Medewerker Onderwijsbureau (0,8 fte)

Medewerker Onderwijsbureau (0,8 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
3 sep 17 sep Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Het onderwijsbureau binnen de faculteit Social and Behavioural Sciences (ESSB) is op korte termijn op zoek naar een tijdelijke (i.v.m. zwangerschapsverlof) Medewerker Onderwijsbureau.

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor de ondersteuning van het onderwijs dat in het Nederlands en het Engels wordt aangeboden. Je fungeert hierbij als eerste aanspreekpunt voor docenten en studenten en verricht alle voorkomende werkzaamheden. Ook werk je nauw samen met de andere teams binnen en buiten het Faculteitsbureau die opgesteld staan voor de ondersteuning van het onderwijsproces: de studieadviseurs, het secretariaat van de examencommissie, het webteam, de examenadministratie en de collega’s van de centrale tentamenorganisatie.

Functie-inhoud

Tot de belangrijkste werkzaamheden behoren:

 • Logistieke en administratieve ondersteuning van docenten;
 • maken van groepsindelingen voor het onderwijs;
 • verzorgen van de logistieke en administratieve ondersteuning bij toetsing;
 • administreren van de studentresultaten;
 • informatie verstrekken aan studenten m.b.t. het lopend onderwijs.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

De ESSB stelt hoge eisen aan het niveau en de kwaliteit van de onderwijsondersteuning. Wij zoeken daarom een collega die trots is op zijn/haar bijdrage. Jouw voldoening haal je uit een soepel verloop van de onderwijsondersteuning en tevreden klanten.

Het belangrijkst in deze functie is een flexibele houding en het goed om kunnen gaan met pieken in de werkdruk, daarnaast zijn we op zoek naar een persoon met het volgende profiel:

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau en je hebt je hebt bij voorkeur ervaring in een functie met vergelijkbare taken en verantwoordelijkheden;
 • Je werkt nauwkeurig;
 • Je bent proactief, assertief en denkt graag in oplossingen;
 • je houdt van organiseren en plannen;
 • Je bent een teamplayer en hebt een klantgerichte houding naar studenten en docenten;
 • je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en hebt een positieve instelling.

Voor een goede uitvoering van de functie beschik je eveneens over uitstekende vaardigheden op het gebied van MS Office en bij voorkeur van Osiris. Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal (minimaal op B2 niveau volgens het Common European Framework), zowel in woord en geschrift.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 6 maanden.

Een afwisselende baan in een enthousiast team, met goede arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (cao NU).

Het betreft een tijdelijk contract in verband met het zwangerschapsverlof van de huidige medewerker onderwijsbureau. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling tussen € 2.367, - en € 3.196, - bruto per maand (schaal 7).

De functie start in de eerste week van november 2021 en eindigt in april 2022.

De EUR heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en 232 verlofuren per jaar bij een volledige werkweek. In het geval van een van een 8-urige werkdag bouwt u daarnaast wekelijks 2 verlofuren op, totaal komt dat op 96 extra uren. Verder is de EUR aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bieden wij gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof. Ook kunnen medewerkers gebruikmaken van EUR faciliteiten, zoals het Erasmus sportcentrum en de Universiteitsbibliotheek.

Wij hechten grote waarde aan diversiteit en geloven dat een diversiteit aan talenten bijdraagt aan onze visie en strategie om als universiteit te kunnen excelleren op onderzoek en onderwijs. Dat maakt dat wij op zoek zijn naar een persoon die ons team vanuit diversiteitsperspectief goed kan aanvullen.

Werkgever

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken in nauwe samenwerking met interne en externe partijen aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Onze missie luidt dan ook ‘Creating positive societal impact’. Ons academisch onderwijs is intensief, actief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en dankzij de hoge kwaliteit van onderwijs kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. De Erasmian values fungeren als ons interne kompas en maken de Erasmus Universiteit herkenbaar voor de buitenwereld: ondernemend, maatschappelijk betrokken, wereldburger, ruimdenkend en verbindend.

Afdeling

De Erasmus School of Social and Behavioural Sciences (ESSB)

De Erasmus School of Social and Behavioural Sciences (ESSB) kent vier wetenschapsgebieden: sociologie, bestuurskunde, psychologie en pedagogische wetenschappen en biedt een breed scala aan nationale en internationale bachelor- en masteropleidingen aan, waarin mens en maatschappij centraal staan. De opleidingen die binnen deze wetenschapsgebieden verzorgd worden, bedienen op dit moment ruim 3500 studenten. De ESSB telt daarnaast meer dan 300 medewerkers.

Onderwijsbureau ESSB
Het Onderwijsbureau (OWB) maakt deel uit van het Faculteitsbureau en bestaat uit het ambtelijk secretariaat van de examencommissie, de studieadviseurs, het webteam, het marketing, recruitment & admissions team en het onderwijsbureau. Het onderwijsbureau is verantwoordelijk voor het ondersteunen van de staf op het gebied van administratief/organisatorische uitvoerende werkzaamheden ten behoeve van het onderwijs. Het doel is te komen tot excellente dienstverlening, via een combinatie van ‘standaard wat standaard kan en maatwerk waar het moet’.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • 30.4—32 uur per week
 • €2367—€3196 per maand
 • MBO+
 • ESSB/OWB/03092021

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you