Programmasecretarissen Doelmatigheidsonderzoek

Programmasecretarissen Doelmatigheidsonderzoek

Geplaatst Deadline Locatie
12 nov 25 nov Den Haag

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 25 nov 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Wil jij een bijdrage leveren aan de zorg te verbeteren en betaalbaar te houden?
Voor het cluster DoelmatigheidsOnderzoek zoekt ZonMw op korte termijn twee enthousiaste Programmasecretarissen voor 2 x 32,4 uur (2 x 0,9 fte) p/w invulling uren bespreekbaar.

Functieomschrijving

Wil jij een bijdrage leveren aan de zorg te verbeteren en betaalbaar te houden? En ben je een teamspeler die een organisatorische en inhoudelijk uitvoerende rol kan combineren?
Jij zorgt er samen met je collega’s binnen het cluster voor dat er meer kennis komt over welke zorg meerwaarde heeft en welke zorg beter niet (meer) toegepast kan worden.
Ben jij een teamspeler die in een dynamische omgeving zelfstandig, gestructureerd en planmatig kan werken en de voortgang van programmawerkzaamheden goed kan bewaken? Kun jij tegelijkertijd met verschillende werkzaamheden bezig zijn terwijl je overzicht, kwaliteit en zorgvuldigheid behoudt? Wil jij meewerken aan het mogelijk maken van doelmatigheidsonderzoek? En lijkt het je leuk om een inhoudelijk uitvoerende en organisatorische rol te vervullen bij verschillende subsidierondes binnen ons cluster? Dan zoeken we jou!

Onze functie
Als programmasecretaris ondersteun je programmamanagers binnen het cluster Doelmatigheidsonderzoek bij de uitvoering van het programma DoelmatigheidsOnderzoek en het programma Evaluatieonderzoek ZE&GG. Dat begint bij het ondersteunen van subsidierondes, waaronder het plannen, schrijven en uitvoeren van subsidieoproepen en het zoeken van referenten; en eindigt bij de voorbewerking van de eindverslagen van de gehonoreerde onderzoeksprojecten. Het hele proces van het (mede)beoordelen en monitoren van projecten als ook het (mede)organiseren van programma-activiteiten zoals projectleiderbijeenkomsten ligt daartussen. Je hebt contact met programmacommissies en projectleiders. Je denkt ook mee over het stimuleren van de implementatie van onderzoeksresultaten en communicatie over de programma’s. Natuurlijk lever je ook je bijdrage aan ZonMw brede activiteiten.

Specificaties

ZonMw

Functie-eisen

Jouw profiel
Ben jij enthousiast geworden en heb je een recent afgeronde academische opleiding, feeling voor beleid en oog voor de praktijk van de gezondheidszorg? Dan zoeken we jou! Belangrijk is verder dat je praktisch bent ingesteld, nauwkeurig bent en goed kan plannen. Je kent de structuur van de Nederlandse gezondheidszorg en het gezondheidsonderzoek. Goede Nederlandse en Engelse mondelinge en schriftelijke vaardigheden zijn een must. Tot slot ben je een echte teamspeler en heb je een dienstverlenende instelling.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met mogelijkheid tot verlenging.

Wij bieden we jou?

  • een tijdelijke dienstverband voor 32,4 uur (0,9 fte) per week voor de duur van 1 jaar met mogelijkheid tot verlenging. Definitieve invulling aantal uur is bespreekbaar;
  • een salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring, tot maximaal € 4.313,89 bruto per maand (schaal 10 CAO Rijk salarispeil 1 juli 2020) bij een fulltime dienstverband (36 uur);
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • een interessant werkveld, een dynamisch team en een prettige werkcultuur.

Werkgever

ZonMw

Wij koesteren onze kernwaarden en zien die graag terug in onze mensen: Zorgvuldig, Toegankelijk, Initiatiefrijk en Verbindend.

ZonMw hecht waarde aan een diverse en inclusieve organisatie. Werken in divers samengestelde teams maakt ons effectiever, innovatiever en het werk leuker. Een ieder wordt daarom uitgenodigd te solliciteren.

“Bij ZonMw houden we ons aan de richtlijnen van de rijksoverheid: dat betekent dat we thuiswerken waar het kan en op locatie als dat nodig is. Voor de toekomst werken we toe naar een hybride werkvorm waarbij je binnen afgesproken kaders meer regisseur van je eigen tijd en op basis van je werkzaamheden en behoefte kan bepalen waar je je werk wil doen. Uiteraard alles in afstemming met je team en leidinggevende.”

Afdeling

DoelmatigheidsOnderzoek (DO)

Wie zijn we?
In het cluster DoelmatigheidsOnderzoek (DO) financieren we onderzoek dat inzicht biedt in welke behandelwijze het beste resultaat geeft tegen welke kosten. Samen met partijen die direct contact hebben met zorgprofessionals (denk aan Zorginstituut Nederland, Federatie Medisch Specialisten, Patiëntenfederatie Nederland en Zorgverzekeraars Nederland), zorgen we ervoor dat de onderzoeksresultaten relevant zijn voor de maatschappij en in de zorgpraktijk kunnen worden toegepast. Zo zorgen we gezamenlijk voor goede en betaalbare zorg op de juiste plaats.
Het onderzoek binnen het cluster DO is domeinbreed en richt zich onder andere op huisartsenzorg, paramedische zorg, verpleegkundige zorg, de geestelijke gezondheidszorg en medisch specialistische zorg.
In dit cluster werk je samen met ongeveer 30 enthousiaste en betrokken collega’s van verschillende disciplines en achtergrond.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Beleid- en staf; Patiëntenzorg: overig
  • Economie; Gezondheid
  • max. 33 uur per week
  • max. €4313 per maand
  • Universitair
  • AT 21-196

Locatie

Laan van Nieuw Oost-Indië 334, 2593 CE, Den Haag

Bekijk op Google Maps

Interesting for you