Coördinator minoronderwijs en -beleid (0,8 fte)

Coördinator minoronderwijs en -beleid (0,8 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
22 okt 7 nov Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 7 nov 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Je bent in deze functie, samen met een directe collega, verantwoordelijk voor de EUR-brede coördinatie van het minoronderwijs op de Erasmus Universiteit. Deze functie bestaat uit onder andere de volgende werkzaamheden:

  • de coördinatie van de aanmeld- en plaatsingsprocedure,
  • het voorzitterschap van de EUR-brede klankbordgroep minoren,
  • secretarisschap minorcommissie,
  • de organisatie van een jaarlijks minorvoorlichtingsevent,
  • optimalisatie van het gehele minorproces,

Een belangrijk onderdeel binnen dit dossier is de minorsamenwerking met de TU Delft en de Universiteit Leiden (LDE). Deze LDE-samenwerking vereist afstemming van de processen rond aanmelding, inschrijving en gegevensuitwisseling. Je werkt nauw samen met de faculteiten en je Leidse en Delftse collega’s aan het optimaliseren van de minororganisatie.

Het grootste deel van je tijd zul je kwijt zijn aan de reguliere minorcoördinatie en de optimalisatie van de minororganisatie. Ook is er ruimte om andere (beleids)werkzaamheden op te pakken op het gebied van onderwijsondersteuning en studentzaken. Dit past binnen onze teamfilosofie: we werken als resultaatverantwoordelijk team, waarbij we sparren over ons werk, taken van elkaar kunnen overnemen en met collega’s binnen en buiten het team samenwerken op projectbasis.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Je maakt je snel de nodige kennis en vaardigheden eigen en je hebt een pragmatische en innovatieve inslag. We zoeken een creatieve doener en denker die zichzelf staande kan houden in een veeleisende omgeving. Verder vragen we van jou:

  • HBO/WO werk- en denkniveau
  • Ervaring met procesoptimalisatie en projectmatig werken
  • Gevoel voor bestuurlijke verhoudingen
  • Vaardigheid met Excel, cijfermatig inzicht en bij voorkeur bekend met OSIRIS.
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van het Nederlands en het Engels (C1 niveau).

Je beschikt over de vereiste competenties: organisatiesensitiviteit, overtuigingskracht, resultaatgerichtheid, samenwerken, conceptueel vermogen.

Arbeidsvoorwaarden

Een afwisselende baan met goede arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de CAO Nederlandse Universiteiten (CAO NU). Het betreft een functie voor een jaar, met uitzicht op verlenging.

Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling tussen € 2.836,- en € 4.474,- bruto per maand (schaal 10). Conform deze CAO kan een aanloopschaal worden gehanteerd.

De EUR heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een ruime verlofregeling. Verder is de EUR aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bieden wij gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof. Ook kunnen medewerkers gebruikmaken van EUR-faciliteiten, zoals het Erasmus sportcentrum en de Universiteitsbibliotheek. Werken bij de EUR betekent werken in een professionele omgeving, waar ontwikkeling en ontplooiing worden gestimuleerd. Flexibiliteit staat hoog aangeschreven bij de EUR: we hebben een 38-urige werkweek, flexibele werktijden, mogelijkheden voor deeltijdwerk en ouderschapsverlof.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken in nauwe samenwerking met interne en externe partijen aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Onze missie luidt dan ook ‘Creating positive societal impact’. Ons academisch onderwijs is intensief, actief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en dankzij de hoge kwaliteit van onderwijs kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. De Erasmian values fungeren als ons interne kompas en maken de Erasmus Universiteit herkenbaar voor de buitenwereld: ondernemend, maatschappelijk betrokken, wereldburger, ruimdenkend en verbindend.

www.eur.nl

Afdeling

Education & Student Affairs

Wij maken als team Staf deel uit van de dienst Education & Student Affairs (E&S). De dienst E&S richt zich op dienstverlening voor en ondersteuning van onderwijs en studenten en werkt voor studenten, faculteiten, decanen en het College van Bestuur. Vanuit team Staf slaan we de brug tussen beleidsstrategie en praktijk. Met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de advisering over en invoering van beleid op het gebied van onderwijs en studentenzaken. Enkele van onze uiteenlopende dossiers zijn: collegegeldbeleid, numerus fixus, gezamenlijk onderwijs met buitenlandse universiteiten, minoren, studentenorganisaties, studeren met een functiebeperking en vluchtelingstudenten.

Specificaties

  • Beleid- en staf
  • max. 32 uur per week
  • €2836—€4474 per maand
  • HBO+
  • PRO / E&S - 22102021

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you