Admissions Officer (0,6 fte) - tijdelijk

Admissions Officer (0,6 fte) - tijdelijk

Geplaatst Deadline Locatie
26 mei 11 jun Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Binnen het Admissions & Exchange team van de faculteit Erasmus School of Social and Behavioural Sciences zoeken wij voor de periode van augustus tot en met december 2021 versterking in het profiel van een Admissions Admissions (master opleidingen).

Functieomschrijving

Als medewerker Admissions behandel je samen met je collega’s binnen het team de toelatingsverzoeken voor de opleidingen van Erasmus School of Social and Behavioural Sciences.

Studenten die aan onze faculteit willen studeren, kunnen een verzoek tot toelating doen. Jij controleert de dossiers op volledigheid en neemt in overleg met de opleidingscoördinatoren de beslissing over de toelaatbaarheid.

Vervolgens zorg je dat het dossier van de student is bijgewerkt en communiceer je het besluit. Als de student vragen heeft, beantwoord je deze graag. Je communiceert afwisselend in het Nederlands en Engels. Je zorgt ervoor dat de processen efficiënt georganiseerd zijn en haakt de juiste personen aan om dit voor elkaar te krijgen. Je zorgt voor overzicht, zodat de verschillende processen probleemloos naast elkaar doorlopen.

Het frontoffice deel van deze mooie functie bestaat uit het verstrekken van informatie aan potentiële en huidige studenten. Dit gebeurt voornamelijk via de telefoon, via e-mail, whatsapp en/of andere online kanalen en aan de balie. Je probeert de (potentiele) student zo volledig en klantvriendelijk mogelijk te helpen.

In dit werk maak je onderdeel uit van team Marketing, Recruitment and Admissions van de School of Social and Behavioural Sciences, en werk je daarbinnen in het bijzonder samen met de collega’s van (deel)team Admissions & Exchange.

Samen met de Admissions Officer (Bachelor opleidingen), de beide Admissions & Exchange Officers en de Student Assistent vormen jullie (deel)team Admissions & Exchange van de ESSB.

In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan het hoofd van team Marketing, Recruitment & Admissions.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Wie we zoeken:

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en betrokken collega die van aanpakken weet. Je hebt affiniteit met de doelgroep (aankomende) (internationale) studenten. Je bent klantgericht, sociaal, ondernemend en je voelt je comfortabel bij het communiceren met verschillende doelgroepen (als (aankomende) studenten en academisch personeel).

In jouw communicatie ben je helder, servicegericht en volledig. Je werkt snel en accuraat en bent erop gericht om processen te verbeteren. Je bent enthousiasmerend en je helpt collega’s met hun werkzaamheden tijdens piekperioden. Je beschikt over een relevante afgeronde opleiding en hebt bij voorkeur enige jaren relevante ervaring.

Wat we van je vragen:

-         Je hebt een afgeronde HBO opleiding;

-         Je hebt relevante werkervaring op gebied van administratie en klantcontact, bij voorkeur contact met onze (internationale) doelgroep;

-         Je bent een initiatiefrijk persoon die nadrukkelijk op zoek is naar verbinding en communicatie;

-         Je kunt goed werken onder tijdsdruk en je bent sterk in plannen en organiseren;

-         Je communiceert helder en foutloos in het Nederlands en het Engels en hebt oog voor de klant;

-         Je kunt goed zelfstandig en nauwkeurig werken;

-         Je bent in staat om je snel veel kennis eigen te maken en vindt het leuk deze kennis up-to-date te houden.

-         Ervaring met Osiris is een pre.

-         Je hebt ervaring met Microsoft Office programma’s.

Arbeidsvoorwaarden

Een internationaal georiënteerde en afwisselende baan in een enthousiast team, met goede arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (CAO NU). Het dienstverband wordt aangegaan voor een bepaalde tijd, in eerste instantie tot eind december 2021.

Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling tussen € 2.656,- en € 3.548,- bruto per maand (schaal 8). De EUR heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een zeer ruime verlofregeling.

Verder is de EUR aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bieden wij gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof. Medewerkers kunnen gebruikmaken van uitstekende EUR-faciliteiten, zoals het Erasmus sportcentrum en de Universiteitsbibliotheek.

Wij hechten grote waarde aan diversiteit en geloven dat een diversiteit aan talenten bijdraagt aan onze visie en strategie om als universiteit te kunnen excelleren op onderzoek en onderwijs. Dat maakt dat wij op zoek zijn naar een persoon die ons team vanuit diversiteitsperspectief goed kan aanvullen.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Ons academisch onderwijs is intensief, actief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en kwaliteit van onderwijs kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. Waarden die op de EUR van toepassing zijn en die zij hoog in het vaandel heeft, zijn durf, nieuwsgierigheid, maatschappelijke betrokkenheid, grensverleggend en streven naar succes.

Afdeling

Erasmus School of Social and Behavioural Sciences (ESSB)

De Erasmus School of Social en Behavioural Sciences kent een grote diversiteit aan wetenschappelijke disciplines: bestuurskunde, pedagogische wetenschappen, psychologie en sociologie. Tevens het Erasmus University College, IHS, en twee onderzoeksinstituten RISBO en DRIFT zijn aan de faculteit verbonden. Deze grote variatie is ook terug te zien in onze (internationale) bachelor- en masteropleidingen en in het onderzoek. De activiteiten van de faculteit zijn altijd gericht op mens en samenleving. Onze activiteiten zijn altijd gefocust op mensen en de maatschappij. Bij ESSB staat fundamenteel, internationaal georiënteerd onderzoek hoog in het vaandel. Maatschappelijk onderzoek ten behoeve van professionals, het beleid en de samenleving maakt ook onderdeel uit van de onderzoeksactiviteiten. De faculteit biedt een stimulerend onderzoeksklimaat waar belangrijke nationale en internationale onderzoeksubsidies worden binnengehaald. Aansprekende gastonderzoekers uit binnen en buitenland werken er voor kortere of langere tijd en er werken ambitieuze promovendi. Ons onderwijs is kleinschalig en werkt met innovatieve onderwijsvormen, zoals Probleemgestuurd Onderwijs (PGO). Zowel de Nederlandstalige als Engelstalige opleidingen worden jaarlijks goed gewaardeerd door studenten en alumni.

De opleidingen die binnen deze wetenschapsgebieden verzorgd worden, bedienen op dit moment bijna 4000 studenten. De ESSB telt daarnaast meer dan 400 medewerkers.

Specificaties

  • Marketing en communicatie
  • max. 24 uur per week
  • HBO
  • ESSB/2021/0526-2

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you