Officemanager (0.6 fte)

Officemanager (0.6 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
4 okt 14 okt Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Pionier jij graag in een dynamische omgeving en sta je stevig in je schoenen? Dan zien we jou graag in ons team!

De Erasmus School of Social and Behavioural Sciences (ESSB) bundelt de denkkracht van vier wetenschapsgebieden en het Erasmus University College (EUC). In ons onderwijs en onderzoek staat de mens en de samenleving centraal, vandaar ons motto: Discover people. Discover society!
Onze maatschappij verandert in hoog tempo. ESSB verandert mee door haar onderwijs en onderzoek te richten op uitdagingen van de toekomst. De nieuwe Educatieve Master Primair Onderwijs (EMPO) gaat leraren voor het basisonderwijs opleiden. Voor deze nieuwe master zijn wij op zoek naar een enthousiaste pionier met oog voor detail. Iemand die plezier heeft in het ondersteunen van het tweekoppige managementteam door het zelfstandig opzetten van de secretarieel-administratieve dienstverlening voor de nieuwe afdeling. Een ondernemende officemanager dus!

Functieomschrijving

Werkzaamheden

Je werkomgeving is afwisselend met een divers takenpakket. Je werkzaamheden zijn secretarieel, (financieel-)administratief en facilitair dienstverlenend. Je werkt voor het EMPO managementteam en de toekomstige medewerkers.

 

De belangrijkste werkzaamheden:

 • aanspreekpunt voor medewerkers en ontvangst bezoekers;
 • organiseren van werkplekken, beheer van algemene ruimtes (waaronder onderwijsruimtes);
 • zorgdragen / aanspreekpunt voor facilitaire zaken op de locatie;
 • administratieve ondersteuning op Human Resources processen zoals werving & selectie en ziek- en betermeldingen;
 • opstellen en afhandelen van correspondentie en archivering daarvan;
 • organiseren van afspraken en vergaderingen en alles wat daarbij hoort;
 • doen en administreren van bestellingen, urenregistraties en andere financieel-administratieve werkzaamheden;

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Je bent zelfstandig, initiatiefrijk, oplossingsgericht en dienstbaar. Je stelt de belangen van jouw klanten centraal, maar bent ook in staat om, met oog voor de persoonlijke relatie, grenzen aan je dienstverlening te stellen. Je bent in staat om regelgeving en werkprocessen adequaat toe te passen en te vertalen naar de dagelijkse praktijk van jezelf en van je klanten. Waar werkprocessen of richtlijnen nog ontbreken, ben je in staat om deze zelf te ontwikkelen in samenspraak met je klanten, het team en andere stakeholders.

Daarnaast vragen wij:

 • Ruime ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in een academische omgeving
 • HBO werk- en denkniveau 
 • Vaardig in de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk (minimaal B2 niveau)
 • Je hebt een groot zelf startend vermogen, bent een aanpakker en beschikt over een gezonde dosis relativerende humor
 • Je hebt excellente communicatievaardigheden, die je inzet bij de interne en externe dienstverlening
 • Affiniteit met onderwijs in grootstedelijk omgeving is een pré

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Het dienstverband wordt aangegaan voor de periode van 1 jaar en kan bij goed functioneren worden verlengd./omgezet in een vaste aanstelling.

Een internationaal georiënteerde en afwisselende baan in een enthousiast team, met goede arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (cao NU). Het dienstverband wordt aangegaan voor de periode van 1 jaar en kan bij goed functioneren worden verlengd./omgezet in een vaste aanstelling. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling tussen €2.700,- en €3.606,- bruto per maand (schaal 8). De EUR heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een zeer ruime verlofregeling. Verder is de EUR aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bieden wij gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof. Ook kunnen medewerkers gebruikmaken van EUR faciliteiten, zoals het Erasmus sportcentrum en de Universiteitsbibliotheek.

Diversiteit is een van onze strategische prioriteiten. Alle groepen uit de samenleving worden aangemoedigd om te solliciteren. Interne kandidaten genieten een voorrangspositie ten opzichte van externe kandidaten.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Ons academisch onderwijs is intensief, actief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en kwaliteit van onderwijs kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. Waarden die op de EUR van toepassing zijn en die zij hoog in het vaandel heeft, zijn durf, nieuwsgierigheid, maatschappelijke betrokkenheid, grensverleggend en streven naar succes.

Afdeling

De EMPO is een nieuw onderdeel binnen de Erasmus School of Social and Behavioural Sciences en volop in opbouw. De opleiding zal op termijn worden gehuisvest op een nieuwe locatie in Rotterdam Zuid. 

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • max. 24 uur per week
 • €2700—€3606 per maand
 • HBO
 • ESSB-20211004

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you