Coördinator onderwijs

Coördinator onderwijs

Geplaatst Deadline Locatie
8 okt 24 okt Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 24 okt 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Een wereld waar we steeds meer van vragen, heeft mensen nodig die bijdragen. Helpt u ons mee getalenteerde studenten te ondersteunen en ze goed voor te bereiden op de arbeidsmarkt? Als coördinator onderwijs richt u zich op de talentenprogramma’s van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid. Daarnaast organiseert u evenementen voor studenten gericht op de overgang naar de arbeidsmarkt. 
Daarnaast draagt u bij aan de activiteiten gericht op de overgang van onze studenten naar de arbeidsmarkt (career officer). De bijdrage aan de talentprogramma’s betreft de bachelor honours programma’s Law Extra en Law in Action, het eerstejaars talentenprogramma voor de bacheloropleidingen en de duale en onderzoeksmaster Onderneming & Recht. 
Uw voornaamste taken liggen bij het coördineren van het propedeuse talentenprogramma en Law Extra. U ondersteunt en draagt bij aan de programma’s zowel op inhoudelijk als uitvoerend niveau. U overlegt daartoe met docenten en externe partijen over de invulling en de uitvoering van de programma’s. Uw taak omvat mede de voorbereiding en uitvoering van de evaluatie van de programma’s. U draagt bij aan de werving en selectieprocedure van scholieren en studenten voor de talentenprogramma’s. Binnen de arbeidsmarktgerichte taken brengt u studenten met (juridische) organisaties in contact en organiseert activiteiten ter voorbereiding van studenten op de arbeidsmarkt. U zorgt voor relatiebeheer en informatieverstrekking voor alle (externe) partijen (studenten, docenten, faculteiten van de Radboud Universiteit, advocatenkantoren, banken, bedrijven en rechterlijke macht).

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

  • U heeft een afgeronde academische juridische opleiding.
  • U heeft aantoonbare affiniteit met studenten.
  • U heeft bewezen organisatorische vaardigheden. Ook beschikt u over improvisatietalent en kunt u zelfstandig werken.
  • U bent communicatief sterk, stressbestendig en creatief.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

  • Een dienstverband van 0,8 - 1,0 fte.
  • Afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring een salaris van minimaal € 2.836 en maximaal € 4.474 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 10). Er kan een aanloopschaal van toepassing zijn.
  • U ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Het gaat om een tijdelijk dienstverband van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
  • U krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kunt u kiezen tussen 29 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.
Aanvullende arbeidsvoorwaarden
Werk en wetenschap vragen om goed werkgeverschap. Dit ziet u terug in de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de Radboud Universiteit. Zo kunt u afspraken maken voor een goede werk- privébalans met flexibele werktijden, diverse verlofregelingen en thuiswerken. Ook kunt u bij ons een gedeelte van uw arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen, ruil bijvoorbeeld inkomen tegen extra vakantiedagen en ontvang een vergoeding van je sportabonnement. En uiteraard hebben we een goede pensioenregeling. U krijgt volop ruimte en verantwoordelijkheid om uw talenten te ontwikkelen en uw ambities te realiseren. We bieden dan ook verschillende scholings- en studieregelingen aan.

Werkgever

De Faculteit der Rechtsgeleerdheid maakt deel uit van de Radboud Universiteit. Kerntaken van de faculteit zijn onderwijs en onderzoek. Het wetenschappelijk onderwijs van de Nijmeegse rechtenfaculteit is gericht op het opleiden van allround juristen en op postacademische scholing van juristen. Kenmerkend van het wetenschappelijke onderzoek is dat het veelal in samenwerking met de (nationale en internationale) juridische beroepspraktijk plaatsvindt. Binnen de faculteit zijn alle niet wetenschappelijke functies ondergebracht in het faculteitsbureau dat onder leiding staat van de directeur van de faculteit. Het faculteitsbureau bestaat uit de volgende onderdelen: 
  • Bestuursondersteuning.
  • Bureau Onderwijs.
  • Bureau In- en Externe Betrekkingen.
  • Bureau Financiën.
  • Personeel en Organisatie.
De secretariaten van de verschillende vaksecties. 

Radboud Universiteit

Wij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 24.000 studenten en 5.600 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En wat vraagt om nog meer talent en samenwerking. Je bent nodig!

Specificaties

  • Beleid- en staf
  • €2836—€4474 per maand
  • Universitair
  • 1173483

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you