Fellow Musculoskeletale Radiologie

Fellow Musculoskeletale Radiologie

Geplaatst Deadline Locatie
25 nov 26 dec Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 26 dec 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Op de afdeling Radiologie zijn we per 1 april 2022 op zoek naar een fellow musculoskeletale radiologie. Heb jij een differentiatie in deze richting, en ben je geïnteresseerd in onderzoek en onderwijs? Dan zoeken we jou!

Functieomschrijving

 Wij zoeken een enthousiaste radioloog met differentiatie musculoskeletale (MSK) radiologie. Het fellowship is een samenwerking met het HAGA ziekenhuis te Den Haag. Je bent voor 50% werkzaam in beide ziekenhuizen. Je klinische werkzaamheden verricht je in een team van gespecialiseerde radiologen, waarbij gebruik wordt gemaakt van alle modaliteiten. In het LUMC ligt de focus op bot en weke delen tumoren; de Commissie voor Beentumoren komt eenmaal per maand plenair bijeen en wekelijks in een klein comité, daarnaast zijn reumatologie en gespecialiseerde orthopedie speerpunten. Het Centrum voor Botkwaliteit van de afdeling Endocrinologie biedt complete zorg van analyse tot behandeling en follow-up van verschillende botaandoeningen. Wij geven regelmatig expert opinions binnen Nederland. In het HAGA is een ruim aanbod van de algemene radiologische musculoskeletale praktijk en participeer jij in het nieuwe orthopedisch centrum in Zoetermeer. Jij maakt deel uit van de medische staf van de afdelingen Radiologie en bent medeverantwoordelijk voor het realiseren van de doelstellingen van deze afdelingen. Daarnaast ben je betrokken bij de opleiding van assistenten en differentianten MSK radiologie.
 

Samenvatting

·         Het fellowship is een samenwerking met het HAGA ziekenhuis

·         Je besteedt 50% van je tijd in het HAGA (Den Haag) en 50% bij het LUMC (Leiden)

·         Je bent betrokken bij de opleiding van assistenten en differentianten musculoskeletale radiologie

·         Je verricht klinische werkzaamheden in een team van gespecialiseerde radiologe

Specificaties

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Functie-eisen

 Je bent een radioloog met een afgeronde differentiatie Musculoskeletale Radiologie. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en kunt goed in teamverband werken. Daarnaast heb je interesse in onderzoek en onderwijs.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Je werkt in een dienstverband van 40-45 uur per week Het salaris is conform cao UMC (schaal MS)

Werkgever

LUMC

In het Leids Universitair Medisch Centrum werken we continu aan het verbeteren van de patiëntenzorg. Wij investeren in baanbrekend, internationaal onderzoek en werken met de nieuwste apparatuur. Samen met onze artsen, gespecialiseerde zorgverleners, docenten, wetenschappelijke onderzoekers en ons ondersteunend personeel streven wij naar de hoogste kwaliteit op het gebied van gezondheidszorg, onderwijs en internationaal onderzoek. En hier hebben wij jou bij nodig!

Specificaties

  • Medisch personeel (anios, aios, specialist)
  • Gezondheid
  • 40—45 uur per week
  • Universitair
  • B.21.PV.JH.110

Werkgever

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Albinusdreef 2, 2333 ZA, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you