Bestuursondersteuner

Bestuursondersteuner

Geplaatst Deadline Locatie
30 jul 15 aug Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 15 aug 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Zoek jij een veelzijdige functie waarin je vanuit een centrale positie meebouwt aan de ontwikkeling van onze faculteit? En wil je werken in een dynamische internationale omgeving in het centrum van Amsterdam?

Als bestuursondersteuner ondersteun je de bestuurlijke beleids- en besluitvorming zowel procesmatig als inhoudelijk. Je ziet toe op de uitvoering van besluiten binnen de bestuurlijke richtlijnen en procedures, teneinde bij te dragen aan adequate implementatie en daarmee een effectieve realisatie van de doelstellingen van de faculteit.
Kortom; je bent de spin in het web en vervult een onmisbare coördinerende rol. In die zin ben je de rechterhand van de decaan en de directeur bedrijfsvoering.

Wat ga je doen

Je focus ligt primair op de ondersteuning van de decaan en directeur bedrijfsvoering. Door je opleiding en ervaring met bestuurlijke zaken doorgrond je met welke vraagstukken en dynamiek een decaan en een directeur bedrijfsvoering te maken hebben en gaat het je goed af om passende operationele ondersteuning te bieden. Bij de dagelijkse ondersteuning bied je meerwaarde door mee te denken en proactief te handelen, zodat de decaan en directeur bedrijfsvoering zo veel mogelijk worden ontzorgd. Je bent het visitekaartje en je communiceert net zo makkelijk met medewerkers, collega’s als externe gasten.

Je leidt de stroom aan informatie in goede banen, je bewaakt uitstaande acties, handelt zaken zelfstandig af, lost eventuele problemen op en je weet zaken terug te vinden. Je bereidt vergaderingen voor zoals complex agendabeheer, het zelfstandig opstellen van de agenda’s en stelt de notulen op. Tevens verzorg je de in- en uitgaande correspondentie, je handelt de e-mail zelfstandig en proactief af. Je draait je hand niet om voor het voorbereiden en begeleiden van bestuurlijke en representatieve aangelegenheden en evenementen. Op drukke momenten behoud je het overzicht, schakel je snel en stel je prioriteiten. Je bent in staat om twee stappen vooruit te denken! Naast de ondersteuning van de decaan en directeur bedrijfsvoering bied je ook algemene ondersteuning aan de afdelingshoofden.

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Functie-eisen

Wat vragen we van jou

De bestuursondersteuner die wij zoeken:

  • beschikt over een afgeronde hbo/wo-opleiding en heeft ruime werkervaring in een soortgelijke functie;
  • heeft affiniteit met en interesse in relevante zaken die spelen bij universiteiten en directie;
  • heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel, is nauwkeurig, stressbestendig en servicegericht;
  • is proactief, assertief, integer, heeft een groot schakelvermogen, is kwaliteitsgedreven en flexibel;
  • is gericht op samenwerking en neemt verantwoordelijkheid voor de afgesproken werkverdeling;
  • kan snel schakelen van de ene taak naar de andere, en weet de juiste prioriteiten te stellen;
  • heeft inzicht en goed gevoel voor verhoudingen binnen een grote organisatie;
  • heeft een goede beheersing van het Microsoft Office-pakket;
  • beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Wat bieden we jou

Wij bieden een contract voor de duur van 1 jaar, met een proeftijd van twee maanden en uitzicht op verlenging. Het salaris bedraagt minimaal €2.656,- en maximaal €3.548,- bruto per maand, op basis van 38 uur per week. Inschaling is op basis van opleiding en/of ervaring. Op deze functie is het UFO-profiel Secretaresse 1, van toepassing.  De UvA biedt verder een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld en 8.3% eindejaarsuitkering. De Cao Nederlandse Universiteiten is van toepassing.

Wat bieden we je verder?

Een veelzijdige functie waarbij eigen initiatief wordt gewaardeerd en je onderdeel bent van een jong en enthousiast team; een internationale werkomgeving in het hart van Amsterdam.

Werkgever

Universiteit van Amsterdam

Met meer dan 6000 werknemers, 30.000 studenten en een budget van ruim 600 miljoen euro, is de Universiteit van Amsterdam (UvA) een intellectueel knooppunt binnen Nederland. De UvA heeft zeven faculteiten waar onderwijs en onderzoek plaatsvinden op het gebied van geesteswetenschappen, sociale wetenschappen, economie en bedrijfskunde, rechtsgeleerdheid, natuurwetenschappen, geneeskunde en tandheelkunde. Midden in Amsterdam, op locaties waar disciplines samenkomen en elkaar beïnvloeden.  

De studenten en medewerkers van de UvA zijn onafhankelijke denkers en competente rebellen. Zij durven het aan om dogma’s in twijfel te trekken en nemen geen genoegen met simpele antwoorden of standaardoplossingen. Werken bij de UvA betekent werken in een onafhankelijk, creatief, innovatief en internationaal klimaat. Kenmerkend is de open sfeer en een authentieke betrokkenheid met de stad Amsterdam en de samenleving.

Nieuwsgierig naar onze organisatie en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een ruime vakantieregeling en ontwikkelmogelijkheden? Hier lees je meer over werken bij de Universiteit van Amsterdam.

Afdeling

Faculteit Economie en Bedrijfskunde - Amsterdam School of Economics

De Amsterdam School of Economics (ASE) is onderdeel van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde (FEB) van de Universiteit van Amsterdam. De afdeling heeft ongeveer 150 medewerkers en 3.200 studenten. De ASE biedt verschillende bachelor en master opleidingen in Economie en Bedrijfseconomie, Econometrie en Operationele Research, Actuariële Wetenschappen en Fiscale Economie. De ASE heeft 8 excellente onderzoekprogramma’s op de volgende onderwerpen: Actuarial Science & Mathematical Finance; Equilibrium, Expectations & Dynamics/CeNDEF; Experimental and Political Economics/CREED; Human Capital; Macro and International Economics; Markets & Organizations. Deze zijn samengevoegd in 4 secties: Economics of Taxation, Macro- and International Economics, Microeconomics en Quantitative Economics.

De bestuursondersteuner is onderdeel van het faculteitsbureau van de faculteit dat verder bestaat uit het bestuurssecretariaat en de afdelingen Personeel & Organisatie, Marketing & Communicatie, Financiën & Control, Facilitair Management en Informatiemanagement onder leiding van de directeur besdrijfsvoering.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Economie
  • 32—38 uur per week
  • €2656—€3548 per maand
  • HBO+
  • 21-643

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Roetersstraat 11, 1018 WB, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you