Coördinator applicatiebeheer

Coördinator applicatiebeheer

Geplaatst Deadline Locatie
4 nov 3 dec Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 3 dec 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Heb jij ruime ervaring als coördinator van een beheerteam waarbij de nadruk ligt op het toezien op een kwalitatief goede dienstverlening aan de klant? Lijkt het je leuk en uitdagend om in de dynamische wereld van het hoger onderwijs werkzaam te zijn? Solliciteer dan bij de Vrije Universiteit Amsterdam (VU).

Functieomschrijving

Als Coördinator applicatiebeheer ben je met je team (bestaande uit 4 personen) namens de dienst IT werkzaam voor het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) en verantwoordelijk voor het beheer en doorontwikkelen van de belangrijkste zorg-applicaties, Axium en Emago.
Met je kennis van het zorgdomein ben je uitstekend in staat te acteren als ketenregisseur en bent daarmee de spil in de gehele keten van klant tot infrastructuur en verantwoordelijk voor de continuïteit van de afgesproken dienstverlening. In deze rol ben jij met je team tevens het eerste aanspreekpunt bij nieuwe wensen en verzoeken, en je hebt hierbij een stevige rol in de afstemming met onze leveranciers, zowel intern als extern.

Met behulp van je coördinerende vaardigheden ben je in staat het team te helpen met het stellen van prioriteiten in overleg met de klant ACTA en afspraken te maken hoe de inzet van beheer efficiënter kan worden vormgegeven. IT onderzoekt de toepassing van de agile werkwijze om adequater in te springen op de wensen en behoefte van de klant. Het zou van grote toegevoegde waarde zijn als jij op basis van je ervaring hier een waardevolle bijdrage aan kan leveren.

Jouw taken
 • je zorgt voor een optimale afstemming met de klant, zodat strategische doelen kunnen worden behaald
 • je verzorgt het (laten) inrichten van processen, stemt deze af met stakeholders in de keten én ziet toe op de naleving ervan
 • je draagt zorg voor de continuïteit van de afgesproken dagelijkse dienstverlening onder andere door het analyseren én oplossen van (complexe) vraagstukken en regisseert de (IT-)keten daar waar nodig
 • je hebt kennis van contracten met én voert regie op (SLA's met) externe leveranciers
 • je adviseert en faciliteert de klant om te komen tot een juiste besluitvorming en prioritering aangaande het wijzigen en/of verbeteren van applicaties
 • je coördineert en implementeert (test) functionele wijzigingen in applicaties als gevolg van nieuwe klantwensen
 • je vertaalt standaard, nieuwe of gewijzigde functionaliteiten naar de impact die deze hebben op het klantproces 
 • je treedt op als coördinator en coach binnen een team van 3 applicatiebeheerders

Specificaties

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Functie-eisen

 • HBO-plus
 • uitstekende communicatieve vaardigheden en je bent in staat IT-jargon te vertalen in begrijpelijke termen
 • positief ingestelde probleemoplosser die gewend is multi-disciplinair te werken
 • bij voorkeur heb je meerdere jaren ervaring in een complexe IT- organisatie of een soortgelijke rol
 • je neemt initiatief en bent doel- en resultaatgericht en je weet mensen daarin mee te krijgen
 • ruime ervaring met coördinerende taken
 • bekendheid met zorgprocessen is een pre
 • kennis van agile werken is een pre

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Een uitdagende functie bij een maatschappelijk betrokken organisatie. Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring op voltijdse basis minimaal €3.807 (schaal 11) en maximaal €5.211 (schaal 11) bruto per maand. De functie is ingedeeld volgens UFO-profiel: Consultant ICT 2 en staat open voor ten minste 0,8 fte.

De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor een periode van 1 jaar.
Daarnaast beschikt de VU over aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen die een goede combinatie van werk en privé mogelijk maken, zoals:
 • maximaal 41 vakantiedagen bij een voltijds dienstverband
 • 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering
 • ruime bijdrage aan ABP-pensioenregeling
 • bijdrage aan reiskosten voor woon-werkverkeer
 • goede doorgroei mogelijkheden

Werkgever

Bijdragen aan een betere wereld door onderscheidend onderwijs en grensverleggend onderzoek, dat is de ambitie van de VU. Een universiteit waar persoonlijke vorming én maatschappelijke betrokkenheid centraal staan. Waar we vanuit verschillende disciplines en achtergronden samenwerken aan innovaties en nieuwe inzichten. Ons onderzoek beslaat het hele spectrum: van alfa, gamma en bèta tot leven en medische wetenschappen.

Aan de VU studeren ruim 26.500 studenten en werken meer dan 4.600 medewerkers. De uitstekend bereikbare VU-campus is gevestigd in het hart van de Amsterdamse Zuidas, een inspirerende omgeving voor onderwijs en onderzoek.

Diversiteit
Diversiteit is een kernwaarde van de VU. Wij staan voor een inclusieve gemeenschap en geloven dat diversiteit en internationalisering bijdragen aan de kwaliteit van onderwijs en onderzoek. We zijn dan ook voortdurend op zoek naar mensen die door hun achtergrond en ervaring bijdragen aan de diversiteit van onze campus.

Informatietechnologie
De dienst Informatietechnologie (IT) ondersteunt onderwijs en onderzoek aan de Vrije Universiteit Amsterdam met een grote variëteit aan middelen en systemen. Onze IT-voorzieningen zijn essentieel voor onderzoekers, docenten, studenten, zorgverleners en de bedrijfsvoering. We volgen de IT-ontwikkelingen dan ook op de voet en kijken bij het vernieuwen van onze dienstverlening voortdurend naar de toekomst.

Werken bij IT betekent opereren in een complex, vaak hectisch en uitdagend speelveld, met aandacht voor zowel ontwikkeling als beheer. Bij ons krijg je alle ruimte om initiatief te tonen en verantwoordelijkheid te nemen. We vinden het belangrijk om van elkaar te leren, altijd met de focus op resultaat. Bij IT werken 215 medewerkers, verdeeld over 6 afdelingen.

ACTA
ACTA is het samenwerkingsverband van de Faculteiten der Tandheelkunde van de Universiteit van Amsterdam en de Vrije Universiteit Amsterdam. ACTA verricht wetenschappelijk onderzoek, geeft onderwijs en verleent patiëntenzorg op het terrein van tandheelkunde. Internationaal gezien is ACTA toonaangevend in onderzoek en onderwijs.
Bij ACTA werken circa 950 medewerkers en volgen circa 900 studenten de opleiding Tandheelkunde. Dagelijks levert men circa 300 patiënten tandheelkundige zorg.
 

Specificaties

 • IT
 • Techniek
 • 32—40 uur per week
 • €3807—€5211 per maand
 • HBO+
 • 8419

Werkgever

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

De Boelelaan 1105, 1081 HV, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you