Gepromoveerd internist Diabetesteam

Gepromoveerd internist Diabetesteam

Geplaatst Deadline Locatie
10 mei 29 jun Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 29 jun 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Het diabetesteam van het Radboudumc is per september 2021 op zoek naar een gepromoveerd internist met een sterk wetenschappelijk profiel en ervaring in de diabeteszorg.

Als nieuw staflid ben je mede-verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit, aansturing en doelmatigheid van de zorg voor mensen met diabetes op een academisch niveau.

Binnen het team ben je ook betrokken bij de opleiding en superviseer je fellows in opleiding tot het aandachtsgebied endocrinologie of vasculaire geneeskunde, werk je samen met en superviseer je diabetesverpleegkundigen, diabetesverpleegkundig specialisten en een technisch geneeskundige en je verricht supervisie op de afdeling interne geneeskunde.

Wij bieden je een stimulerend werkklimaat, waarin je het beste uit jezelf haalt en dit ten goede laat komen aan de doelen van het Radboudumc en van jezelf. De afdeling Interne Geneeskunde bevordert een positief-kritische cultuur waarin rationele keuzes voor kwaliteit worden gemaakt in een collegiale sfeer.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Je bent een gepromoveerde, ambitieuze internist met ervaring en expertise op gebied van de diabeteszorg. Je hebt een aantoonbaar sterke wetenschappelijke ambitie op het gebied van diabetes en de potentie om jezelf te ontwikkelen tot onderzoeksleider. Je bent gepromoveerd op een relevant onderwerp en hebt aantoonbaar ervaring met het werven van subsidies, het leiden van projecten en het begeleiden van promovendi.

Je doet je werk met bezieling, energie en enthousiasme. Dit komt tot uiting in de oprechte betrokkenheid bij de patiënt en zijn of haar kwaliteit van leven. Daarnaast ben je ook oprecht betrokken bij je collega's. Je bent een teamspeler die gedreven is de zorg continu te verbeteren en daarbij verbindend te werk gaat. Je staat open voor zowel persoonlijke als vakinhoudelijke verdere ontwikkeling en je deelt kennis en ervaring met anderen. Ook beschik je over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden, overtuigingskracht, organisatiesensitiviteit en stressbestendigheid.

Ook herken je jezelf in de Radboud manier van werken.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Werken bij het Radboudumc betekent dat je voorop loopt en samen werkt aan de gezondheidszorg van de toekomst. Maar er is meer. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden mogen er namelijk zijn. Helemaal op jou afgestemd dankzij ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden. In het Radboudumc krijg je het vertrouwen en neem je verantwoordelijkheid om het samen voor elkaar te krijgen. Wij zorgen voor jaarlijkse opleidingen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.

Naast onze arbeidsvoorwaarden bieden we medewerkers ook verschillende andere aantrekkelijke faciliteiten zoals kinderopvang en sportvoorzieningen. Wil je meer weten? Bekijk ook eens de Cao umc.

Werkgever

Radboudumc

Binnen de afdeling Interne Geneeskunde staat de diabetessectie voor hoogstaande zorg vanuit een generalistisch perspectief en zijn we gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling en begeleiding van mensen met diabetes mellitus. Daarin willen we steeds beter worden.

We zijn een echte academische afdeling. We onderscheiden ons door synergie tussen de beste persoonsgerichte zorg, onderwijs en hoogwaardig onderzoek. We beschikken over innovatieve technieken waarmee we onze patiënten behandelen volgens de nieuwste inzichten.

Het Radboudumc
Het Radboudumc wil voorop lopen in het vormgeven van de gezondheidszorg van de toekomst. Dat doen we persoonsgericht en innovatief. En in nauwe samenwerking met ons netwerk. We willen significant impact on healthcare hebben. Elke dag willen we het beter doen. Elke dag streven naar betere zorg, onderzoek en onderwijs. Elke dag beter begrijpen hoe ziektes ontstaan, hoe we ze kunnen voorkomen, behandelen en genezen. Zo krijgt iedere patiënt altijd de beste zorg, nu en in de toekomst. Want daar doen we het voor.

Lees meer over onze strategie en wat werken bij het Radboudumc betekent. Onze collega's vertellen je er graag over, #wijzijnradboudumc.

Specificaties

  • Medisch personeel (anios, aios, specialist)
  • Gezondheid
  • 40—48 uur per week
  • €6158—€11933 per maand
  • Universitair
  • 137583-P728931-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you