Stagecoördinator Educatieve Master Primair Onderwijs

Stagecoördinator Educatieve Master Primair Onderwijs

Geplaatst Deadline Locatie
1 okt 14 okt Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

De Erasmus School of Social and Behavioural Sciences (ESSB) bundelt de denkkracht van vier wetenschapsgebieden en het Erasmus University College (EUC). In ons onderwijs en onderzoek staat de mens en de samenleving centraal, vandaar ons motto: Discover people. Discover society!

Onze maatschappij verandert in hoog tempo. ESSB verandert mee door haar onderwijs en onderzoek te richten op uitdagingen van de toekomst. De nieuwe Educatieve Master Primair Onderwijs (EMPO) gaat leraren voor het basisonderwijs opleiden. Voor deze nieuwe master zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ondernemende stagecoördinator, met affiniteit voor de grootstedelijke context van het onderwijs.

Functieomschrijving

Werkzaamheden

We zoeken iemand die het stagebureau gaat opzetten, samen met het nieuwe EMPO-team van opleidingsmanagement en docenten. De stage is een groot en belangrijk deel van de opleiding. Op het stagebureau komen alle partijen in de opleiding samen: studenten, docenten en de partnerscholen. De stagecoördinator zorgt voor een prettig klimaat en goed georganiseerd bureau, waar alle partijen terecht kunnen met vragen. De stagecoördinator zorgt voor voldoende en goede stageplekken, in samenwerking met de partnerscholen en schoolbesturen en stemt daarbij goed af met de andere Rotterdamse lerarenopleidingen.

Daarnaast heeft de stagecoördinator een bijdrage in het opzetten en verzorgen van een scholing voor de schoolopleiders en de instituutsopleiders. Het begeleiden van de studenten gebeurt in een team van docenten vanuit de scholen en de universiteit, en we gaan een scholing organiseren om ervoor te zorgen dat dit team op één lijn zit in de begeleiding.

De belangrijkste werkzaamheden:

 • opzetten en coördineren van het stagebureau
 • bijdragen aan het opzetten en uitvoeren van de scholing voor schoolopleiders en instituutsopleiders

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Je bent zelfstandig, initiatiefrijk, resultaatgericht en goed op de hoogte van maatschappelijke, politieke en vakinhoudelijke ontwikkelingen.

Daarnaast vragen wij:

 • Ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in een academische of hogeschoolomgeving
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Affiniteit met onderwijs in grootstedelijk omgeving
 • Affiniteit en ervaring in het opzetten van een nieuwe organisatie is een pré

 

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Het dienstverband wordt aangegaan voor de periode van 1 jaar en kan bij goed functioneren omgezet in een vaste aanstelling.

Een afwisselende baan in een enthousiast team, met goede arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (CAO NU). Het dienstverband wordt aangegaan voor de periode van 1 jaar en kan bij goed functioneren omgezet in een vaste aanstelling. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling tussen €2.836,- en €4.474,- bruto per maand (schaal 10). De EUR heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een zeer ruime verlofregeling. Verder is de EUR aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bieden wij gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof. Ook kunnen medewerkers gebruikmaken van EUR faciliteiten, zoals het Erasmus sportcentrum en de Universiteitsbibliotheek.

Diversiteit is een van onze strategische prioriteiten. Alle groepen uit de samenleving worden aangemoedigd om te solliciteren. Interne kandidaten genieten een voorrangspositie ten opzichte van externe kandidaten.

 

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Ons academisch onderwijs is intensief, actief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en kwaliteit van onderwijs kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. Waarden die op de EUR van toepassing zijn en die zij hoog in het vaandel heeft, zijn durf, nieuwsgierigheid, maatschappelijke betrokkenheid, grensverleggend en streven naar succes.

 

Afdeling

De EMPO is een nieuw onderdeel binnen de Erasmus School of Social and Behavioural Sciences en volop in opbouw. De opleiding zal op termijn worden gehuisvest op een nieuwe locatie in Rotterdam Zuid.  

Specificaties

 • Beleid- en staf; Onderwijs
 • max. 32 uur per week
 • €2836—€4474 per maand
 • HBO
 • ESSB-20201001

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you