PhD-kandidaat / Postdoc Immunologie

PhD-kandidaat / Postdoc Immunologie

Geplaatst Deadline Locatie
9 nov 28 nov Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 28 nov 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Voor de afdeling Immunologie zijn we op zoek naar een enthousiaste PhD-kandidaat of postdoc, met ervaring in de immunologie of celbiologie. In deze functie lever je een bijdrage aan baanbrekend immunotherapie-onderzoek. Spreekt jou dit aan?

Functieomschrijving

Voor een onderzoeksproject is de afdeling Immunologie op zoek naar een gedreven PhD-kandidaat of postdoc. Jij doet onderzoek naar de rol van de biologische klok op immunotherapieën en gaat werken in de onderzoeksgroep van dr. Ramon Arens in nauwe samenwerking met dr. Laura Kervezee. Het project is ingebed in het NWA-gefinancierde BioClock-consortium. Dit is een uniek consortium waarin academische instituten, maatschappelijke partners en de industrie hun krachten bundelen om een ​​breed spectrum van fundamentele en toegepaste onderzoeksvragen over de circadiaanse klok in de moderne samenleving aan te pakken. Als PhD-kandidaat of postdoc in het BioClock-consortium krijg jij de kans om actief deel te nemen aan deze multidisciplinaire teaminspanning. Deze functie is een van de in totaal 25 functies in de kern van het BioClock-consortium, gefinancierd door de NWO en KWF in het kader van de Nederlandse Wetenschapsagenda (NWA). Binnen dit onderzoeksproject ben je verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van de verschillende immunologische en celbiologische experimenten (in vivo en in vitro) met de focus op immunotherapie.

Specificaties

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Functie-eisen

Je bent een enthousiaste nieuwe collega in het bezit van een PhD-graad, en ervaring op het gebied van immunologie en/of celbiologie. Ervaring met experimentele in vivo modellen is van belang. Verder ben je zeer gemotiveerd en in staat om zowel onafhankelijk als binnen een team te werken. Tot slot kun je je  zowel schriftelijk als mondeling uitstekend uitdrukken in de Engelse taal.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 3 jaar.

Je krijgt een arbeidsovereenkomst aangeboden voor een jaar, met mogelijke verlenging tot drie jaar. Afhankelijk van je achtergrond word je als PhD-kandidaat of postdoc ingeschaald. Als PhD-kandidaat betekent dit een salaris van € 2.495,- in het eerste jaar en €3.196,- in het laatste jaar (schaal Pro). Als postdoc bedraagt je salaris minimaal €2.911,- en maximaal € 4.615,- (schaal 10, CAO UMC). Deze bedragen zijn op basis van een fulltime dienstverband.

Werkgever

In het Leids Universitair Medisch Centrum werken we continu aan het verbeteren van de patiëntenzorg. Wij investeren in baanbrekend, internationaal onderzoek en werken met de nieuwste apparatuur. Samen met onze artsen, gespecialiseerde zorgverleners, docenten, wetenschappelijke onderzoekers en ons ondersteunend personeel streven wij naar de hoogste kwaliteit op het gebied van gezondheidszorg, onderwijs en internationaal onderzoek. En hier hebben wij jou bij nodig!

Afdeling

afdeling Immunologie

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand onderzoek. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig. Jij komt te werken op de afdeling Immunologie. Deze afdeling richt zich onder andere op de ontwikkeling van vaccines en immunotherapie tegen kanker. Ook werkt de afdeling regelmatig samen met onderzoeksgroepen binnen en buiten het LUMC.

Specificaties

  • PhD
  • Gezondheid
  • max. 36 uur per week
  • max. €4615 per maand
  • Universitair
  • D.21.BH.RD.21

Werkgever

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Albinusdreef 2, 2333AA, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you