Senior Onderzoeker Praktijkgericht Wetenschappelijk Onderzoek (PWO)

Senior Onderzoeker Praktijkgericht Wetenschappelijk Onderzoek (PWO)

Geplaatst Deadline Locatie
17 mei 26 mei Beetsterzwaag

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 26 mei 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben jij een gedreven en ervaren onderzoeker met passie voor zowel de gehandicaptenzorg als de ouderenzorg? En wil je bijdragen aan betere zorg en kennisvergroting door wetenschappelijk onderzoek?

Bij Zorggroep Alliade in Beetsterzwaag zijn wij voor de afdeling Praktijkgericht Wetenschappelijk Onderzoek (PWO), voor 32 uur, op zoek naar een Senior Onderzoeker.

Wat ga je doen?
Als Senior Onderzoeker kom je te werken in het enthousiaste en gedreven PWO-team, waarin multidisciplinair wordt samengewerkt (o.a. onderzoekers, artsen, gedragskundigen, logopedisten, communicatiemedewerkers en ondersteuners) om de gehandicaptenzorg en ouderenzorg een stapje verder te helpen. Je handelt wetenschappelijk, met veel aandacht voor de uitvoering in de praktijk, en je hebt een belangrijke rol in het opzetten, coördineren en uitvoeren van meerdere onderzoeksprojecten. Je verzamelt, verwerkt, analyseert en interpreteert onderzoeksgegevens en publiceert de resultaten. Je voert onderzoek werkzaamheden uit in de brede zin van het woord en coördineert diverse projecten binnen de onderzoekslijnen van PWO. Ook koppel je onderzoeksresultaten terug, zowel wetenschappelijk onder vakgenoten in de sector, als naar de werkvloer in samenwerking met communicatiemedewerkers van PWO. Als Senior Onderzoeker begeleidt en ondersteun je ook studenten en behandelaar-onderzoekers. In deze functie rapporteer je aan en ontvang je leiding van het Hoofd PWO. Bij voorkomende onderzoek werkzaamheden kun je verder denken aan:

  • Verrichten van (systematisch) literatuuronderzoek;
  • Selecteren van passende wetenschappelijke methodes (opzet);
  • Projecten conform wet- en regelgeving laten verlopen;
  • Uitvoeren en interpreteren van kwantitatief en kwalitatief onderzoek;
  • Delen van resultaten via (inter)nationale peer-reviewed tijdschriften en presentaties (intern en extern).

Specificaties

Alliade

Functie-eisen

Dat je ruime ervaring hebt met het zelfstandig uitvoeren en coördineren van (praktijkgericht) wetenschappelijk onderzoek, op academisch niveau. Je hebt affiniteit met de gehandicapten- en ouderenzorg, bent van nature nieuwsgierig, neemt eigen initiatief en denkt in mogelijkheden. Ook beschik je over een grote mate van zelfstandigheid, analytisch vermogen en flexibiliteit, omdat je samen met het onderzoeksteam op veel verschillende locaties werkt en er snel geschakeld moet worden. Naast dat je een fijne collega bent, beschik je over:

  • Minimaal een afgeronde masteropleiding op academisch niveau, in een relevantie richting (bij voorkeur gepromoveerd);
  • Minimaal 4 jaar werkervaring in (relevant) onderzoek. Denk aan kwantitatief en kwalitatief wetenschappelijk onderzoek, datasets, statistische analyse van gegevens, en het verwerken en publiceren daarvan in wetenschappelijke vaktijdschriften;
  • Aantoonbare ervaring met multidisciplinair samenwerken en het begeleiden van studenten en/of mede-onderzoekers;
  • Uitgebreide kennis van het MS-officepakket, referentiemanagementsoftware (bijv. Mendeley), statistische programma’s (bijv. PSPP/SPSS). En de drive om je te verdiepen in de onderzoekssoftware (REDCap) binnen Alliade.
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden (o.a. presentatievaardigheden) in het Nederlands en het Engels;
  • In bezit van rijbewijs en eigen vervoer.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Een jaarcontract, met de intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.

Een uitdagende baan, in een gedreven onderzoeksteam, binnen een grote zorggroep die volop in ontwikkeling is! Verder bieden wij:

  • Salaris volgens de cao gehandicaptenzorg, FWG 60 (min. €3289,- / max. €4799,- o.b.v. 36 uur);
  • Een jaarcontract voor 32 uur per week, met de intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd. Op donderdagen en vrijdagen vindt veel onderzoek plaats en behoren tot de standaard werkdagen;
  • Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Trainingen, cursussen en scholing op onze kosten;
  • Reiskostenvergoeding, telefoon en laptop van de zaak;
  • Een thuiswerkvergoeding van €2,00 per dag i.v.m. het huidige thuiswerkbeleid vanwege Corona;
  • Zelf kiezen uit voordelige (fiscale) arbeidsvoorwaarden, zoals: fietsplan, sportabonnement, sportkleding en Friends & Family korting bij Vodafone;
  • Met het oog op de toekomst, een pensioenregeling via PFZW;
  • Kortingen op diverse collectiviteitverzekeringen en een collectieve inkomensverzekering arbeidsongeschiktheid.

Werkgever

Alliade

Alliade is een stichting bestaande uit zeven zorgonderdelen; elk met een eigen identiteit en eigen beleid. Het bestuur en toezicht van de gehele stichting is in handen van één gezamenlijke Raad van Bestuur en Raad van Toezicht. Hierdoor hebben alle zorgonderdelen een gelijkwaardige positie.

Faciliteren en verbinden
We faciliteren onze zorgonderdelen en bieden zelf ook diensten aan. De concernstaf, en de meeste ondersteunende diensten in ons servicecentrum, werken zowel voor de overkoepelende organisatie als voor onze zorgonderdelen. Het ontwikkelen van beleid dat de gehele organisatie aangaat, wordt door Alliade uitgevoerd. Daarnaast zorgen we voor de verbinding tussen de verschillende zorgonderdelen.
Om de beste zorg te kunnen verlenen, blijven we ons als stichting verbeteren. We investeren veel tijd in kennisontwikkeling bij onze medewerkers en het delen van kennis met andere (zorg)organisaties. 

Afdeling

Praktijkgericht Wetenschappelijk Onderzoek (PWO)

De afdeling PWO voert praktijkgericht wetenschappelijk onderzoek uit dat ten goede komt aan de cliënt. Volgens wetenschappelijke methodes wordt een brede waaier aan onderzoeksprojecten opgestart en begeleid om kennisvragen in de gehandicapten- en ouderenzorg te beantwoorden en oplossingen te vinden voor praktijkproblemen. PWO houdt zich bezig met initiëring, coördinatie, planning, uitvoering en rapportering van wetenschappelijk onderzoek. De afdeling bestaat uit een wetenschappelijk afdelingshoofd als leidinggevende, (praktijk)onderzoekers, (administratief) ondersteuners en communicatiemedewerkers. Afhankelijk van het onderzoek wordt er als team nauw met elkaar samengewerkt, maar ook met specialisten/experts binnen en buiten de organisatie.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Onderwijs; Marketing en communicatie; Beleid- en staf; Patiëntenzorg: overig; IT; Techniek / laboratorium
  • Natuurwetenschappen; Gezondheid; Techniek; Gedrag en maatschappij
  • max. 32 uur per week
  • €3289—€4799 per maand
  • Universitair
  • AT v21.0195

Locatie

De Wissel 1, 9244 EW, Beetsterzwaag

Bekijk op Google Maps

Interesting for you