Projectmedewerker Studentenwelzijn (0,8 fte)

Projectmedewerker Studentenwelzijn (0,8 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
21 jan 6 feb Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 6 feb 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Voor het team studentenwelzijn zijn we op zoek naar een projectmedewerker die het team voor vier dagen komt ondersteunen.

Functieomschrijving

De Universiteit Utrecht vindt het belangrijk dat studenten een goede balans vinden tussen studie en ontspanning. Het team Studentenwelzijn houdt zich op universiteitsbreed niveau bezig met preventie en bewustwording rond dit thema, door middel van onder andere het organiseren van trainingen, coaching en evenementen. Voor het team Studentenwelzijn zijn we op zoek naar een projectmedewerker die het team voor vier dagen komt ondersteunen.
Een van de grootste projecten waaraan je binnen deze functie gaat werken is het organiseren van de Wellbeing Week. De Wellbeing Week biedt een weeklang een dagelijks programma met verschillende (online) activiteiten in zowel het stadscentrum als in het Utrecht Science Park (indien mogelijk), om welzijn bespreekbaar te maken en studenten de tools te bieden om gezond en veerkrachtig door het (studenten)leven te gaan, of hen een steuntje in de rug te bieden als het even niet zo goed gaat. Zowel in het Nederlands als het Engels. De zevende editie van de Wellbeing Week zal plaatsvinden van maandag 9 tot en met vrijdag 13 mei (en/of wellicht de week erna, van 16-20 mei). Naast de Wellbeing Week ondersteun je de projectleider met dagelijkse werkzaamheden rond het doorlopende programma Studentenwelzijn.

Wat ga je doen?
  • Je gaat samen met een medeorganisator (jij werkt vier dagen en je medeorganisator 16-24 uur) aan de slag met het (verder) opstellen van het programma van de aankomende Wellbeing week.
  • Je bent (samen) verantwoordelijk voor alle organisatie, communicatie en promotie en het eerste contactpunt voor zowel leveranciers, deelnemende studenten als de pers.
  • Je houdt het aanmeldsysteem en de administratie bij voor doorlopende welzijnstrainingen, afspraken en activiteiten en je onderhoudt contact met de trainers.
  • Je helpt en denkt mee over communicatie richting studenten over welzijn, bijvoorbeeld per mail en social media.
  • Je draagt bij aan het bijhouden van de studentenwebsite in het kader van studentenwelzijn.
  • Je ondersteunt de projectleider onder andere bij het uitvoeren van werkzaamheden rond het communicatieplan en het doorlopende programma.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Wat verwachten we van je?
  • Je hebt minimaal hbo-werk- en denkniveau.
  • Je bent flexibel inzetbaar.
  • Je bent representatief.
  • Je bent geïnteresseerd en/of hebt aantoonbare affiniteit met het welzijn van studenten.
  • Ervaring met de organisatie van events is een pré.
  • Vaardigheid met tools als Indesign of Photoshop is een pré.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Je bent zelfstandig, secuur en leuk om mee samen te werken. Tot slot ben je enthousiast en gedreven om nieuwe ervaring en kennis op te doen. 

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een tijdelijk dienstverband (0,8 fte) voor de duur van zes maanden. Bij goed functioneren hoort verlenging tot de mogelijkheden. Het salaris bedraagt € 2.376,- (schaal 7 cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand, bij een fulltime dienstverband. 

In maart zal je zo'n 8 tot 16 uur besteden aan de Wellbeing Week en de overige tijd aan bredere welzijnswerkzaamheden. In aanloop naar de week in mei wordt dat zo'n 16 tot 24 uur per week, en de week voor en de week van het event (2 tot en met 13 mei) zul je fulltime aan de slag zijn met het goed laten verlopen van de week. In de weken erna loopt het urenaantal hiervoor weer af en hou je je weer meer met bredere welzijnstaken bezig. Je uren zijn volledig flexibel in te delen, je werkplek is in principe thuis in verband met de coronamaatregelen. Indien noodzakelijk is er de mogelijkheid om te werken in de Universiteitsbibliotheek van het Utrecht Science Park, en zodra de situatie het toelaat zijn
er flexwerkplekken beschikbaar voor UU-medewerkers. Je krijgt een laptop van de universiteit. Je wordt aangesteld via onze partner Topselect.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.

De Universitaire Bestuursdienst werkt aan de geïntegreerde ondersteuning van het bestuur van de Universiteit Utrecht. Acht directies ondersteunen het College van Bestuur bij het opstellen en uitvoeren van de jaarlijkse bestuursagenda, het vierjaarlijkse strategisch plan en bij het verlenen van diensten.


De directie Studenten, Onderwijs en Onderzoek is verantwoordelijk voor studentbegeleiding op universitair niveau en voor de contacten met studie- en studentenverenigingen. Daarnaast ondersteunt de directie het College van Bestuur en de faculteiten bij de ontwikkeling en uitvoering van het strategische beleid ten aanzien van onderwijs, onderzoek en studenten. Daarbij heeft de directie als doel om de onderwijsbedrijfsvoering, in afstemming met de facultaire ondersteuning, efficiënt in te richten met een hoge kwaliteit van dienstverlening aan studenten en docenten. 

Deze functie valt binnen de afdeling Studenten in het team Student Development. Student Development bestaat uit drie thema's, namelijk Skills Lab, Career Services en Studentenwelzijn.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • max. 32 uur per week
  • max. €2376 per maand
  • HBO
  • 1182848

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Domplein 29, 3512 JE, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you