Studieadviseur (vervanging tijdens zwangerschapsverlof) 0,9 fte

Studieadviseur (vervanging tijdens zwangerschapsverlof) 0,9 fte

Geplaatst Deadline Locatie
1 jul 14 jul Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als studieadviseur informeer en adviseer je studenten van Erasmus School of Law onder andere over:

  • studieplanning, studievoortgang, studieproblemen en studievertraging;
  • onderwijsprogramma's;
  • overgangsregelingen;
  • bindend studieadvies;
  • regelingen bij ziekte en persoonlijke problemen.

Voorts onderhoudt je contact met en verwijs je studenten door naar studentendecanen, universiteitspsychologen, blokcoördinatoren, docenten, examencommissie en andere relevante personen en instanties.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en betrokken collega die van aanpakken weet en affiniteit heeft met de doelgroep.

Je communiceert helder, servicegericht en volledig. Je kunt de adviesgesprekken met studenten nuchter, zakelijk maar ook betrokken voeren. Je bent initiatiefrijk en stressbestendig. Je bent een teamplayer die ook goed zelfstandig kan werken. Je beschikt over een afgeronde WO opleiding Rechtsgeleerdheid, Fiscaal recht of Criminologie en hebt bij voorkeur enige jaren relevante ervaring.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een afwisselende baan met goede arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met de CAO Nederlandse Universiteiten (CAO NU). Wegens zwangerschapsverlof van een van de studieadviseurs zoeken wij een studieadviseur in de periode september 2021 tot februari 2022. Het salaris is, afhankelijk van kennis en ervaring, minimaal € 2.790,00 en maximaal € 4.402,00 bruto per maand (salarisschaal 10). Een aanloopschaal kan worden gehanteerd.

Een fulltime werkweek bestaat bij ons uit 38 uur.

Daarnaast omvat het arbeidsvoorwaardenpakket onder meer een structurele eindejaarsuitkering van 8,3%, ruime verloffaciliteiten voor een goede balans tussen werk en privé, een goede pensioenvoorziening en uitstekende collectieve verzekeringsmogelijkheden. Ook kunnen medewerkers gebruikmaken van een aantal faciliteiten, zoals de sportaccommodatie en de bibliotheek.

Interne kandidaten genieten een voorrangspositie ten opzichte van externe kandidaten.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken in nauwe samenwerking met interne en externe partijen aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Onze missie luidt dan ook ‘Creating positive societal impact’. Ons academisch onderwijs is intensief, actief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en dankzij de hoge kwaliteit van onderwijs kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. De Erasmian values fungeren als ons interne kompas en maken de Erasmus Universiteit herkenbaar voor de buitenwereld: ondernemend, maatschappelijk betrokken, wereldburger, ruimdenkend en verbindend.

Afdeling

Erasmus School of Law

Aan Erasmus School of Law studeren ruim 5000 studenten en werken circa 500 medewerkers. Erasmus School of Law verzorgt de Bacheloropleidingen Rechtsgeleerdheid, Fiscaal recht en Criminologie, waarbij het onderwijs is gericht op ‘active academic learning’. De Bachelorfase kenmerkt zich door probleemgestuurd leren (PGL). Studenten kunnen daarna kiezen uit vijftien masteropleidingen. Voor de student die meer wil, is er het mr.drs.- programma, de dubbelstudie van rechtsgeleerdheid en economie. Na de masteropleiding verzorgt Erasmus School of Law (o.a. in samenwerking met Erasmus Academie) postdoctoraal onderwijs.

Erasmus School of Law heeft als uitgangspunt dat recht niet kan worden beschouwd in volledige isolatie of als doel op zich. Het is ingebed in een economische en sociale context die het recht mede vormt. Tegelijkertijd vormt recht de samenleving en definieert economische relaties. In lijn met deze visie, is de missie van Erasmus School of Law om innovatief onderzoek naar de functie van het recht in zijn economische en sociale context uit te voeren. Zowel bij onderzoek als in onderwijs acht Erasmus School of Law internationalisering en multidisciplinair onderzoek een vanzelfsprekendheid.

Specificaties

  • Beleid- en staf
  • AT-2021.06/studieadviseur

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you