Producer -IT

Producer -IT

Geplaatst Deadline Locatie
14 sep 16 sep Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij die leergierige en creatieve videoproducer/editor die wij zoeken?

Functieomschrijving

Als Producer ben je iemand die audiovisuele producties organiseert. Je zorgt dat alles op tijd is geregeld en stelt op en bewaakt de begroting. Je regelt bijvoorbeeld een studio om een video op te nemen, mensen die de video moeten maken, zowel in – als extern, de muziek/eigendom rechten en de betalingen. Je gaat met de klant en het team (intake) om tafel om te bespreken of de productie qua budget en organisatie haalbaar is. Dan ga je met het productieteams brainstormen. De wensen van de opdrachtgever moeten vertaald worden naar een goede productie. Na de brainstorm stel je samen met de regisseur een productieschema op. Dit schema dient als leidraad bij het organiseren van de productie. Je regelt ruimtes, de juiste mensen etc. Je overlegt en spreekt af. Je houdt hierbij steeds het budget en de tijdsplanning in de gaten. Bij problemen of vragen kan je terecht bij de Studio Manager. De voortgang van de productie wordt regelmatig besproken met de Manager, de productieteams en de opdrachtgevers. Tevens voer je administratieve werkzaamheden uit die horen bij de productie.

Als Producer loop je dus mee in het complete proces van creatie, van intake en concept tot eindoplevering. Je houdt overzicht, kunt snel schakelen en met jouw kritische blik zorg je dat er hoogwaardige kwaliteit content wordt gemaakt. Je weet hoe je een scherpe offerte moet opmaken, je kunt onderhandelen over prijzen en bij jou blijft een productie binnen tijd en budget. Je bewaakt het eindproduct op design en je stemt af met collega Producer(s).

Kortom:

• Je bent het eerste aanspreekpunt voor jouw producties;

• Je treft voorbereidingen voor intake; van props, locatie scouting, tot aan het maken van het callsheet;

• Je zorgt dat alle producties altijd volgens meeste effectieve manier geproduceerd worden;

• Je bent verantwoordelijk voor de planning van de post-productie en oplevering van de content;

• Je bent wanneer nodig aanwezig op shoots in de studio en op set, waar jij de leiding neemt;

• Je stelt de juiste crew voor de shoots samen;

• Je bent tevens verantwoordelijk voor de planning en productiebegroting.

Je komt te werken bij een jong en hecht team van creatieve, ambitieuze professionals. Een werkomgeving waarin vriendschap, verantwoordelijkheid, nieuwsgierigheid en groei voorop staan. Als videoproducer kun jij jouw volledige creativiteit kwijt in deze baan.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

• Je gelooft in de kracht van het medium en bent stiekem ook wel een beetje medium addicted;

• Je bent flexibel en kunt snel schakelen;

• Je bent pro-actief, kan zelfstandig te werk gaan en hebt verantwoordelijkheidsgevoel;

• Je communiceert helder en stuurt interne en externe teams aan;

• Je hebt oog voor detail en je werkt nauwkeurig; je volgt en verbeterd productie en proces lijnen volgens het principe ‘what would Google do’ altijd zoeken naar verbeteringen.

• Je bent oplossingsgericht en resultaatgericht;

• Je bent een organisatietalent;

• Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;

• Je hebt minimaal 1 à 2 jaar ervaring als producer in een vergelijkbare sector.

Arbeidsvoorwaarden

Een internationaal georiënteerde en afwisselende baan in een enthousiast team, met goede arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (CAO NU). Het dienstverband wordt aangegaan voor de periode van 1 jaar en kan bij goed functioneren worden omgezet in een vaste aanstelling. Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling minimaal € 2.836,00 en maximaal € 4.474,00 bruto per maand op basis van schaal 10.

De EUR heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een vakantie uitkering van 8,0%, een eindejaarsuitkering van 8,3% en ruime verloffaciliteiten (o.a. 41 vakantiedagen bij een voltijdse werkweek) voor een goede balans tussen werk en privé. Verder is de EUR aangesloten bij het pensioenfonds ABP en biedt gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof. Ook kunnen medewerkers gebruikmaken van een aantal faciliteiten, zoals de sportaccommodatie en bibliotheek.

Diversiteit is een van onze strategische prioriteiten. Alle groepen uit de samenleving worden aangemoedigd om te solliciteren. Interne kandidaten genieten een voorrangspositie ten opzichte van externe kandidaten.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken in nauwe samenwerking met interne en externe partijen aan het oplossen van mondiale, maatschappelijke uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam.

Onze missie luidt dan ook ‘Creating positive societal impact, the Erasmian way’. Ons academisch onderwijs is intensief, actief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en dankzij de hoge kwaliteit van onderwijs kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. De ‘Erasmian values’ fungeren als ons interne kompas en maken de Erasmus Universiteit herkenbaar voor de buitenwereld: ondernemend, maatschappelijk betrokken, wereldburger, ruimdenkend en verbindend.

Afdeling

De dienst Information Technology Services (IT Services)

De dienst Information Technology Services (IT Services) van de EUR draagt zorgt voor de dienstverlening op het gebied van informatie- en communicatietechnologie. Dit betekent dat de dienst enerzijds verantwoordelijk is voor de virtuele werkplek van de EUR, waardoor medewerkers 'any time', 'any place' en op 'any device' kunnen werken. Anderzijds stelt IT Services de faculteiten en andere EUR-organisatieonderdelen in staat om succesvol diensten te verlenen aan studenten, medewerkers en bestuurders/management. Zij heeft capaciteit en kennis in huis om de noodzakelijke IT-ontwikkeling, integratie en projectleiding inhoud te geven. IT Services bestaat uit een aantal domeinen waaronder Research, Education, Business Operations en Generic Services.

Specificaties

  • IT
  • 38—40 uur per week
  • €2836—€4474 per maand
  • HBO
  • PRO/IT/14092021

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you