Adviseur/projectleider huisvesting

Adviseur/projectleider huisvesting

Geplaatst Deadline Locatie
21 sep 10 okt Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 10 okt 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Faculteit der Wiskunde en Natuurwetenschappen, faculteitsbureau zoekt een Adviseur/Projectleider Huisvesting

Functieomschrijving

De faculteit der Wiskunde en Natuurwetenschappen is een sterk groeiende faculteit die daarbij passende huisvesting krijgt. In 2016 is het eerste deel (45.000 m2) van het markante nieuwe gebouw van de faculteit in gebruik genomen. Op dit moment gaat de uitvoering van fase 2A (40.000 m2 bvo, op te leveren eind 2023) van start. Hiermee realiseren we onder andere onderwijsruimtes, laboratoria, een bibliotheek en een mooie karakteristieke entree.  Hierna volgt de laatste fase (fase 2B) die in 2026 zal worden opgeleverd. Zowel de nieuwbouw als de bestaande verouderde gebouwen leveren diverse huisvestingsvraagstukken die de aandacht vragen van het team huisvesting van de faculteit (3fte). 

De werkzaamheden 
De functie adviseur/projectleider Huisvesting is een veelzijdige functie. Je bent lid van het  projectteam fase 2a en van het projectteam fase 2b en vertegenwoordigd daar het gebruiksperspectief van de faculteit. Zo treed je de ene keer  op als adviseur in het projectteam, dan weer als sparringpartner voor onze instituten of als projectleider voor een deelproject. Hierbij sta je voortdurend in contact met jouw stakeholders. Je denkt mee op strategisch niveau en weet daarbij het evenwicht te bewaren tussen academische en publieke belangen.
Je bent het intermediair tussen de gebruikers in de faculteit en het universitaire Expertisecentrum Vastgoed. Je bent gesprekspartner van het bestuur van de faculteit. Samen met je teamleden en de collega’s van Facilitaire Zaken en Arbo- en Milieu zorg je voor optimale huisvesting van de faculteit.
Als lid van het projectteam fase 2A ben je verantwoordelijk voor het bewaken van het ontwerp van de nieuwbouw. Daarnaast draag je bij aan  het PvE, ontwerp en uitvoering van fase 2B, werk je aan huisvestingsvraagstukken in het kader van ruimtenormering/-, groeiprognoses e.d. en geef je sturing aan enkele, soms omvangrijke, verbouwingen. Je bent verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van de verhuizing naar de nieuwbouw en inkoop van het meubilair en stuurt de projectleider van dit deelproject aan. In al je activiteiten ben je vanuit het belang van de faculteit  gericht op samenwerken en het verbinden van inhoud, proces en mensen.

Specificaties

Universiteit Leiden

Functie-eisen

De ideale kandidaat heeft plezier in het schakelen tussen een strategisch/tactisch niveau en operationele oplossingen en vice versa. Daarnaast herken je je in het volgende:
•    Je hebt een academisch werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding op het gebied van Huisvesting, Vastgoed of Bouwmanagement;
•    Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met het managen van (ver)bouwprojecten en huisvestingsvraagstukken;
•    Je houdt ervan om samen met anderen resultaten te bereiken en je weet om te gaan met weerstanden. Je kunt verbinden en motiveren. 
•    je weet niet alleen je eigen werk te plannen en structureren, maar bent ook in staat om (anderen) te coördineren.
•    Je bent in staat snel de business te begrijpen en met focus op de lange termijn naar organisatievraagstukken te kijken.
•    Je onderkent problemen en mogelijke oorzaken, je ziet samenhang tussen verschillende onderwerpen en behoudt daarbij het overzicht.
•    Je hebt snel inzicht en begrip van de formele en informele gezagsverhoudingen, hoe besluiten tot stand komen, hoe men samenwerkt en wat de verwachtingen van de business zijn.
•    Je bent in staat om anderen te overtuigen van het belang van gezond en veilig werken, je eigen ideeën en voorstellen.

Arbeidsvoorwaarden

Aanstelling vindt plaats conform de CAO Nederlandse Universiteiten, in eerste instantie voor de duur van een jaar. Bij gebleken geschiktheid behoort een vaste aanstelling tot de mogelijkheden. De aanstelling vindt plaats conform de cao Nederlandse universiteiten. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en werkervaring, minimaal € 3.807,- en maximaal € 5.211 ,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling (schaal 11). 

De Universiteit Leiden kent goede arbeidsvoorwaarden. Zo is er sprake van een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantietoeslag (8%), uitstekende opleidingsfaciliteiten, betaald ouderschapsverlof, sabbatical leave en de mogelijkheid om via een keuzemodel arbeidsvoorwaarden op maat te kiezen. Alle informatie hierover kun je nalezen op de website.

Werkgever

De faculteit der Wiskunde en Natuurwetenschappen is een toonaangevende faculteit waarin medewerkers en studenten werken in een dynamische, internationale omgeving, waar persoonlijke en academische ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Onze mensen worden gedreven door nieuwsgierigheid, om zo fundamentele kennis te vergroten en over grenzen heen te kijken. Voor de wetenschap, én om een bijdrage te leveren aan de grote maatschappelijke uitdagingen van morgen.
Het onderzoek binnen de faculteit der Wiskunde en Natuurwetenschappen varieert van wiskunde, informatica, sterrenkunde, natuurkunde, scheikunde en biofarmaceutische wetenschappen tot aan biologie en milieuwetenschappen en is belegd bij acht instituten. Die verzorgen tevens acht bachelor- en dertien masteropleidingen. De faculteit is de afgelopen jaren sterk gegroeid en telt meer dan 2300 medewerkers en meer dan 5000 studenten. We zijn gesitueerd in het hart van het Bio Science Park, één van Europa’s grootste scienceparken, waar universiteit en bedrijfsleven elkaar ontmoeten. Zie voor meer informatie de website van de Faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen.
We bieden medewerkers en studenten een multidisciplinaire omgeving waarbinnen persoonlijke en academische ontwikkeling worden gestimuleerd en gefaciliteerd. Werken bij onze faculteit is werken in een dynamische, internationale omgeving waarin medewerkers en studenten worden gedreven door nieuwsgierigheid en de drang om fundamentele kennis te vergroten, voor de wetenschap én om een bijdrage te leveren aan de grote maatschappelijke uitdagingen van vandaag en morgen.

Specificaties

  • Management
  • Universitair
  • 21-471

Werkgever

Universiteit Leiden

Lees meer over deze werkgever

Locatie

rapenburg, 2311 VJ, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you