Financieel Administratief Medewerker /Administrateur (0.5-0.6 fte)

Financieel Administratief Medewerker /Administrateur (0.5-0.6 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
14 okt gisteren Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

IMTA BV zoekt een Financieel Administratief Medewerker /Administrateur (0.5-0.6 fte)
Rotterdam (Zuid-Holland)

Functieomschrijving

Kerntaken
Onder aansturing van de zakelijk directeur verzorgt je, als administrateur, de gehele financiële administratie: crediteuren, debiteuren, banken, projectadministratie (inclusief tijdschrijven) en het opstellen van de jaarrekening, van iMTA BV, één van de werkmaatschappijen van de Erasmus Universiteit Rotterdam Holding BV. Je beheert het projectarchief, bewaakt administratieve procedures en adviseert waar nodig over de verbetering hiervan. Daarnaast stel je managementrapportages op waarin je onder andere rapporteert over de stand van zaken met betrekking tot de prognose van lopende en afgesloten onderzoeksprojecten en je ondersteunt de directie bij het opstellen van de jaarlijkse begroting.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Je hebt ten minste HBO-werk- en denkniveau op bedrijfseconomisch / financieel terrein. Daarnaast heb je kennis van het uitvoeren van financiële taken en kennis van procedures en voorschriften op administratief gebied. Ervaring met MS Excel is vereist, ervaring met SAP FiCo is een pré.  Tenslotte kun je in teamverband werken en ben je initiatiefrijk, resultaatgericht, nauwkeurig, kritisch, flexibel en klantgericht.


 

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Eén jaar. Na deze periode behoort een dienstverband voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden.

Het dienstverband voor de functie van financieel administratief medewerker wordt vooralsnog aangegaan voor de duur van één jaar. Na deze periode behoort een dienstverband voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden.

Het salaris bedraagt minimaal € 2.700,- en maximaal € 4.078,- bruto per maand bij een volledige werktaak. Inschaling vindt plaats op grond van werkervaring. Daarnaast omvat het aantrekkelijke arbeidsvoorwaardenpakket onder meer ruime verloffaciliteiten.

Specificaties

  • Financiën
  • 20—24 uur per week
  • €2700—€4078 per maand
  • HBO
  • IMTA 10/01

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you