Beleidsmedewerker

Beleidsmedewerker

Geplaatst Deadline Locatie
26 jul 29 aug Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 29 aug 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wil jij op beleids- en communicatief vlak meehelpen aan het verminderen van de achteruitgang van ecosystemen? Als beleidsmedewerker ondersteun je het managementteam van het Institute for Water and Wetland Research (IWWR). Daarnaast help je mee een nieuwe website te ontwikkelen en het communicatie en organisatieplan te verbeteren. Zo komen de belangrijke initiatieven van het IWWR beter aan het licht.
Als beleidsmedewerk(st)er ondersteun je primair, met een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid, het managementteam (MT) van het IWWR, bestaande uit 4 personen. Je gaat werken binnen het IWWR en bent medeverantwoordelijk voor de implementatie en uitvoering van diverse lopende projecten. Dit betreft in ieder geval het mede helpen implementeren van het nieuwe PhD volgsysteem (Hora Finita), het mede ontwikkelen van een nieuwe website en het opzetten van een verbeterd communicatie en organisatieplan voor het IWWR. Tevens zal in nauwe samenwerking met het MT een plan ontwikkeld worden voor de outreach voor het IWWR. Daarnaast wordt er een actieve rol van je verwacht in de voorbereiding en uitwerking van de MT bijeenkomsten die tweewekelijks plaatvinden. Afhankelijk van je inzetbaarheid kunnen tevens andere uitvoerende taken worden opgepakt. Je hebt je eigen takenpakket, maar werkt samen in een hecht team van collega's. Het specifieke takenpakket zal afhangen van je ervaring en affiniteit met bepaalde beleidsdossiers en wordt in overleg met de overige MT leden vastgesteld.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

  • Je beschikt over een hbo of wo werk- en denkniveau.
  • Je bent gewend om zelfstandig te functioneren en vindt het fijn om in teamverband te werken.
  • Je hebt van nature een praktische en oplossingsgerichte instelling en je hebt het geduld en de vasthoudendheid die een grote organisatie vereist.
  • Je beschikt over een uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid, zowel in het Nederlands als het Engels.
  • Affiniteit met de inhoud van het onderzoek bij IWWR is een pre, geen noodzakelijkheid.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met mogelijkheid tot verlenging.

  • Aanstelling: 0,4 fte.
  • Afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring een salaris van minimaal € 2.968 en maximaal € 4.474 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 10).
  • Het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Contractduur: 1 jaar met mogelijkheid tot verlenging.
  • De gewenste datum indiensttreding is 1 oktober 2021.
  • Een uitdagende en verantwoordelijke functie bij een universiteit die oog heeft voor de toekomst van onze wereld.
  • Als je specifieke wensen hebt om werk en privé goed te kunnen combineren kun je in overleg afspraken maken over bijvoorbeeld flexibele werktijden en thuiswerken.
  • Je staat niet stil: je krijgt ruime mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.
  • Je kunt gebruik maken van verschillende scholings- en studieregelingen, zodat je kunt blijven investeren in je ontwikkeling en persoonlijke groei.

Aanvullende arbeidsvoorwaarden
Werk en wetenschap vragen om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de Radboud Universiteit. Zo kun je afspraken maken voor een goede werk- privébalans met flexibele werktijden, diverse verlofregelingen en thuiswerken. Ook kun je bij ons een gedeelte van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen, ruil bijvoorbeeld inkomen tegen extra vakantiedagen en ontvang een vergoeding van je sportabonnement. En uiteraard hebben we een goede pensioenregeling. Je krijgt volop ruimte en verantwoordelijkheid om je talenten te ontwikkelen en je ambities te realiseren. We bieden dan ook verschillende scholings- en studieregelingen aan.

Werkgever

Het Institute for Water and Wetland Research (IWWR) is een onderzoeksinstituut dat de impact van de mens op de natuurlijke omgeving probeert te begrijpen en stress- en aanpassingsprocessen in ernstig aangetaste ecosystemen onderzoekt. Dit fundamentele onderzoek wordt gecombineerd met innovatieve toepassingen in zowel de industrie als de samenleving met een focus op het verminderen van de achteruitgang van ecosystemen en het vinden van oplossingen om de natuurlijke omgeving te herstellen. Het IWWR is (inter)nationaal uniek door te werken aan drie groepen organismen (micro-organismen, planten en dieren) verspreid over bijna alle niveaus van biologische organisatie (van molecuul tot wereldwijde ecosystemen). Het instituut bestaat uit elf leerstoelgroepen, georganiseerd in drie clusters (Ecologie & Fysiologie, Microbiologie en Milieuwetenschappen). Naast het ontwikkelen van onderzoek van wereldklasse, draagt het instituut bij aan toponderwijs in Biologie bachelor- en master-programma's. Bovendien streeft het IWWR ernaar om persoonlijke en professionele groei en academisch leiderschap van haar medewerkers te stimuleren in een veilige omgeving die voldoet aan de hoogste normen voor wetenschappelijke integriteit en diversiteit.

De Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica (FNWI) is een studentgerichte bètafaculteit. Onderzoek en onderwijs zijn er nauw met elkaar verweven. De faculteit heeft een internationaal, vooruitstrevend karakter: wanneer medewerkers in staat zijn om hun achtergrond met hun talent te combineren, kunnen we een vooraanstaande bètafaculteit in Europa zijn. Dat is waar we voor staan.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Onderwijs; Beleid- en staf
  • Natuurwetenschappen
  • max. 16 uur per week
  • €2968—€4474 per maand
  • HBO
  • 1161905

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you