Projectleider Onderhoud (bouwkundig)

Projectleider Onderhoud (bouwkundig)

Geplaatst Deadline Locatie
28 sep 31 okt Tilburg

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 31 okt 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

De afdeling Real Estate Management & Services (REM&S) is op zoek naar een collega voor de functie van Projectleider Onderhoud (bouwkundig) bij Tilburg University (1,0 fte, 1 jaar met uitzicht op verlenging)

Functieomschrijving

De werkzaamheden van de Projectleider Onderhoud binnen ons team hebben betrekking op alle facetten van het onderhoudsmanagement. Je staat vooraan als bouwkundige onderhoudsprojecten moeten worden voorbereid en georganiseerd. Je regelt ook de aanbesteding ervan in samenwerking met de afdeling inkoop. Als het contract eenmaal is gesloten, beheer je dit ook. De technisch specialisten binnen ons team, waaronder experts op het gebied van installaties, inrichting en facilitaire zaken, werken allemaal erg zelfstandig en analyseren zelf hoe de gebouwen ervoor staan. Als bouwkundige bepaal je op basis van een gedegen onderhoudsplan hoe de kwaliteit van onze gebouwen in stand moet worden gehouden. En uiteraard zorg je er samen met aannemers en adviseurs voor dat het er allemaal piekfijn uitziet.

Je moet veel en vaak overleggen met collega’s van andere teams, de gebruikers van onze gebouwen en aannemers. Wij hebben de mentaliteit om samen naar oplossingen te zoeken maar wel op basis van elkaars expertise. Hoewel we erg zelfstandig werken en veel verantwoordelijkheden hebben, doen we niets alleen. De projectleider onderhoud heeft oog voor detail, zeker als het onze monumentale panden betreft. Daar zijn we extra zuinig op. En uiteraard kun je overweg met budgetten en planningen en ben je in staat de beste kwaliteit uit de markt te halen.

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

Naast het feit dat je past binnen het team en de functie (zoals hierboven beschreven), zijn de harde eisen die we stellen de volgende:

  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • Een bouwtechnische HBO-opleiding (of bewezen HBO werk- en denkniveau).
  • Ruime werkervaring in het bouwkundig onderhoudsmanagement van grote, multidisciplinaire gebouwen. 
  • Ervaring in het aansturen van- en samenwerken en overleggen met externe partijen (zoals aannemers).
  • Goede sociale- en communicatieve vaardigheden (vanwege frequent overleg met andere teams en gebruikers van gebouwen)

Iets minder harde eisen maar wel wenselijk zijn:

  • Ervaring met het facility managementsysteem Planon.
  • Een inspectieopleiding NEN2767.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een dienstverband voor de periode van 1 jaar, dat bij goed functioneren kan worden verlengd. De kandidaat wordt, indien zij/hij aan de functie-eisen voldoet, 
aangesteld in de functie van Projectleider Onderhoud (UFO profiel Technisch projectmedewerker niveau 2), gewaardeerd volgens schaal 9 van de CAO Nederlandse Universiteiten. Het salaris is afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring bij een voltijds dienstverband maximaal € 4.078,- bruto per maand. 

De universiteit beschikt over goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een gunstige studie- /scholingsfaciliteitenregeling en de mogelijkheid de arbeidsvoorwaarden deels individueel te beïnvloeden met behulp van een fiscaal vriendelijk keuzemodel. Tilburg University kent een vakantie-uitkering van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Daarnaast kent TiU een flexibele werktijden- en verlofregeling (41 verlofdagen per jaar bij een 40-urige werkweek). 

Werkgever

Tilburg University

“Understanding society”. Dat is het motto van Tilburg University. In vijf faculteiten worden maatschappij gerelateerde opleidingen gegeven en uiteraard ook wetenschappelijk onderzoek gedaan. De Tilburg University campus is een bruisende, uitdagende en inspirerende plek om te studeren en te werken. Dat doen we ook steeds meer online. Samen met zo’n 4.000 collega’s maken we dit voor 18.000 studenten en wetenschappers tot een succes.

Tilburg University heeft een levendige, groene en sfeervolle campus. Als afdeling Real Estate Management & Services binnen FS  hebben wij de belangrijke taak om het groeiend aantal studenten, wetenschappers en docenten de best mogelijke studie- en onderzoekfaciliteiten te bieden. Ons vizier is voortdurend gericht op verbetering en we proberen elke dag weer een beetje beter te zijn dan gisteren voor onze 20.000 studenten en 2.200 collega’s. Zo bouwen we samen aan een veilige, gezonde en duurzame campus.

De afdeling Real Estate Management & Services (REM&S) is verantwoordelijk voor al het vastgoed en de terreinen van Tilburg University. Wij verzorgen alle nieuwbouw, renovatie en sloopprojecten en zijn verantwoordelijk voor de inrichting ervan. Een belangrijke verantwoordelijkheid is het groot en klein onderhoud van onze gebouwen. In totaal beslaat dit zo’n 150.000 m2 verspreid over 25 gebouwen waarvan enkele gemeentelijk- en zelfs rijksmonument zijn. Het team Beheer & Onderhoud is hiervoor verantwoordelijk.

Afdeling

Facility Services

De divisie Facility Services (FS) van University Services levert facilitaire diensten en advies aan bestuur, medewerkers, studenten en gasten van Tilburg University. De belangrijkste taken van de divisie zijn vastgoedbeheer, campusontwikkeling, beheer sportvoorzieningen, inkoop en contractbeheer, post en documentmanagement en het regisseren van schoonmaak, catering en beveiligingsdiensten. Kortom, het zo aantrekkelijk mogelijk maken van studeren, werken en verblijven op de campus!
Facility Services

 

Specificaties

  • Techniek / laboratorium; Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair); Beleid- en staf; Management
  • max. 40 uur per week
  • €2968—€4078 per maand
  • HBO
  • 17408

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

Interesting for you