Senior Educational Support Officer

Senior Educational Support Officer

Geplaatst Deadline Locatie
25 okt 15 nov Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 15 nov 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Door continue verbetering van processen binnen docentondersteuning lever je een bijdrage aan het beste onderwijs! Daar draait het om in je boeiende functie als senior educational support officer.

Functieomschrijving

Technologie en onderwijs gaan hand in hand. Docenten kunnen hun werk onmogelijk uitvoeren zonder digitale onderwijstechnologieën te gebruiken voor cursussen en opleidingen. Jij hebt de passie om onderwijs te helpen innoveren en werkt vanuit je technische kennis en oplossingsgerichte drive aan deze verbeteringen

Het TLS supportteam ondersteunt een breed scala aan onderwijsapplicaties. Bij wijziging in  applicaties zorgen wij ervoor dat docenten weten wat dit voor hen betekent. Jij zorgt ervoor dat het supportteam complexe vragen van docenten kan beantwoorden over het toepassen van technologie in het onderwijs. Je bent bekend met onze processen en blijft kritisch zoeken naar continue verbeteringen. Daarbij werk je ook mee aan projecten die cross-functioneel worden opgestart en uitgevoerd. Jij organiseert de eerstelijns servicedesk in samenwerking met je collega’s, adviseert en werkt met veel afdelingen universiteitsbreed aan het onderwijs van de toekomst. Jij bent een onmisbare vraagbaak voor het supportteam en jouw directe collega’s. Soms schakel je met een functioneel beheerder of andere experts om tot een oplossing te komen. Samen gaan wij er 100% voor dat het onderwijs de allerbeste ondersteuning krijgt, hiermee dragen wij wezenlijk bij aan de kwaliteit van het onderwijs op de TU Delft.

Als senior heb jij een richtinggevende rol binnen het team en word je betrokken bij projecten om de dienstverlening inhoudelijk en procesmatig verder te ontwikkelen. De (jonge) afdeling heeft in korte tijd veel groei meegemaakt en de verwachting is dat dit zal doorzetten. Aan jou en je collega’s om deze veranderingen goed te implementeren en de ondersteunende processen te blijven optimaliseren.

Je doet dit in ons team dat naast jou uit zes collega’s bestaat. Allemaal deskundigen op ons terrein die er energie uit halen als een docent écht geholpen is. Het kan bij ons hectisch en dynamisch zijn , daarom  helpen we elkaar altijd en verrichten ons werk in een positieve sfeer. Afwisseling, ruimte voor eigen ideeën, en zelfstandigheid, teamwork en kwaliteit, dat zijn de uitgangspunten van ons team.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding.
  • Je hebt ruime ervaring en interesse in de ondersteuning van gebruikers met ICT-tools en hebt technische kennis op dit vlak.
  • Je hebt werkervaring binnen het hoger onderwijs.
  • Je hebt goede kennis van proces- en projectmanagement.
  • Je houdt van aanpakken, bent daadkrachtig en kunt snel schakelen.
  • Je kunt op een inspirerende manier richting geven aan een team, bent sterk in organiseren, werkt graag met collega’s samen aan verbeteringen en innovatie, en kunt tegelijkertijd uitstekend zelfstandig opereren.
  • Je bent een prettige gesprekspartner op alle niveaus, legt makkelijk contact met diverse partijen en bent overtuigend in je manier van doen.
  • Je schrijft en spreekt uitstekend Nederlands en Engels.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

  • Het dienstverband is 1 jaar met uitzicht op verlenging.
  • Een functieomvang van 32-38 uur per week.
  • Een salaris dat is gebaseerd op schaal 10 uit de CAO Nederlandse Universiteiten met een minimum van € 2.836,-en een maximum van € 4.474,- bruto per maand, plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
  • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
  • Korting bij zorgverzekeraars.
  • Flexibele werkweek.
  • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
  • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
  • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
  • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context. Bij TU Delft omarmen we diversiteit en streven we ernaar zo inclusief mogelijk te zijn (zie onze gedragscode). Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Universiteitsdienst - Education & Student Affairs

Education & Student Affairs (ESA) ondersteunt het onderwijs met het voeren van de onderwijs- en studentenadministratie, coördinatie van het onderwijsbeleid, het begeleiden en ondersteunen van (buitenlandse) studenten en promovendi, het verzorgen van (didactische) trainingen, het geven van onderwijskundig advies en ondersteuning, en het aanbieden van sport & cultuur activiteiten. ESA bestaat uit de afdelingen Education Service Centre, Academic Services, Extension School en X en telt circa 250 medewerkers. ESA staat binnen de TU Delft bekend om de hoge kwaliteit van haar dienstverlening en kent een proactieve en oplossingsgerichte cultuur.

Specificaties

  • Beleid- en staf
  • 32—38 uur per week
  • €2836—€4474 per maand
  • HBO
  • TUD01625

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you