Secretaresse Onderwijs en Studentzaken TBM

Secretaresse Onderwijs en Studentzaken TBM

Geplaatst Deadline Locatie
22 jul 9 aug Delft

Functieomschrijving

Voor ondersteuning van O&S binnen faculteit TBM verwelkomen we graag een nieuwe secretaresse. Wij zoeken een ervaren, pro-actieve secretaresse die het leuk vindt om in een grote technisch-wetenschappelijke en internationale organisatie te werken.

Het secretariaat is verantwoordelijk voor de administratieve en organisatorische ondersteuning van O&S. Je komt te werken in een boeiende, internationale omgeving in een hecht, professioneel team met een grote mate van zelfstandigheid en je draagt samen met je collega’s zorg voor een uitstekende dienstverlening.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

Herken je jezelf in het onderstaande profiel, dan ben je van harte welkom om te solliciteren op deze functie:

- Je hebt een afgeronde administratieve/secretaresse opleiding en een MBO/HBO werk- en denkniveau;
- Je hebt werkervaring in een soortgelijke ondersteunende functie;
- Ervaring met het werken in een onderwijsinstelling is een pre;
- Je herkent prioriteiten, kunt schakelen tussen verschillende bezigheden en je blijft het overzicht en de samenhang zien;
- Je hebt ervaring met MS Office, en gevoel voor administratieve softwarepakketten en databases;
- Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken;
- Je hebt oog voor organisatorische verhoudingen en culturele verschillen;
- Je hebt een servicegerichte en collegiale instelling;
- Schriftelijke en mondelinge beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een vereiste;
- Je bent zelfstandig, verantwoordelijk, flexibel inzetbaar, gastvrij, nauwgezet en proactief. 

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

De functie heeft een omvang van 11,4 uur (0,3 fte) per week. Het betreft een tijdelijke aanstelling van 1 jaar met uitzicht op verlenging. Het salaris is – afhankelijk van opleiding en ervaring – gebaseerd op schaal 7 van de cao Nederlandse Universiteiten (met een maximum van € 3.144,-  bruto per maand bij een volledige aanstelling). Je bouwt pensioen op via het pensioenfonds ABP. Naast het vakantiegeld in mei, ontvang je in december een eindejaarsuitkering ter hoogte van 8,3%. Ook biedt TU Delft een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een flexibele werkweek, korting bij zorgverzekeraars, en de mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen. Op de campus is een Internationaal Kindcentrum met kinderopvang, voor- en naschoolse opvang en een internationale basisschool. Verder biedt Dual Career Services ondersteuning aan meekomende partners. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten. 

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context. Bij TU Delft omarmen we diversiteit en streven we ernaar zo inclusief mogelijk te zijn (zie onze gedragscode). Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. 

Challenge. Change. Impact!  

Afdeling

Afdeling

Afdeling Onderwijs- en Studentenzaken (O&S)
De afdeling Onderwijs- en Studentenzaken ondersteunt de faculteit met de organisatie van het onderwijs. We zijn een team van 19 enthousiaste ondersteuners die zich inzetten voor de verbetering van het onderwijs. Wij zijn verantwoordelijk voor roostering, interne voorlichting, administratieve onderwijsondersteuning, studieadvisering, internationalisering, kwaliteitszorg, onderwijsontwikkeling én -advisering. Ook ondersteunen we de examencommissie en het onderwijsmanagementteam. Met een groeiend aantal studenten en onderwijsgevend personeel is de behoefte aan secretariële ondersteuning bij onze (onderwijs) overleggen, afspraken met studenten ook gegroeid.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • €2329—€3144 per maand
  • MBO
  • TUD01325

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you

X

Sollicitatieprocedure

Heb je interesse in deze vacature? Upload dan uiterlijk op 8 augustus 2021 jouw motivatie en CV via de knop ‘Solliciteer nu’.

  • Solliciteren gaat eenvoudig online. Sollicitaties die per email en/of post worden verstuurd nemen we niet in behandeling.
  • Een pre-employment screening kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.
  • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Technische Universiteit Delft (TU Delft)). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Bedankt voor je sollicitatie

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je contact opnemen met de werkgever.

Tip: sla deze vacature op als favoriet in je AcademicTransfer account. Zo heb je meteen een overzicht en kun je de vacature makkelijk terugvinden. Nog geen account? Maak deze dan nu aan en profiteer van nog meer handige functionaliteiten!

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Heb je interesse in deze vacature? Upload dan uiterlijk op 8 augustus 2021 jouw motivatie en CV via de knop ‘Solliciteer nu’.

  • Solliciteren gaat eenvoudig online. Sollicitaties die per email en/of post worden verstuurd nemen we niet in behandeling.
  • Een pre-employment screening kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.
  • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer uiterlijk op 9 aug. 2021 1:59 (Europe/Amsterdam).