaan lopen. Indien er nieuwe opdrachten zijn binnengekomen bespreken we deze en kijken we wie het project kan gaan oppakken. Als we na een uurtje de meeting afsluiten dan kan het zijn dat je vervolgens een gesprek hebt met een nieuwe opdrachtgever en dat je daarna een afspraak hebt voor een demo met een mogelijk nieuwe leverancier. Helaas zul je op dit moment in je eentje thuis moet lunchen, maar als we weer op de campus mogen komen, dan is er genoeg keus om niet achter je bureau te lunchen. In de middag zit jij de afspraak voor waarin het regieboek voor het online event nog een keer wordt doorgenomen, en leg je nog even de laatste hand aan een offerte. Tevens brief je nog snel even de afdeling vormgeving over een digitale uitnodiging voor een project dat over twee maanden gepland staat. De middag sluit je af met het faciliteren van een online bijeenkomst via MS Teams.

Bij sommige projecten ben je de projectleider en organiseer je van A tot Z het hele evenement. Bij een aantal projecten maak je als event manager onderdeel uit van het organiserende team. Dit maakt de rol erg afwisselend en maakt dat je eigen creativiteit kunt inbrengen in je werk.

Specificaties

Wageningen University & Research

Functie-eisen

Je bent een ervaren event manager met minimaal 7 jaar event/projectmanagement ervaring. Je hebt goede communicatieve en sociale skills om ook het aanspreekpunt te kunnen zijn voor klanten.
Daarnaast;
 • Heb je een afgeronde HBO opleiding in een relevante richting, denk bijvoorbeeld aan arketing/Communicatie, Hotelschool, of Eventmanagement;
 • Minimaal zeven jaar aantoonbare recente ervaring in het realiseren van digitale, hybride en fysieke eventproducties en (wetenschappelijke)congressen;
 • Beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, ben je creatief, doelgericht en weet je met overtuigingskracht te presenteren;
 • Spreek en schrijf je uitstekend Nederlands en Engels (veelal is voertaal Engels);
 • Heb je kennis van en ervaring met MS Teams in het algemeen en ook specifiek met het organiseren van evenementen in MS Teams en/of Zoom;
 • Beschik je over zelfstartend vermogen, heb je verbindende kwaliteiten en schakel je snel;
 • Presteer je goed onder druk en ben je gewend te werken met deadlines.

Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende functie met, afhankelijk van je ervaring, een marktconform salaris van minimaal €2.790,- en maximaal € 4.549,- bij een volledige werkweek van 36 uur conform CAO Wageningen Research (schaal 10). Bovendien is een werkweek van 32 uur ook bespreekbaar.
Daarnaast bieden wij:
 • 8% vakantietoeslag
 • een structurele eindejaarsuitkering van 3%
 • uitstekende opleidingsmogelijkheden en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • flexibele werktijden die we in overleg samen vaststellen
 • uitstekende pensioenregeling via ABP
 • 171 vakantie-uren, de mogelijkheid om bij te kopen en goede aanvullende verlofregelingen
 • de mogelijkheid om maximaal 40 uur per week te werken en zo maximaal 204 compensatie uren per jaar op te bouwen
 • een keuzemodel om een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samen te stellen, zoals een fietsplan
 • een levendige werkplek op de Wageningen Campus
 • gebruik maken van de op de campus aanwezige sportfaciliteiten tegen een geringe vergoeding.
Wageningen University & Research stimuleert interne doorgroeimogelijkheden en mobiliteit met een intern recruitment beleid. Er zijn ruime mogelijkheden voor eigen initiatief in een lerende omgeving. Je krijgt bij ons een veelzijdige baan in een internationale omgeving met een plezierige en open werksfeer.

Werkgever

Wageningen University & Research

Wageningen University & Research
De missie van Wageningen University & Research is 'To explore the potential of nature to improve the quality of life'. Binnen Wageningen University & Research bundelen Wageningen University en gespecialiseerde onderzoeksinstituten van Stichting Wageningen Research hun krachten om bij te dragen aan de oplossing van belangrijke vragen in het domein van gezonde voeding en leefomgeving.

Met ongeveer 30 vestigingen, 6.500 medewerkers en 12.500 studenten behoort Wageningen University & Research wereldwijd tot de aansprekende kennisinstellingen binnen haar domein. De integrale benadering van de vraagstukken en de samenwerking tussen verschillende disciplines vormen het hart van de unieke Wageningen aanpak. Wij zijn uitgeroepen tot Beste Werkgever in de categorie Onderwijs 2019-2020.

Kijk hier voor meer informatie over werken bij Wageningen University & Research.

Specificaties

 • Marketing en communicatie
 • Landbouw
 • max. 36 uur per week
 • HBO
 • 727534

Werkgever

Wageningen University & Research

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Droevendaalsesteeg, 6708 PB, Wageningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you