Hoofd Education Planning & Assessment Coordination

Hoofd Education Planning & Assessment Coordination

Geplaatst Deadline Locatie
15 okt 7 nov Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 7 nov 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wil jij een bijdrage leveren aan onderwijslogistiek en digitaal toetsen? En kan jij als leidinggevende het beste uit jezelf en anderen halen? Zet jouw ervaring en strategische visie dan in voor verdere ontwikkeling van de digitale toetsfaciliteiten op de Radboud Universiteit als hoofd Education Planning & Assessment Coordination (EPAC). 
Als hoofd EPAC bouw je verder aan de inrichting en organisatie van het team met een nadruk op het optimaliseren van de verschillende ketenprocessen waarin het team een rol heeft. Je coördineert en bewaakt de implementatie van relevant (uitvoerings)beleid en stuurt zo nodig bij. Je werkt intensief samen met het afdelingshoofd en andere hoofden van Education Support om de afdelingsdoelen te verwezenlijken. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een toekomstvisie op onderwijslogistiek en digitaal toetsen (dat kan zowel op eigen initiatief als door externe ontwikkelingen) en het opstellen en uitvoeren van de doelen van je eigen team. Uiteraard draag je zorg voor de professionele ontwikkeling van de medewerkers.

Je bent in veel gevallen het aanspreekpunt voor collega's uit andere divisies of faculteiten voor vraagstukken over (centrale regie op) onderwijslogistiek en digitaal toetsen. Dit kunnen belangrijke zaken zijn die direct invloed hebben op het primaire proces van onderwijs op de universiteit en soms snel om operationele bijsturing vragen. Daarbij stel je je op als partner en sta je voor je team. Je houdt van dynamiek, beschikt over een hoge mate van zelfstandigheid en oplossingsgerichtheid. Je weet het beste uit je team te halen. 

Tot slot vervul je zelf een belangrijke rol in het tot stand komen en uitvoeren van (ICT-) projecten die passen bij het werkveld van het team, vaak in de rol van (gedelegeerd) opdrachtgever of als lid van een projectteam. Ook begeleid je medewerkers uit het team die betrokken zijn bij deze projecten.

Van alle leidinggevenden binnen de divisie wordt verwacht dat zij de ambitie van Academic Affairs proactief uitdragen en aan de realisatie daarvan bijdragen. Academic Affairs zet in op een cultuurverandering waarbij het over grenzen van de eigen afdeling heen kijken, actief informatie met elkaar delen, respect voor elkaars werk belangrijke kenmerken zijn. Academic Affairs wil zich als partner opstellen voor het primair proces, waarbij we de verschillende doelgroepen (docenten, onderzoek, studenten) en hun wensen goed kennen. De leidinggevenden dragen deze cultuur actief en in voorbeeldgedrag uit.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde academische opleiding.
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een leidinggevende functie.
  • Je hebt kennis en ervaring van onderwijslogistieke processen en de relatie hiervan met de onderwijspraktijk. Deze is bij voorkeur opgedaan in het hoger onderwijs.
  • Je hebt kennis, ervaring en/of affiniteit met de rol van ICT- systemen voor toepassingen in onderwijslogistiek.
  • Je hebt ervaring met projectmatig werken.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Je bent resultaatgericht, pragmatisch en proactief. Ook heb je overtuigingskracht, sterke communicatievaardigheden en regie- en coördinatievaardigheden.
  • Je bent een verbindende en coachende leider. Dat blijkt ook uit je netwerk- en organisatiesensitiviteit.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

  • Een dienstverband van 1,0 fte.
  • Afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring een salaris van minimaal € 4.612 en maximaal € 5.922 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 12).
  • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Het gaat om een tijdelijk dienstverband van één jaar met uitzicht op een vast contract. 
  • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 29 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.
Aanvullende arbeidsvoorwaarden
Werk en wetenschap vragen om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de Radboud Universiteit. Zo kun je afspraken maken voor een goede werk- privébalans met flexibele werktijden, diverse verlofregelingen en thuiswerken. Ook kun je bij ons een gedeelte van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen, ruil bijvoorbeeld inkomen tegen extra vakantiedagen en ontvang een vergoeding van je sportabonnement. En uiteraard hebben we een goede pensioenregeling. Je krijgt volop ruimte en verantwoordelijkheid om je talenten te ontwikkelen en je ambities te realiseren. We bieden dan ook verschillende scholings- en studieregelingen aan.

Werkgever

Radboud Services omvat de centrale ondersteunende diensten van de Radboud Universiteit. Academic Affairs is één van de zes divisies van Radboud Services. De divisie Academic Affairs is de strategische beleidsadviseur van het college van bestuur, faculteiten en instituten en is tevens verantwoordelijk voor het verlenen van verschillende ondersteunende services op het gebied van onderzoek, onderwijs en studenten.

Education Support is een afdeling binnen Academic Affairs. Hier komen de centrale diensten voor de ondersteuning van het onderwijs aan de Radboud Universiteit samen. Onder meer onderwijsdidactiek, onderwijsvernieuwing, beheer en ontwikkeling van ICT functionaliteiten gericht op onderwijs, (proces)coördinatie van digitaal toetsen en in toenemende mate de centrale regie op onderwijslogistiek. De afdeling is in 2021 ontstaan uit een reorganisatie en is nog volop in ontwikkeling. De afdeling Education Support bestaat uit drie teams van 10-15 medewerkers. Het team EPAC is verantwoordelijk voor onderwijslogistiek en digitaal toetsen. Het team (11 medewerkers, 9 FTE) bestaat uit gedreven professionals die veel eigen verantwoordelijkheid hebben en intensief samenwerken met elkaar en de omgeving. De dienst digitaal toetsen is de afgelopen twee jaar uitgegroeid tot een stabiele organisatie, verantwoordelijk voor het faculteit overstijgende deel van het complexe (keten-)proces rondom digitale toetsen. Het team is hierbij ook verantwoordelijk voor het beheer van de benodigde ICT-applicaties en het coördineren en begeleiden van de operationele ondersteuning van digitaal toetsen. De komende jaren ligt de nadruk op de verdere ontwikkeling van digitale toetsfaciliteiten op de campus. Dit isnodig voor het verwezenlijken van de campusbrede ambitie voor de groei van digitale toetsen. De harmonisering van universiteitsbrede onderwijslogistiek vraagt een regierol op de planning en roostering van faciliteiten voor zowel onderwijs als toetsing.

Radboud Universiteit
Wij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 24.000 studenten en 5.600 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En wat vraagt om nog meer talent en samenwerking. Je bent nodig!

Specificaties

  • Beleid- en staf; Management
  • max. 40 uur per week
  • €4612—€5922 per maand
  • Universitair
  • 1173986

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you