Docenttrainer/onderwijsadviseur (0,8 - 1,0 FTE) Risbo

Docenttrainer/onderwijsadviseur (0,8 - 1,0 FTE) Risbo

Geplaatst Deadline Locatie
26 mei 11 jun Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij de inspirerende, innovatieve docenttrainer/onderwijsadviseur (0,8 - 1,0 FTE), die gemotiveerd is om didactische trainingen te geven en het leuk vindt om docenten te helpen met het vormgeven en vernieuwen van hun onderwijs? En werk je graag in een internationale, dynamische en academische werkomgeving samen met bevlogen collega’s? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar jou!

Functieomschrijving

Wij zoeken een collega, die:
- gemotiveerd is om didactische trainingen te geven en te ontwikkelen;
- docenten in het hoger onderwijs graag helpt om activerend blended of online onderwijsmodules te
  ontwikkelen;
- een drive heeft om deze docenten te helpen met innoveren en hen hierin volledig te ondersteunen van
  idee tot implementatie.

 

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Wat verwachten we van jou?
Je hebt een afgeronde universitaire opleiding op het gebied van (toegepaste) onderwijskunde. Je hebt enige ervaring in het geven van didactische trainingen/onderwijs en je beschikt over een pragmatische instelling en open leerhouding. Daarnaast ben je pro-actief en hou je van projectmatig werken in een commerciële setting. Je bent een echte teamspeler, communicatief vaardig, verantwoordelijk, klantgericht en je kunt je goed uitdrukken, zowel mondeling als schriftelijk, in de Nederlandse en Engelse taal (C1 niveau).

 

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Wat is ons aanbod?
Voldoe je aan bovenstaand profiel? Dan bieden wij jou graag een dynamische werkomgeving met bevlogen collega’s. Je werkt samen met collega’s aan projecten binnen en buiten de Erasmus Universiteit  Rotterdam en hebt daarbij veel zelfstandigheid, (klant)contacten en verantwoordelijkheden. Binnen ons team beschikken wij over een breed palet aan onderwijskundige expertise en vaardigheden, wat het mogelijk maakt je te kunnen ontwikkelen op verschillende vlakken. We lopen voorop in de meest recente onderwijsontwikkelingen en nemen je hier graag in mee. Je salaris is afhankelijk van je werkervaring en expertise, en is minimaal schaal 10 BBRA (€ 2.790,- bruto per maand) en maximaal schaal 11 BBRA
(€ 5.127,- bruto per maand). In eerste instantie bieden we je een aanstelling voor één jaar, met uitzicht op een langer dienstverband als je laat zien dat je goed bij ons past.

Werkgever

Risbo

Waar kom je te werken?
Als je onze ideale kandidaat bent, kom je werken bij de afdeling Onderwijsadvies & -training van Risbo, een onafhankelijk onderwijs- en onderzoeksbureau dat verbonden is aan Erasmus School of Social and Behavioural Sciences, Erasmus Universiteit Rotterdam. Onze afdeling verzorgt didactische trainingen aan docenten, voert onderwijskundig onderzoek uit en ondersteunt en adviseert opleidingen en docenten bij de (her)ontwikkeling van kwalitatief hoogwaardig (online) onderwijs. Ben je nieuwsgierig geworden? Bezoek dan onze website op www.risbo.nl

  

Specificaties

  • Onderwijs
  • 32—40 uur per week
  • €2790—€5127 per maand
  • Universitair
  • Risbo 05/21.1

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you