Erasmus School of Law is op zoek naar een secretaris van de examencommissie (1,0 fte)

Erasmus School of Law is op zoek naar een secretaris van de examencommissie (1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
27 mei 16 jun Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Je treedt op als secretaris van de examencommissie van Erasmus School of Law . Dit is de examencommissie van alle opleidingen van de Erasmus School of Law.

Als secretaris van de examencommissie Erasmus School of Law ken je de onderwijsprogramma’s en ben je goed thuis in de facultaire regelingen over de rechten en plichten van de studenten in het onderwijs en bij tentamens. Je communiceert met studenten over verzoeken en vragen. Je stelt namens de voorzitter van de examencommissie besluiten op en behandelt fraude- en beroepszaken. Je draagt bij aan het opstellen en uitvoeren van het beleid van de examencommissie. Daarbij heb je frequent overleg met de vice-voorzitter van de examencommissie.

In de periode 2019-2021 voert de examencommissie Erasmus School of Law in het kader van een universiteit breed project, een verbeterprogramma uit gericht op duurzame kwaliteitsverbetering van de wettelijke borgingstaken van de examencommissie. Dit programma behelst een aantal deelprojecten en de nieuwe secretaris zal als projectleider een van de deelprojecten trekken.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde juridische opleiding op WO niveau, bij voorkeur op het gebied van het Bestuursrecht. Relevante bestuursrechtelijke werkervaring en ervaring in het hoger onderwijs zijn een pre. Je hebt affiniteit met administratieve processen en informatiesystemen. Je hebt het vermogen om de balans te vinden tussen het handhaven van de regelingen en het tegemoet komen aan uiteenlopende wensen van studenten.

Je bent integer, accuraat en je dringt snel door tot de kern van de zaak. Je kunt goed omgaan met deadlines, houdt overzicht en stelt de juiste prioriteiten. Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in Nederlands (C2) en Engels B2-niveau conform volgens de CEFR). Daarnaast ben je een teamplayer, ondernemend en resultaatgericht. Verder kun je naast Word goed overweg met Powerpoint en Excel.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een afwisselende baan met goede arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met de CAO Nederlandse Universiteiten (CAO NU). Het dienstverband wordt aangegaan voor de duur van twee jaar. Bij voorkeur vangt het dienstverband aan per 1 augustus 2021. Het salaris is, afhankelijk van kennis en ervaring, minimaal € 2.790,00 per maand en maximaal € 4.402,00 (salarisschaal 10). Een aanloopschaal kan worden gehanteerd.

Een fulltime werkweek bestaat bij ons uit 38 uur.

Daarnaast omvat het arbeidsvoorwaardenpakket onder meer een structurele eindejaarsuitkering van 8,3%, ruime verloffaciliteiten voor een goede balans tussen werk en privé, een goede pensioenvoorziening en uitstekende collectieve verzekeringsmogelijkheden. Ook kunnen medewerkers gebruikmaken van een aantal faciliteiten, zoals de sportaccommodatie en de bibliotheek.

Een selectie-ontwikkelassessment behoort tot de selectieprocedure.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde onderzoeksuniversiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en studiekwaliteit kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. Belangrijke waarden voor de Erasmus Universiteit Rotterdam zijn durf, nieuwsgierig, maatschappelijk betrokken, grensverleggend en streven naar succes.

Afdeling

Erasmus School of Law

Aan Erasmus School of Law studeren ruim 5000 studenten en werken circa 500 medewerkers. Erasmus School of Law verzorgt de Bacheloropleidingen Rechtsgeleerdheid, Fiscaal recht en Criminologie, waarbij het onderwijs is gericht op ‘active academic learning’. De Bachelorfase 1 en 2  kenmerken zich door probleemgestuurd leren (PGL). Studenten kunnen daarna kiezen uit vijftien masteropleidingen. Voor de student die meer wil, is er het mr.drs.- programma, de dubbelstudie van rechtsgeleerdheid en economie. Na de masteropleiding verzorgt Erasmus School of Law (o.a. in samenwerking met Erasmus Academie) postdoctoraal onderwijs.

Erasmus School of Law heeft als uitgangspunt dat recht niet kan worden beschouwd in volledige isolatie of als doel op zich. Het is ingebed in een economische en sociale context die het recht mede vormt. Tegelijkertijd vormt recht de samenleving en definieert economische relaties. In lijn met deze visie, is de missie van Erasmus School of Law om innovatief onderzoek naar de functie van het recht in zijn economische en sociale context uit te voeren. Zowel bij onderzoek als in onderwijs acht Erasmus School of Law internationalisering en multidisciplinair onderzoek een vanzelfsprekendheid.

Specificaties

  • Beleid- en staf
  • Recht
  • Universitair
  • AT-2021.05/secretaris

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you