Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 16 sep 2021).
Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.
De nieuwe medewerker secretariaat en coördinatie van het bureau zorgt, naast het verrichten van uitvoerende taken, voor een goede afstemming en stroomlijning van alle activiteiten binnen het bureau bestaande uit een aantal hoofdtaken:
Meer concrete taken zijn:
Wij zoeken een verbinder, die creatief is, in mogelijkheden denkt en zich thuis voelt in een steeds veranderende en complexe dynamische omgeving. Een persoon die vorm kan geven aan de verdere professionalisering van ons bureau en activiteiten. Iemand met enkele jaren ervaring, bij voorkeur in een vergelijkbare functie.
Specifieke eisen:
Dienstverband voor bepaalde tijd: 2 jaar, met uitzicht op vast dienstverband.
Het betreft een tijdelijk dienstverband van 0,8 fte voor 2 jaar. Bij geschikt functioneren behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden. Salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring. Het maximum bruto maandsalaris bedraagt € 3.196,- conform schaal 7 (bij fulltime aanstelling).
De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM. Voor meer informatie zie de website: www.maastrichtuniversity.nl > Over de UM > Werken bij de UM.
De Universiteit Maastricht (UM) staat bekend om haar unieke innovatieve en probleemgestuurde onderwijssysteem (PGO), dat wordt gekarakteriseerd door een kleinschalige en studentgeoriënteerde benadering. Het onderzoek aan de UM is multidisciplinair en thematisch van aard, en vindt geconcentreerd plaats in onderzoeksinstituten en schools. De UM heeft op dit moment 20.000 studenten en 4.700 medewerkers. Ten gevolge van het sterk internationale karakter is een groot deel van zowel studenten als medewerkers afkomstig uit het buitenland. De UM heeft zes faculteiten: Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, Faculty of Law, School of Business and Economics, Faculty of Science and Engineering, Faculty of Arts and Social Sciences en de Faculty of Psychology and Neuroscience.
Meer informatie op vindt u op www.maastrichtuniversity.nl
CAPHRI is de grootste van vijf schools binnen het Maastricht UMC+. Het Maastricht UMC+ staat bekend om haar expertise op het gebied van gezondheidsrisico’s, de preventie van ziekten, het diagnostisch en prognostisch onderzoek op het gebied van primary care en public health, gezondheidsbevordering en de organisatie van de gezondheidszorg. CAPHRI speelt een centrale rol binnen het Maastricht UMC+ en investeert in de verbetering en vernieuwing van de hele zorgketen, van preventie en eerstelijnszorg tot nazorg en revalidatie.
Als uitgangspunt hanteert CAPHRI de gezondheidszorg gezien vanuit het perspectief van de professional, de patiënt en de maatschappij. Het uiteindelijk doel van CAPHRI is de verbetering van de gezondheid van de bevolking. Verder maakt CAPHRI deel uit van de erkende onderzoekscholen CaRe (Netherlands School of Primary Care Research) en WTMC (Science, Technology and Modern Culture).
CAPHRI is een school met een sterk internationaal karakter, wat ook blijkt uit het feit dat 40% van de PhD studenten uit het buitenland komt. Voor meer informatie over CAPHRI, de onderzoeksprogramma’s en de onderzoekers, ga naar www.caphri.nl
Uw plaats van tewerkstelling is de vakgroep Health Services Research van de Faculty of Health, Medicine and Life Sciences van het Maastricht Universitair Medisch Centrum, te Maastricht. Zie tevens https://hsr.mumc.maastrichtuniversity.nl/
De Academische Werkplaats Ouderenzorg Limburg (AWO-L)
De Academische Werkplaats Ouderenzorg Limburg (AWO-L) is een structurele en interdisciplinaire samenwerking tussen 9 zorgorganisaties (MeanderGroep, Sevagram, Envida, Zuyderland, Cicero, Vivantes, Land van Horne, Proteion, De Zorggroep), 2 mbo’s (Gilde Zorgcollege en Vista College), Zuyd Hogeschool en de Universiteit Maastricht. De missie van de AWO-L is met wetenschappelijk onderzoek een bijdrage te leveren aan i) de kwaliteit van leven van ouderen en hun naasten, i) de verbetering van de kwaliteit de zorg ii) en iii) de kwaliteit van medewerkers en hun werk in de langdurige zorg. In de AWO-L vindt een continue dialoog plaats tussen ouderen en hun naasten, leden van cliëntenraden, zorgmedewerkers, beleidsmakers, docenten, bestuurders en wetenschappers om zo te komen tot onderzoeksvragen- en projecten die relevant zijn voor de langdurige ouderenzorg (thuis en in het verpleeghuis). De AWO-L beoogt hiermee een brug te slaan tussen de academie en de dagelijkse zorgpraktijk met een directe uitwisseling tussen wetenschap, zorgpraktijk en onderwijs.
De AWO-L heeft de laatste jaren een enorme groei doorgemaakt, zowel in omvang als de activiteiten. Zo zijn er continue 50 wetenschappelijk medewerkers (hoogleraren, universitair docenten, post docs en promovendi) actief bij AWO-L activiteiten en een veelvoud daarvan aan medewerkers (o.a., verzorgenden en verpleegkundigen, artsen, psychologen, docenten, managers & bestuurders) en belanghebbenden (o.a. ouderen, naasten, studenten en cliëntvertegenwoordigers) van onze partners. Daarbij vormen wetenschappelijke en praktijk linking pins het hart van de organisatie. Op veel onderzoeksgebieden is (inter)nationale samenwerking. Omdat de AWO-L als een best practice wordt gezien, ontvangen wij steeds meer verzoeken om het model van de AWO-L te verspreiden.
Hoewel de afgelopen jaren al een grote professionaliseringsslag gemaakt, onder andere op het terrein van communicatie en netwerkcoördinatie, is verdere professionalisering gewenst vanwege de complexiteit van activiteiten. Daarom is uitbreiding van ons bureau noodzakelijk met een medewerker secretariaat en coördinatie bureau AWO-L.
We like to make it easy for you, sign in for these and other useful features: