Junior PMO voor de Community for Learning & Innovation (0,8 - 1,0 fte)

Junior PMO voor de Community for Learning & Innovation (0,8 - 1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
27 mei 13 jun Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

We zoeken voor de CLI een flexibele junior Project Management Officer (PMO) die de senior Project Management Officer (PMO) ondersteunt bij het opzetten, monitoren en beheersen van projecten.

Als junior PMO ondersteun je de senior PMO in het beheren van de CLI projectportefeuille.
Je ondersteunt de projectleiders bij de inrichting, uitvoering, bewaking, samenhang, documentatie en rapportage van projecten. Je draagt bij aan een soepel verloop van start tot eind project.
Je beheert project financiën en draagt bij aan het bijhouden van het totale overzicht van onze projectactiviteiten. Je werkt in een klein PMO-team waar veel ruimte is voor initiatief en de lijnen kort zijn. Naast de dagelijkse primaire taken werk je samen aan procesverbeteringen en standaardisatie.

Werkzaamheden:

 • Opzetten en uitzoeken van projectdossiers en gedetailleerde overzichten;
 • Bijhouden van het project- en portfoliosysteem;
 • Maken en monitoren van voortgang en afspraken; het ‘najagen’ van actiehouders;
 • Opstellen van periodieke (financiële) management- en voortgangsrapportages;
 • Voorbereiden van projectmeetings;
 • Beheren van besluiten, risico’s en wijzigingen per project;
 • Het organiseren van bijeenkomsten en workshops zoals: risicoanalyses, stakeholderssessies, kick-off team meetings, etc.;
 • Creëren en implementeren van project templates.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Resultaatgerichte houding, die we terugzien in een praktische aanpak;
 • Relevante kennis en ervaring met Project Management Support is een pré.

Jij herkent je in de volgende competenties, welke belangrijk zijn voor de rol van PMO:

 • Analytisch vermogen;
 • Resultaatgericht werken;
 • Plannen en organiseren;
 • Accutaresse;
 • Goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden, ook in het Engels;
 • Integriteit;
 • Doortastend, servicegericht en proactief.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Een internationaal georiënteerde en afwisselende baan in een enthousiast team, met goede arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (CAO NU). Het dienstverband wordt aangegaan voor de periode van 1 jaar en kan bij goed functioneren worden verlengd. We streven naar een zo snel mogelijke start.

Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling tussen € 2.656,- en € 3.548,- bruto per maand (schaal 8).

De EUR heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en ruime verloffaciliteiten (o.a. 41 vakantiedagen bij een voltijdse werkweek) voor een goede balans tussen werk en privé. Verder is de EUR aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bieden wij gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof. Ook kunnen medewerkers gebruikmaken van EUR faciliteiten, zoals het Erasmus sportcentrum en de Universiteitsbibliotheek.

Wij hechten grote waarde aan diversiteit en geloven dat een diversiteit aan talenten bijdraagt aan onze visie en strategie om als universiteit te kunnen excelleren op onderzoek en onderwijs. Dat maakt dat wij op zoek zijn naar een persoon die ons team vanuit diversiteitsperspectief goed kan aanvullen.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken in nauwe samenwerking met interne en externe partijen aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Onze missie luidt dan ook ‘Creating positive societal impact’. Ons academisch onderwijs is intensief, actief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en dankzij de hoge kwaliteit van onderwijs kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten.
De Erasmian values fungeren als ons interne kompas en maken de Erasmus Universiteit herkenbaar voor de buitenwereld: ondernemend, maatschappelijk betrokken, wereldburger, ruimdenkend en verbindend. www.eur.nl

Afdeling

De Community for Learning & Innovation (CLI)

De Community for Learning & Innovation (CLI) is een netwerkorganisatie die zich richt op vernieuwing en verbetering van het onderwijs. De CLI zorgt voor verbinding, het delen van kennis en het stimuleren en faciliteren van onderwijsinnovaties. De CLI werkt aan drie thema’s: Professionele ontwikkeling van docenten, Onderwijsinnovatie en digitalisering en Evaluatie en onderzoek van onderwijsinnovaties.

Via projecten biedt het CLI advies en ondersteuning aan docenten en onderwijsondersteuners. Ook studenten kunnen projectvoorstellen aandragen ter verrijking en vernieuwing van het onderwijs. De projecten worden uitgevoerd in het Erasmus Education Lab waarin ook een hypermoderne studio is gevestigd.

www.eur.nl/cli

Specificaties

 • Beleid- en staf; Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • 30.4—40 uur per week
 • €2656—€3548 per maand
 • HBO
 • ABD/CLI/26052021

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you