PHD student (onderzoeker in opleiding) op het gebied van peniskanker

PHD student (onderzoeker in opleiding) op het gebied van peniskanker

Published Deadline Location
1 Oct 31 Oct Amsterdam

You cannot apply for this job anymore (deadline was 31 Oct 2021).

Browse the current job offers or choose an item in the top navigation above.

Job description

Als PHD student maak je deel uit van ons team en ben je bezig met promotieonderzoek op het gebied van peniskanker. Je zal daarbij voornamelijk gericht zijn op klinisch wetenschappelijk onderzoek (zowel retrospectief als prospectief). Daarnaast ben je betrokken bij translationeel onderzoek wat zich richt op de immunologische aspecten van peniskanker, en onderzoek naar nieuwe technieken op de operatiekamer (in samenwerking met de image guided surgery groep in het LUMC in Leiden). Je werkt als promovendus binnen het kader van de onderzoeksschool oncologie. Laagdrempelig wordt samengewerkt met alle specialisten die van belang zijn voor de behandeling van peniskanker, onder directe verantwoordelijkheid van het hoofd van de afdeling urologie.

De afdeling urologie bestaat uit 9 stafleden, een fellow en arts-assistenten in opleiding tot uroloog. Het ziekenhuis fungeert als een referentieziekenhuis voor peniskanker, heeft een uitgebreide prospectieve database en een jarenlange traditie van reeds gepromoveerde voorgangers.

Specifications

The Netherlands Cancer Institute

Requirements

  • Je bent afgestudeerd als arts of bezig met het afronden van de studie geneeskunde.
  • Je hebt affiniteit, belangstelling en bij voorkeur ervaring met klinisch gerelateerd onderzoek en translationeel / basaal gericht onderzoek.
  • Je hebt affiniteit met statistiek en databasebeheer.
  • Het nemen van eigen initiatief om het onderzoek verder uit te bouwen (bijvoorbeeld door het schrijven van een subsidie-aanvraag) is essentieel.

Conditions of employment

Fixed-term contract: 2 jaar met uitzicht op verlenging.

De basis voor jouw arbeidsvoorwaarden is conform de CAO ziekenhuizen. Het betreft een aanstelling voor de duur van 2 jaar met uitzicht op verlenging. Jouw salaris zal, afhankelijk van ervaring, tussen € 2.882,- en € 3.322,- bruto per maand bedragen op basis van een 36-urige werkweek. Dit is conform de OIO schaal. Daarnaast ontvang je 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering en reiskostenvergoeding. Jaarlijks word je salaris verhoogd.

De afdeling urologie van AVL heeft een grote ervaring met de behandeling peniskanker. Alle voorgaande PHD studenten zijn erin geslaagd om hun onderzoeksperiode af te ronden met een proefschrift. Het is dan ook nadrukkelijk de bedoeling dat het nieuwe onderzoek daarin uitmondt. Behalve directe begeleiding van alle stafleden, nemen de PHD studenten deel aan de statistiekcursus en vele andere noodzakelijk geachte cursussen.

Als medewerker van het AVL kan je bij ons gratis parkeren. Uiteraard stimuleren wij onze medewerkers om de auto te laten staan, daarom bieden wij een interessante fietsregeling en/of korting op het openbaar vervoer.

Employer

Antoni van Leeuwenhoek (AVL)

In het Antoni van Leeuwenhoek werken we als één team aan een onbescheiden missie: kanker niet langer een dodelijke ziekte laten zijn. Werken bij het AVL betekent werken bij een befaamd onderzoeksinstituut en in een ziekenhuis dat landelijke bekendheid geniet. Maar wat ons echt bijzonder maakt is de betrokkenheid en bevlogenheid van al onze medewerkers en vrijwilligers. Deze mentaliteit is terug te vinden in alle lagen van de organisatie en vertaalt zich in een menselijke aanpak. Zo bepalen we samen wat het Antoni van Leeuwenhoek uniek maakt. Want samen zijn we het Antoni van Leeuwenhoek, en dat kan #nietzonderjullie

Specifications

  • Research, development, innovation; PhD
  • Health
  • max. 36 hours per week
  • €2882—€3322 per month
  • University graduate
  • AT 61302

Employer

The Netherlands Cancer Institute

Learn more about this employer

Location

Plesmanlaan 121, 1066 CX, Amsterdam

View on Google Maps

Interesting for you