Klinisch psycholoog

Klinisch psycholoog

Geplaatst Deadline Locatie
2 jun 29 jun Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 29 jun 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als klinisch psycholoog maak je deel uit van het multidisciplinaire behandelteam, ben je lid van de staf en medeverantwoordelijk voor de psychodiagnostiek en psychotherapie bij complexe (neuro)psychiatrische stoornissen.

Je werkt zowel met poliklinische patiënten als met (dag)klinische patiënten. De complexe (neuro)psychiatrische patiënten binnen de (poli)kliniek van de afdeling Psychiatrie maken dat er, naast de aanwezige GZ-psychologen, specifieke specialistische expertise gewenst is betreffende de behandeling van deze patiënten. Daarnaast wil de afdeling zich binnen en buiten het Erasmus MC meer profileren wat betreft complexe (neuro)psychiatrische diagnostiek en behandeling waar het gaat om de topreferente doelgroepen.

Er wordt bij de (dag)klinische behandelingen grotendeels gewerkt met groepen, waarbij voornamelijk gebruik wordt gemaakt van cognitieve gedragstherapie, interpersoonlijke psychotherapie en elementen uit de mentalisation based treatment. In de poliklinische behandelingen kun je je eigen expertise wat betreft therapievorm gebruiken, mits deze vorm geïndiceerd is uiteraard. Te denken valt aan schemagerichte therapie en systeemtherapie.

Naast jouw taak als (mede)behandelaar, heb je een belangrijke rol als opleidingscoördinator van de afdeling:
  1. Als praktijkopleider van de GZ-opleiding geef je vorm aan de coördinatie van werkbegeleiding, supervisie en intervisie van de GZ-opleidelingen.
  2. Je coördineert het psychotherapie onderwijs van de artsen in opleiding tot psychiater, en superviseert artsen in opleiding met betrekking tot psychotherapie.
Tot slot begeleid je Infant Mental Health specialisten en superviseer je psychologiestudenten wat betreft hun klinische (behandel)stage. In samenwerking met jouw collega's ben je betrokken bij wetenschappelijk onderzoek en participeer je in het onderwijsprogramma van de afdeling Psychiatrie.

Specificaties

Erasmus MC (Universitair Medisch Centrum Rotterdam)

Functie-eisen

  • Je hebt een universitaire studie Psychologie met BIG registratie als klinisch psycholoog-psychotherapeut, bij voorkeur met groepspsychotherapie en cognitieve gedragstherapie als aandachtsgebieden.
  • Je hebt enige jaren ervaring met verschillende vormen van psychotherapeutische behandeling, bij voorkeur in een (ziekenhuis)psychiatrische setting.
  • Je hebt wetenschappelijke interesse, hetgeen bijvoorbeeld blijkt uit publicaties.
  • Je bent in staat om mensen te enthousiasmeren en superviseren, wetenschappelijk onderzoek te faciliteren en te werken in een multidisciplinair team.
  • Je beschikt over een uitstekend analytisch vermogen en hebt een duidelijke visie op de inhoud, belang en uitvoering van psychotherapeutische behandelingen in een psychiatrische setting.

Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende functie binnen het grootste Universitair Medisch Centrum (UMC) van Nederland met hoge ambities op het gebied van zorg, onderwijs en onderzoek.
  • Een tijdelijk dienstverband voor de duur van 12 maanden met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Een bruto maandsalaris van maximaal € 6.641,- (schaal 13) bij een volledige werkweek van 36 uur.
  • Uitstekende secundaire voorwaarden, zoals een 13e maand die al in november uitgekeerd wordt en een persoonlijk reiskostenbudget.
  • Een pensioenverzekering bij het ABP. Wij nemen circa 2/3 van de maandelijkse bijdrage voor onze rekening.
  • Bijzondere voordelen, zoals een fysiotherapeut en een fietsenmaker van de zaak. En er is ook een sportclub waar je na werktijd aan je conditie kunt werken.

Werkgever

Erasmus MC

De afdeling Psychiatrie is volop in ontwikkeling en richt zich wat betreft patiëntenzorg en wetenschappelijk onderzoek op de topreferente gebieden depressieve stoornissen, zwangerschapsgerelateerde psychiatrie en ziekenhuispsychiatrie. Er werken 13 psychiaters, 12 arts-assistenten, 1 klinisch psycholoog, 6 GZ-psychologen, 2 psychologen in opleiding tot GZ-psycholoog en 1 psychodiagnostisch werkende. Wegens vertrek van een collega zijn wij op zoek naar jou!

Specificaties

  • Medisch personeel (anios, aios, specialist)
  • Gezondheid
  • max. 32 uur per week
  • €5456—€6641 per maand
  • Universitair
  • 20.02.21.THZ-P739415-1

Werkgever

Erasmus MC (Universitair Medisch Centrum Rotterdam)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

's-Gravendijkwal 230, 3015 CE, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you