Senior projectadministrateur / junior projectcontroller (1,0 fte)

Senior projectadministrateur / junior projectcontroller (1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
10 jun 2 jul Utrecht
De faculteit Bètawetenschappen groeit en dit vereist optimale ondersteuning vanuit Finance & Control. Kom jij ons team versterken?

Functieomschrijving

Om die optimale ondersteuning te bieden, zoeken wij ter ondersteuning van de projectcontrollers, een senior projectadministrateur/junior projectcontroller voor de departementen Farmaceutische Wetenschappen (0,5 fte) en Scheikunde (0,5 fte).

Als senior projectadministrateur/junior projectcontroller ondersteun je de projectcontroller, die nauw samenwerkt met de wetenschappelijke projectleiders en de departementscontroller. Je bent verantwoordelijk voor: 
 • het ondersteunen van de projectcontrollers bij de volgende werkzaamheden;
  • leveren van een bijdrage aan de totstandkoming en uitvoering van het financieel-economische beleid rondom projecten;
  • inhoudelijk aansturen en beoordelen van de financiële vastlegging van feiten die leiden tot de juiste informatievoorziening met betrekking tot projecten;
  • verzamelen, analyseren, interpreteren en presenteren van stuurinformatie betreffende de prestaties van projecten, dit op basis van de betreffende informatiebehoefte en rekening houdend met bestaande informatieprotocollen.
 • ondersteunen bij het opstellen van projectbegrotingen;
 • ondersteunen bij het maken van rapportages;
 • inrichten van projectdossiers en zorgen voor afwikkeling van projectdossiers;
 • uitvoeren van diverse administratieve taken die voortvloeien uit de subsidievoorwaarden, wet- en regelgeving en relevante interne procedures en andere voorkomende administratieve zaken;
 • voorbereiden van periodieke interne en externe rapportages;
 • voorbereiden van accountantscontroles;
 • ondersteunen bij het verstrekken van informatie en beantwoorden van vragen met betrekking tot de interne en externe regelingen en procedures.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ervaren collega om ons team te komen versterken. We zien graag dat je het volgende meeneemt:

 • Je hebt een afgeronde bedrijfseconomische opleiding of accountancy op tenminste hbo-niveau.
 • Je hebt tussen de 2 – 3 jaar werkervaring als financieel administrateur.
 • Je bent sociaal, communicatief vaardig.
 • Je bent resultaat- en oplossingsgericht, analytisch, accuraat, flexibel en werkt proactief.
 • Je kunt goed omgaan met tijdslimieten en bent daarnaast klantgericht.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je hebt goede kennis van Excel en Word. Ervaring met SAP is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een uitdagende functie binnen een dynamisch, collegiaal en hard werkend team. Vanuit deze positie behoort het tot de mogelijkheden om uiteindelijk door te groeien naar de functie van Projectcontroller. Om je hierbij te ondersteunen, wordt een vervolgopleiding zeker gestimuleerd.
 • Een positie voor 1 jaar; pas je goed in het team en functioneer je naar wat wij van je verwachten, dan volgt een vaste aanstelling na 1 jaar.
 • Een voltijd brutosalaris variërend van minimaal € 2.920,00 (schaal 9) tot € 4.402,00 (schaal 10), afhankelijk van jouw opleiding en ervaring.
 • 8% vakantiebonus en 8,3% eindejaarsuitkering.
 • Een pensioenregeling, gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof en flexibele arbeidsvoorwaarden op basis van de CAO Nederlandse Universiteiten.


Naast de arbeidsvoorwaarden die zijn vastgelegd in de cao Nederlandse Universiteiten kent de Universiteit Utrecht een aantal eigen regelingen. Zo zijn er afspraken over professionele ontwikkeling, verlofregelingen en sport.​ Ook geven we je de ruimte om je arbeidsvoorwaarden uit te breiden via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden. Zo stimuleren we je graag om te blijven groeien.

Meer informatie over werken bij de faculteit Bètawetenschappen vind je hier.

Werkgever

De afdeling Finance & Control van de faculteit Bètawetenschappen ondersteunt in totaal de zes departementen op financieel gebied (planning & control inclusief financiële managementinformatie en projectaanvragen en –control). Het voeren van de financiële administratie is uitbesteed aan het Administratief Service Centrum (ASC).

Het departementale ondersteuningsteam bestaat uit een departementscontroller, HR adviseur en de bestuurssecretaris. Projectcontrollers rapporteren aan departementscontrollers en adviseren en ondersteunen wetenschappelijke projectleiders bij extern gefinancierde projecten en dragen zorg voor het op adequate wijze inrichten, beheren en informeren over de voortgang van projecten in uitvoering.

Werken bij de faculteit Bètawetenschappen betekent vooral het bij elkaar brengen van knappe koppen van diverse achtergronden, uit verschillende vakgebieden en met uiteenlopende gezichtspunten. We hebben zes departementen: Biologie, Farmaceutische wetenschappen, Informatica, Natuurkunde, Scheikunde en Wiskunde. We ondersteunen de faculteit bij het verrichten van excellent onderzoek en het uitvoeren van inspirerend onderwijs.

Bij de Universiteit Utrecht werken we samen aan een betere toekomst voor ons allemaal. Met meer dan 7.000 medewerkers zorgen we voor maatschappelijk relevant onderzoek en kwalitatief hoogstaand onderwijs. De universiteit is een actief en betrokken onderdeel van de maatschappij, met als toegevoegde waarde onze open blik op maatschappelijke vraagstukken. We werken samen met andere (internationale) universiteiten, het bedrijfsleven, overheden, de culturele sector en maatschappelijke organisaties. Werken bij de Universiteit Utrecht betekent werken bij de beste universiteit van Nederland.

Additionele informatie

Heb je een vraag over de sollicitatieprocedure? Stuur dan gerust een mail naar science.recruitment@uu.nl.

Specificaties

 • Financiën
 • 38—40 uur per week
 • €2920—€4402 per maand
 • HBO
 • 1156613

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Domplein 29, 3512 JE, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you

X

Sollicitatieprocedure

Public Search verzorgt deze werving voor de Universiteit Utrecht. Heb je vragen of wil je solliciteren? Neem dan contact op met Melissa Anthonio op 06-386 90 104 of Sabine Root 06-289 31 992. Je cv mag je ook mailen naar manthonio@publicsearch.nl of sroot@publicsearch.nl.

Iedereen verdient het om zich thuis te voelen op onze universiteit. De UU verwelkomt medewerkers met een grote verscheidenheid aan achtergronden en perspectieven.

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Universiteit Utrecht). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Bedankt voor je sollicitatie

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je contact opnemen met de werkgever.

Tip: sla deze vacature op als favoriet in je AcademicTransfer account. Zo heb je meteen een overzicht en kun je de vacature makkelijk terugvinden. Nog geen account? Maak deze dan nu aan en profiteer van nog meer handige functionaliteiten!

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Public Search verzorgt deze werving voor de Universiteit Utrecht. Heb je vragen of wil je solliciteren? Neem dan contact op met Melissa Anthonio op 06-386 90 104 of Sabine Root 06-289 31 992. Je cv mag je ook mailen naar manthonio@publicsearch.nl of sroot@publicsearch.nl.

Iedereen verdient het om zich thuis te voelen op onze universiteit. De UU verwelkomt medewerkers met een grote verscheidenheid aan achtergronden en perspectieven.

Solliciteer uiterlijk op 2 jul. 2021 23:59 (Europe/Amsterdam).