Management / Office assistent

Management / Office assistent

Geplaatst Deadline Locatie
14 okt 3 nov Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 3 nov 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben jij een creatieve spin in het web en een goede planner? Dan ben jij nodig als management / office assistent. Jij zorgt voor prikkelende content en dat alles administratief tot in de puntjes is geregeld. Zo lever jij een bijdrage aan het voornaamste platform voor onderzoek en trainingen op het gebied van theologie en religiewetenschap.

Als management / office assistent van de Nederlandse Onderzoeksschool voor Theologie en Religiewetenschap (NOSTER) ben je onder andere verantwoordelijk voor het bijhouden van de leden- en cursusadministratie, het afhandelen van binnengekomen mail en post, het vastleggen van afspraken tijdens bureau-overleggen en het plannen en faciliteren van vergaderingen en bijeenkomsten van NOSTER. Daarnaast doe je de redactie van de website religienet.nl, dit zal met name het genereren, updaten en redigeren van interessante content zijn. Ook houd je de website noster.org bij en stel je nieuwsbrieven op. Je bent dus een creatieve spin in het web.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

  • Je hebt een relevante opleiding op minimaal mbo+.
  • Je hebt uitstekende kennis van het MS office pakket en bij voorkeur ervaring in het werken met Wordpress of een ander CMS.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. 
  • Je hebt enige kennis van of affiniteit met het veld van theologie en religiewetenschap in Nederland.
  • Je bent een goede planner en in staat prioriteiten in je werkzaamheden te stellen.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: vijf jaar.

  • Een dienstverband van 0,4 fte.
  • Afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring een salaris van minimaal € 2.310 en maximaal € 2.768 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 5).
  • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Het gaat om een tijdelijk dienstverband van vijf jaar.
  • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 29 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.
Aanvullende arbeidsvoorwaarden
Werk en wetenschap vragen om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de Radboud Universiteit. Zo kun je afspraken maken voor een goede werk- privébalans met flexibele werktijden, diverse verlofregelingen en thuiswerken. Ook kun je bij ons een gedeelte van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen, ruil bijvoorbeeld inkomen tegen extra vakantiedagen en ontvang een vergoeding van je sportabonnement. En uiteraard hebben we een goede pensioenregeling. Je krijgt volop ruimte en verantwoordelijkheid om je talenten te ontwikkelen en je ambities te realiseren. We bieden dan ook verschillende scholings- en studieregelingen aan.

Werkgever

De onderzoekschool NOSTER is het voornaamste platform voor onderzoek en training op het gebied van theologie en religiewetenschap in Nederland en Vlaanderen. In NOSTER participeren twaalf instellingen. NOSTER biedt een opleidingsprogramma voor promovendi en onderzoekmasterstudenten en organiseert daarvoor o.a. seminars, verdiepingscursussen, conferenties en masterclasses. Daarnaast stimuleert NOSTER landelijke en internationale onderzoeksamenwerking. De dagelijkse werkzaamheden worden uitgevoerd door het bureau van NOSTER, bestaande uit de wetenschappelijk directeur, secretaris, curriculumcoördinator en office-assistent, die allen een parttime aanstelling hebben. 
De Faculteit der Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen van de Radboud Universiteit huisvest het bureau van NOSTER De Faculteit der Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen is een compacte, ambitieuze organisatie met circa 160 medewerkers, ondergebracht in acht wetenschappelijke afdelingen, twee ondersteunende afdelingen en Radboud Reflects. De faculteit verzorgt onderwijs voor circa 1.000 Nederlandse en internationale studenten. Het onderwijsprogramma bevat diverse topopleidingen en kent zowel verdiepende disciplinaire studierichtingen als interdisciplinaire en multi-facultaire studies. De faculteit heeft een innovatief onderwijs- en onderzoekprogramma dat sterk is gerelateerd aan actuele maatschappelijke vraagstukken. 
Radboud Universiteit

Wij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 24.000 studenten en 5.600 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En wat vraagt om nog meer talent en samenwerking. Je bent nodig!

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • max. 16 uur per week
  • €2310—€2768 per maand
  • MBO+
  • 1173770

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you