Functioneel beheerder Onderwijslogistiek (0,8 – 1,0 fte)

Functioneel beheerder Onderwijslogistiek (0,8 – 1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
13 jan 19 jan Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 19 jan 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Heb jij een passie voor logistieke processen en applicaties en wil je onderdeel uitmaken van een bruisende universiteit met een uitdagend en complex applicatielandschap? Kun jij ons helpen dit landschap verder te verbeteren en mee te laten gaan met de tijd?

Kom dan werken als Functioneel Beheerder Onderwijslogstiek bij de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Functieomschrijving

Als functioneel beheerder ben je verantwoordelijk voor het verder inrichten van onze nieuwe roosterapplicatie (TimeEdit) en het functioneel vormgeven van de interfaces. Je doet dit in verschillende, Agile ingestoken projecten samen met verschillende expertisegebieden. Na implementatie zorg je in de keten voor het onderhoud en de ondersteuning. Daarnaast:

 • ben je actief betrokken bij o.a het functioneel vormgeven van de gegevensuitwisseling naar de toets- en roosterapplicaties.
 • ben je de contactpersoon met leveranciers over openstaande issues, het day-to-day gebruik en de roadmap van hun diensten en/of applicaties.
 • lever je input binnen de projecten om zaken te verbeteren.

Binnen de EUR heb je de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen via trainingen en cursussen. Ons complexe applicatielandschap biedt altijd uitdagingen en geeft je veel mogelijkheden. Met jouw werk heb je iedere dag impact: duizenden studenten hebben mede door jouw werkzaamheden de beschikking over een overzichtelijk rooster dat altijd up to date is.

Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden. Bij de EUR stimuleren we een gezonde mix van thuiswerken en werken op de campus: combineer de gezelligheid van de campus met het gemak van thuiswerken.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

 • Je hebt affiniteit met de functionele kant van software, (beheer)processen en/of (onderwijs)logistiek.
 • Je bent in staat om binnen een keten de samenwerking op te zoeken en hierin actief te participeren;
 • Je beschikt over HBO of WO werk- en denkniveau.
 • Je beschikt over een uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse
  en Engelse taal (B2 niveau volgens het CEFR).

Jouw competenties

 • Analyseren
 • Samenwerken
 • Omgevingsbewustzijn
 • Plannen en organiseren

Wat vinden wij nog meer belangrijk?

Je bezit een ‘hands on and getting things done’ mentaliteit. Goede communicatieve vaardigheden zijn je niet vreemd en je bent een kei in probleemoplossend denken en handelen. Functionele vernieuwingen denk je uit, implementeer je en draag je actief uit. Daarnaast laat je je niet snel uit het veld slaan, kan je goed omgaan met deadlines en beweeg je je flexibel binnen de afdeling en organisatie. Het stimuleren en motiveren van onderlinge betrokkenheid en doeltreffende samenwerkingen is jouw ding. Je bent resultaatgericht, maar begrijpt dat veranderprocessen soms langer duren.

Arbeidsvoorwaarden

Een afwisselende baan met uitstekende arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met de cao Nederlandse Universiteiten (CAO NU). Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling tussen minimaal € 2.846 en maximaal €4.490 bruto per maand (schaal 10, CAO NU). Een aanloopschaal kan van toepassing zijn. Werkdagen en –tijden zijn in overleg. 

De EUR heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en ruime verloffaciliteiten (o.a. 41 vakantiedagen bij een voltijdse werkweek) voor een goede balans tussen werk en privé. Verder is de EUR aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bieden wij gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof. Ook kunnen medewerkers gebruikmaken van EUR faciliteiten, zoals het Erasmus sportcentrum en de Universiteitsbibliotheek.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke visie op onderwijs en onderzoek – onze missie luidt dan ook ‘Creating positive societal impact’. Aan de EUR werken ruim 3.700 medewerkers en volgen bijna 33.000 studenten uit 140 landen ons wetenschappelijk onderwijs. Alles wat we doen, doen we onder het credo The Erasmian Way - Making Minds Matter.  We zijn wereldburgers, verbindend, ondernemend, ruimdenkend en maatschappelijk betrokken. Deze Erasmian Values fungeren als ons interne kompas en maken de Erasmus Universiteit herkenbaar én onderscheidend voor de buitenwereld. Vanuit deze waarden, met een ruime blik en met oog voor diversiteit, verschillende achtergronden en opvattingen, werken onze medewerkers nauw samen aan het oplossen van maatschappelijke uitdagingen vanuit het dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Mede dankzij de hoge kwaliteit en de positieve maatschappelijke impact van ons onderwijs en onderzoek en onze kenmerkende mentaliteit kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. www.eur.nl.

Afdeling

Advies & Beheer Onderwijssystemen

De functie valt binnen de afdeling Advies & Beheer Onderwijssystemen (ABO) en is ondergebracht bij de dienst Education & Student Affairs, onderdeel van Professional Services. Deze dienst richt zich op dienstverlening voor en ondersteuning van onderwijs en studenten van de EUR en het Erasmus MC.

Bij ABO werken momenteel 9 collega’s die verantwoordelijk zijn voor het beheer en de doorontwikkeling van EUR brede onderwijs (logistieke) processen en daarop ingezette -applicaties in het domein Onderwijs. In dit domein vallen onder andere de processen: In- en uitschrijven opleiding (Studielink, OSIRIS), Onderwijsondersteuning en -logistiek(Studielink, OSIRIS, TimeEdit), Onderwijs (Canvas, Turnitin, Evasys), Digitaal toetsen (ANS Delft, Proctor Exam, Canon Exam Services).

Voor de roosterapplicatie en het digitaal toetsen heeft recent een Europese aanbesteding plaatsgevonden. Er wordt volop ingezet om met de nieuwe mogelijkheden beide bestaande processen te vereenvoudigen en verbeteren. Deze processen zijn nauw met elkaar verweven. De werkzaamheden vinden in goede afstemming en samenwerking met de verschillende beheerpartners binnen beheerketens plaats, inclusief de domeinen Onderzoek en Bedrijfsvoering.

Specificaties

 • Beleid- en staf
 • 32—40 uur per week
 • €2846—€4490 per maand
 • HBO+
 • PRO/E&S - 21122021

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you