Management assistent Convergence

Management assistent Convergence

Geplaatst Deadline Locatie
14 jan 22 jan Delft
Ondersteun jij dit unieke samenwerkingsverband waarbij je afwisselend werkzaam bent in Erasmus MC, EUR en TU Delft?

Functieomschrijving

Als management assistent Convergence bied je secretariële, administratieve en organisatorische ondersteuning aan de secretaris van het Convergence Office en de programma secretaris van Health & Technology. Je werkzaamheden zijn gevarieerd en uitdagend, en bestaan uit het:

 • beheren van de agenda’s,maken van afspraken en afwikkelen van correspondentie,
 • het opstellen en redigeren van emails,
 • het ontvangen van bezoekers,
 • het ondersteunen van bijeenkomsten,
 • het ordenen en beheren van documenten en dossiers en alle verder voorkomende secretariële handelingen.

Je draagt zelfstandig zorg voor het afhandelen van gevraagde acties, de kwaliteitsbewaking van je eigen werkzaamheden en je draagt actief bij aan de invoering van nieuwe werkwijzen of de verbetering van bestaande.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal mbo+  werk- en denkniveau, een afgeronde secretariële opleiding en aantoonbare werkervaring als secretaresse.
 • Je hebt ruime ervaring met verschillende softwarepakketten en beschikt over goede kennis van Nederlands en Engels in zowel woord als geschrift.
 • Vanuit je ervaring handel je proactief bij het ordenen en bewaken van de agenda’s en de voortgang in dossiers.
 • Het is van belang dat je in een dynamische omgeving kunt werken en daarbij in staat bent om prioriteiten te stellen.
 • Je hebt het vermogen om je met meerdere onderwerpen tegelijk bezig te zijn én hierover het overzicht te behouden.
 • Je bent goed in plannen, organiseren en het zelfstandig uitvoeren van je werkzaamheden. Daarnaast ben je een teamspeler met sterke communicatieve vaardigheden.
 • Je bent leergierig, accuraat en je vindt het leuk om nieuwe zaken te leren en op te pakken. 
 • Vertrouwelijkheid en inlevingsvermogen staan bij jou hoog in het vaandel.

Arbeidsvoorwaarden

Je wordt formeel aangesteld bij het Erasmus MC maar werkt in de praktijk voor de Convergence instellingen.

 • Een tijdelijk dienstverband voor de duur van één jaar met de mogelijkheid tot verlenging.
 • Een bruto maandsalaris van maximaal € 3.355,- (schaal 7) bij een volledige werkweek van 36 uur.
 • Uitstekende secundaire voorwaarden, zoals een 13e maand die al in november uitgekeerd wordt en een persoonlijk reiskostenbudget.
 • Een pensioenverzekering bij het ABP. Wij nemen circa 2/3 van de maandelijkse bijdrage voor onze rekening.

Bijzondere voordelen, zoals een fysiotherapeut en een fietsenmaker van de zaak. En er is ook een sportclub waar je na werktijd aan je conditie kunt werken

Alle arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Universitair Medische Centra.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context. Bij TU Delft omarmen we diversiteit en streven we ernaar zo inclusief mogelijk te zijn (zie onze gedragscode). Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. 

Challenge. Change. Impact!  

Afdeling

Werkomgeving

Sinds 2018 wordt er door het Erasmus MC, de TU Delft en de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) nauw samengewerkt binnen de zogenaamde Convergence. Binnen deze samenwerking kijken we verder dan de grenzen van instellingen en disciplines, om tot oplossingen te komen voor de complexe maatschappelijke vraagstukken van deze tijd, zoals klimaatverandering, verstedelijking, duurzaamheid, gelijke kansen, uitdagingen in de gezondheidszorg en digitalisering. De ondersteuning van deze samenwerking vindt plaats vanuit de drie organisaties.

In dat kader wordt voor 32 uur per week gezocht naar een management assistent ter ondersteuning van het Convergence Office, en ter ondersteuning van het management van het Health & Technology initiatief dat onderdeel uitmaakt van de samenwerking. Je werkt samen met bestuurders, onderzoekers en ondersteuners in een dynamische omgeving. Je werkplek is in beginsel in het Convergence Square in het Erasmus MC, afgewisseld met werkplekken bij de EUR en de TU Delft.

Additionele informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Barbera van Mannekes, management assistent Program Office Convergence, telefoon: 06 282 243 62 of Alice Verwers, bestuurssecretaris, telefoon: 010 703 39 30. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Dan staat Jerry Chandansingh, recruiter, je graag te woord. Je kunt hem bereiken via: 06 500 310 06

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • HBO
 • TUD01590

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you

X

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Technische Universiteit Delft (TU Delft)). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Bedankt voor je sollicitatie

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je contact opnemen met de werkgever.

Tip: sla deze vacature op als favoriet in je AcademicTransfer account. Zo heb je meteen een overzicht en kun je de vacature makkelijk terugvinden. Nog geen account? Maak deze dan nu aan en profiteer van nog meer handige functionaliteiten!

Sollicitatieprocedure

Heb je interesse in deze vacature? Upload dan uiterlijk op 21 januari 2022 jouw motivatie en CV. Je kunt solliciteren door gebruik te maken van de sollicitatiebutton op de website van Erasmus MC.

 • Solliciteren gaat eenvoudig online. Sollicitaties die per email en/of post worden verstuurd nemen we niet in behandeling.
 • Een pre-employment screening kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Heb je interesse in deze vacature? Upload dan uiterlijk op 21 januari 2022 jouw motivatie en CV. Je kunt solliciteren door gebruik te maken van de sollicitatiebutton op de website van Erasmus MC.

 • Solliciteren gaat eenvoudig online. Sollicitaties die per email en/of post worden verstuurd nemen we niet in behandeling.
 • Een pre-employment screening kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer uiterlijk op 22 jan. 2022 0:59 (Europe/Amsterdam).