Accountmanager huurzaken en transacties, strategisch portfolio management

Accountmanager huurzaken en transacties, strategisch portfolio management

Geplaatst Deadline Locatie
2 dec 10 jan Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 10 jan 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

De stem van de TU Delft richting de huurders op onze living campus; als accountmanager zet je jouw kennis in om ons verhuurbeleid binnen de gehele organisatie op de kaart te zetten.

Functieomschrijving

Jij werkt in een bijzondere omgeving: de bruisende campus van de TU Delft. Een deel van de beschikbare ruimte verhuren we aan bedrijven. Die hebben één ding gemeen: ze dragen allemaal bij aan de challenge, change, impact waar de TU Delft voor staat. Denk aan robotgerelateerde startups of (miljoenen)bedrijven gericht op quantumtechnologie. In de panden zijn volop technische installaties aanwezig, zoals windtunnels, laboratoria en werkplaatsen. Jij ziet er als accountmanager en commercieel vastgoedbeheerder op toe dat de huur en verhuur volgens beleid verlopen én werkt een bredere strategie uit.

Om de verhuur in goede banen te leiden, werk je samen met de huuradministratie. Jij bereidt de nieuwe huurovereenkomsten en aanvullende afspraken voor, inclusief zaken als de opleverrapporten, servicekostenafspraken en demarcatielijsten. En ook bij de aanhuur van metrage buiten de campus en eventuele vastgoedtransacties voor aan- of verkoop ben jij de aangewezen persoon.

Binnen de werkzaamheden heb je geregeld afstemming met de afdelingen Beheer en Onderhoud, Facility Management, Finance en Legal Services. Daarnaast ben je veel in contact met de assetmanagers om de verhuurstrategie voor onze gebouwen te bepalen. De lijnen zijn kort en er is veel ruimte voor overleg. Ook werk je samen met het Innovation en Impact Centre, wat als doel heeft om een community te stimuleren die bijdraagt aan toonaangevend onderzoek.

Jouw uitdaging? Zorgen dat iedereen op de campus jou weet te vinden. Communicatie en stakeholdermanagement staan centraal. Je beantwoordt vragen van huurders en neemt collega’s actief mee in jouw vakgebied. Zo creëer je bewustwording binnen de organisatie over de rechten en plichten van huurders én onze verantwoordelijkheden als verhuurder. Het fijne is: je krijgt de vrijheid om de invulling van jouw werk zelf te bepalen. Jij hebt de controle over de processen en stelt hierin prioriteiten.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

We zijn op zoek naar een enthousiaste professional die beschikt over de volgende kwalificaties:

 • Je hebt minimaal een hbo-studie afgerond.
 • Je hebt minimaal vijf jaar ervaring met huurzaken, vastgoedbeheer, het opstellen van besluitvormingsdocumenten en huurovereenkomsten.
 • Je hebt ervaring met de begeleiding van aan- en verkoop van (commercieel) vastgoed.
 • Je hebt een goed gevoel voor de verhoudingen en belangen in een grote organisatie en schakelt gemakkelijk op verschillende niveaus.
 • Je bent een procesdenker, maar weet jouw inzichten ook goed om te zetten naar de praktijk en handelt daarbij pragmatisch.
 • Je staat stevig in je schoenen: je laat je niet van de wijs brengen door lastige vragen en gaat zelf op zoek naar de informatie om die vragen te beantwoorden.
 • Je communiceert helder, zowel mondeling als schriftelijk.

Arbeidsvoorwaarden

 • Het dienstverband is 1 jaar met uitzicht op vast.
 • Een functieomvang van 36-40 uur per week.
 • Een salaris dat is gebaseerd op schaal 12 uit de CAO Nederlandse Universiteiten met een minimum van € 4.612,- en een maximum van € 5.922,- bruto per maand, plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
 • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
 • Korting bij zorgverzekeraars.
 • Flexibele werkweek.
 • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
 • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
 • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
 • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context. Bij TU Delft omarmen we diversiteit en streven we ernaar zo inclusief mogelijk te zijn (zie onze gedragscode). Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal.

Challenge. Change. Impact! 

Afdeling

Universiteitsdienst - Campus and Real Estate

Om de ambities van de TU Delft te realiseren is een omgeving nodig die uitdaagt en inspireert. Campus and Real Estate werkt met ongeveer 200 collega’s dagelijks aan de ontwikkeling en het beheer van het vastgoed en de terreinen van de TU Delft. Duurzaamheid staat daarbij hoog in het vaandel. Onze ambitie: een CO2-neutrale en circulaire campus in 2030.

Wij creëren een omgeving waarin studenten, wetenschappers, medewerkers en samenwerkingspartners maximaal kunnen bijdragen aan een betere samenleving. Als medewerker van Campus and Real Estate werk je dus in een bijzondere omgeving, waar je samen met anderen, met heldere processen en in een open sfeer bijdraagt aan de topprestaties van de TU Delft.

Specificaties

 • Beleid- en staf
 • €4612—€5922 per maand
 • HBO
 • TUD01769

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you