Wetenschappelijk docent Health Systems & Insurance (0,8-1,0 fte) – Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM)

Wetenschappelijk docent Health Systems & Insurance (0,8-1,0 fte) – Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM)

Geplaatst Deadline Locatie
14 feb 7 mrt Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 7 mrt 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste nieuwe collega die bij Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM) het onderwijs van onze afdeling Health Systems & Insurance (HSI) komt versterken. Een ideale kans voor iedereen die, conform de uitgangspunten van het nieuwe systeem van erkennen & waarderen van wetenschappers, een loopbaan in het academische onderwijs ambieert!

Functieomschrijving

Functieomschrijving

Je draait over de volle breedte mee in ons onderwijs voor de studenten van de bachelor “Gezondheidswetenschappen, Beleid & Management Gezondheidszorg, BMG”, de premaster “Gezondheidswetenschappen, BMG” en de master “Health Economics, Policy & Law”. Ook ben je betrokken bij ons postacademische onderwijs. Er is sprake van een divers en uitdagend takenpakket met als mogelijke werkzaamheden:

·       Onderwijsorganisatie en -ontwikkeling

 • Het voorbereiden en uitvoeren van praktische onderwijstaken zoals het managen van de bemensing, het inroosteren van de onderwijsbijeenkomsten en het gereedmaken van de digitale leeromgeving in Canvas.
 • Het inhoudelijk actualiseren van leerstof.
 • Het signaleren van verbetermogelijkheden.
 • Het participeren in verbetertrajecten van de “Community for Learning & Innovation” (CLI) van de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR).

·       Onderwijsuitvoering

 • Het geven van werkgroepen aan studenten.
 • Het beoordelen van opdrachten en presentaties van studenten.
 • Het voorbereiden en nakijken van tentamens.
 • Het begeleiden van afstudeerprojecten (bachelor) en scripties (master).
 • Het begeleiden en coachen van studenten.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde masteropleiding en/of PhD in de (gezondheids)economie of gezondheidswetenschappen.
 • Je bent in staat om onderwijs te verzorgen op bachelor- en masterniveau.
 • Je hebt goede didactische vaardigheden en beschikt over een Basiskwalificatie Onderwijs (BKO), of een soortgelijk certificaat, of bent bereid dit te behalen.
 • Je vindt het leuk om bij te dragen aan de opleiding en ontwikkeling van studenten.
 • Je bent stressbestendig, creatief, flexibel, meedenkend en nauwkeurig.
 • Je kunt goed organiseren en samenwerken.
 • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden, zowel in het Nederlands als het Engels (niveau C1, CEFR).

 

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Het betreft een tijdelijk dienstverband voor in eerste instantie 1 jaar. Bij goed functioneren is daarna verlenging mogelijk met maximaal 2 jaar.

Het betreft een tijdelijk dienstverband voor in eerste instantie 1 jaar. Bij goed functioneren is daarna verlenging mogelijk met maximaal 2 jaar. De functie bedraagt 0,8-1,0 fte. Het salaris bedraagt bij een voltijdsaanstelling minimaal €3.821,- en maximaal €5.230,- bruto per maand (schaal 11 CAO-NU) en is afhankelijk van ervaring. De EUR heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een zeer ruime verlofregeling. Verder is de EUR aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bieden wij gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof, volledig betaald aanvullend geboorteverlof voor partners en een persoonlijk opleidingsbudget. Ook kunnen medewerkers gebruikmaken van EUR-faciliteiten, zoals het Erasmus sportcentrum en de Universiteitsbibliotheek.

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) wil een rechtvaardige en inclusieve gemeenschap zijn. Wij koesteren een open cultuur waarin iedereen wordt ondersteund om het volledige potentieel tot zijn recht te laten komen. Wij beschouwen inclusiviteit van talent als de basis van onze successen en de diversiteit van perspectieven en personen als een uiterst waardevol resultaat hiervan. De EUR biedt gelijke kansen aan alle medewerkers en sollicitanten, ongeacht genderidentiteit of -uiting, seksuele gerichtheid, religie, etniciteit, leeftijd, neurodiversiteit, arbeidsbeperking, burgerschap of ander aspect dat hen uniek maakt.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke visie op onderwijs en onderzoek – onze missie luidt dan ook ‘Creating positive societal impact’. Aan de EUR werken ruim 3.500 medewerkers en volgen bijna 30.000 studenten uit 140 landen ons wetenschappelijk onderwijs. Alles wat we doen, doen we onder het credo The Erasmian Way - Making Minds Matter.  We zijn wereldburgers, verbindend, ondernemend, ruimdenkend en maatschappelijk betrokken. Deze Erasmian values fungeren als ons interne kompas en maken de Erasmus Universiteit herkenbaar én onderscheidend voor de buitenwereld. Vanuit deze waarden, met een ruime blik en met oog voor diversiteit, verschillende achtergronden en opvattingen, werken onze medewerkers nauw samen aan het oplossen van maatschappelijke uitdagingen vanuit het dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Mede dankzij de hoge kwaliteit en de positieve maatschappelijke impact van ons onderwijs en onderzoek en onze kenmerkende mentaliteit kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten.

Afdeling

Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM)

Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM) van de Erasmus Universiteit is binnen Nederland leidend met haar onderwijs- en onderzoeksactiviteiten, gericht op beleids- en management onderwerpen in de gezondheidszorg. ESHPM verzorgt een bacheloropleiding, vijf masteropleidingen, een schakelprogramma voor zij-instromers en postacademisch onderwijs.

Bij ESHPM zijn onderzoek en onderwijs nauw met elkaar verbonden. Kennis en ervaring uit verschillende wetenschappelijke disciplines zoals economie, recht, sociaal-medische wetenschappen, organisatiekunde en bestuurskunde worden er samengebracht en toegepast in de gezondheidszorg. Deze multidisciplinaire benadering van onderwijs en onderzoek is uniek.

Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM) is gehuisvest in het Bayle (J) Building op campus Woudestein van de EUR. Bij ESHPM studeren meer dan 1500 studenten en werken 160 medewerkers. Internationalisering wordt hooggewaardeerd bij ESHPM. Het aantal studenten, docenten en onderzoekers vanuit het buitenland is aanzienlijk toegenomen over de afgelopen jaren en hebben ons programma verrijkt.

 

Health Systems & Insurance (HSI)

De wetenschappelijk docent wordt aangesteld bij de sectie Health Systems & Insurance (HSI). Deze binnen ESHPM relatief kleine sectie bestaat uit circa 20 medewerkers. Het onderwijs en onderzoek van HSI is primair gericht op vraagstukken die de structuur en de financiering van de gezondheidszorg betreffen. Een belangrijke vraag is hoe de sector zodanig geordend kan worden dat zorg kwalitatief goed, betaalbaar, doelmatig en toegankelijk is. Centraal hierbij staat de rol en het functioneren van zorgverzekeraars als intermediair tussen vragers en aanbieders van zorg. De sectie heeft een internationaal vooraanstaande positie als het gaat om onderzoek naar een adequaat systeem van risicoverevening. Overige prominente thema’s zijn onder andere de vormgeving en effecten van bekostigings- en honoreringssystemen van zorgaanbieders, het keuzegedrag van zorggebruikers en verzekerden en marktordening in de zorgsector.

 

Specificaties

 • Onderwijs
 • Gezondheid; Economie
 • 32—38 uur per week
 • €3821—€5230 per maand
 • Universitair
 • 20220214ESHPM

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you