Python software ontwikkelaar (v/m/x)

Python software ontwikkelaar (v/m/x)

Geplaatst Deadline Locatie
30 mrt 26 sep Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 26 sep 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Centrum Wiskunde & Informatica (CWI) heeft een vacature bij de afdeling IT voor een een professionele en ervaren

Python software ontwikkelaar (v/m/x)

32-40 uur

voor het onderhouden en door ontwikkelen van onze interne en externe web applicaties.

Functiebeschrijving
Wij zijn op zoek naar een Python ontwikkelaar voor het onderhouden en doorontwikkelen van onze interne en externe web applicaties. In de praktijk krijg je naast ontwikkelklussen soms ook te maken met systeembeheer in relatie tot onze development stack en de uitrol van applicaties richting onze eindgebruikers.
Voor de applicaties die je ondersteunt, werk je samen met de collega IT-ers en key users uit de organisatie. Samen met hen zul je de eindgebruikersondersteuning verzorgen. De rolverdeling is daarbij zo dat de key user het functionele applicatiebeheer uitvoert, terwijl het technisch applicatiebeheer bij de afdeling IT ligt.

Onze development stack is gebaseerd op Open Source tools, interne applicaties zijn gebaseerd op Django, de website/intranet draait nu op Plone CMS. We zijn bezig het publieke deel van de website te migreren naar een Django Wagtail website.

Uitdagingen de komende tijd zijn de introductie van Single Sign On diensten middels SURFconext (SAML) en de eerder genoemde vernieuwing van de website, daarnaast is het de bedoeling het nieuwe design ook op de andere (project) websites over te zetten. Naast deze werkzaamheden blijft er genoeg ruimte over om naar andere/nieuwe dingen te kijken, jouw bijdrage zal o.a. gevraagd worden bij de introductie van MFA en het bouwen van koppelingen tussen systemen.

De functie van Python software ontwikkelaar is gepositioneerd binnen het IT team van totaal 9 personen, drie eerstelijns ondersteuners, drie systeembeheerders voor de kerndiensten, twee developers (waarvan deze positie er een is) en een afdelingsmanager.

Specificaties

Centrum Wiskunde en Informatica (CWI)

Functie-eisen

Je hebt meerdere jaren development ervaring, een breed ontwikkelde IT-kennis en bent gewend om zelfstandig te werken. Je gebruikt moderne software ontwikkelmethodieken en hebt kennis van software revisie systemen. Ook als je een starter bent met de juiste achtergrond willen we je vragen om te solliciteren.

Onze eindgebruikers werken voornamelijk op Linux systemen, wat je terug zult zien bij de ondersteuningsvragen. Uitdagingen de komende tijd zijn te verwachten op het gebied van integratie en koppelingen, en daarnaast de lopende nieuwbouw van onze publieke website hetgeen we slechts deels uitbesteden.

Diversiteitscode
CWI streeft naar een divers personeelsbestand: we willen talent en creativiteit ontwikkelen door mensen met verschillende achtergronden en culturen samen te brengen. We werven en selecteren op basis van competenties en talenten. Daarom moedigen we iedereen, die zich herkent in de vacature, ongeacht leeftijd, geslacht, origine, geaardheid of handicap, aan te reageren.

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsovereenkomst is in eerste instantie voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband bij gebleken geschiktheid. Het salaris is -afhankelijk van kennis en ervaring- minimaal €2.980,- en maximaal € 4.514,- bruto per maand (schaal 9-10) op basis van een fulltime dienstverband.

Onze gunstige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Onderzoekinstellingen, met onder andere ruime verlofmogelijkheden en een volledige eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn flexibel en maken de combinatie van zorg en werk mogelijk.

Er zijn ruime mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en cursussen, het behalen van certificering wordt aangemoedigd.

Een assessment en overleggen van een VOG kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

Werkgever

Centrum Wiskunde & Informatica

Centrum Wiskunde & Informatica (CWI) is het nationaal onderzoeksinstituut voor wiskunde en informatica en is onderdeel van de Institutenorganisatie van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO). CWI verricht fundamenteel toponderzoek en draagt kennis over aan de maatschappij, in het bijzonder aan het bedrijfsleven. CWI is gevestigd op het Science Park Amsterdam, knooppunt van vooraanstaand onderwijs, hoogwaardig onderzoek en kennisintensieve bedrijven.

Samen met zijn ruim 150 wetenschappers uit meer dan 25 landen biedt CWI een prettige, collegiale en internationale werkomgeving voorzien van uitstekende faciliteiten. Voor meer informatie over CWI, bezoek dan www.cwi.nl of bekijk onze film over werken bij CWI.

Specificaties

  • IT
  • €2939—€4052 per maand
  • MBO
  • 3400

Werkgever

Centrum Wiskunde en Informatica (CWI)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Science Park 123, 1098XG, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you