Functioneel beheerder e-learning (0,8 - 1,0 fte)

Functioneel beheerder e-learning (0,8 - 1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
31 mrt 30 jun Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 30 jun 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Word jij onze nieuwe functioneel beheerder e-learning? In deze mooie functie werk je aan onderwijsondersteunende applicaties.

Functieomschrijving

Word jij onze nieuwe functioneel beheerder e-learning? In deze mooie functie werk je aan onderwijsondersteunende applicaties. Je bent de schakel tussen onderwijs en IT. Ook werk je samen met leveranciers.

Als functioneel beheerder werk je in het e-learning team. Dit team beheert onderwijsondersteunende applicaties zoals Blackboard, Remindo, Videoplatform en andere e-learning tools. Het e-learning team hoort bij de afdeling Teaching and Learning Services van de directie Information and Technology Services (ITS) van Universiteit Utrecht. Deze afdeling beheert de onderwijsapplicaties die in het onderwijs gebruikt worden en de onderwijsondersteunende applicaties.

Er is volop uitdaging en afwisseling in deze functie! Wat ga je doen?
  • Je adviseert over het functionele gebruik van applicaties, over de werking van applicaties in de keten en doet voorstellen voor (proces)verbeteringen.
  • Je coördineert en begeleidt nieuwe releases en ketenwijzigingen. Daarbij hoort het testen van gewijzigde en nieuwe functionaliteiten. En het ontwerpen en organiseren van gebruikersacceptatietesten.
  • Je onderzoekt en analyseert vragen van gebruikers. Is er een incident? Dat los jij kundig op.
  • Je inventariseert, beoordeelt en analyseert gebruikerswensen, bijvoorbeeld bij veranderingen in de informatievoorziening.
  • Je zit aan tafel bij verschillende overleggen, bijvoorbeeld met key-users. Soms organiseer je dit soort bijeenkomsten.
  • Je zorgt voor optimaal beveiligde applicaties.
  • Je zorgt voor goede, actuele documentatie, gebruikershandleidingen etc.
  • Je draagt bij aan het ontwerpen en analyseren van (sturings)rapportages.
  • Je werkt samen met leveranciers en stuurt hen aan als het gaat om verstoringen, wijzigingen en vragen.
  • Je werkt mee aan het in beheer nemen van nieuwe applicaties binnen het e-learning team. En als er ruimte is, ga je de nieuwe applicatie zelf beheren.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Wat breng je mee?
We zoeken een collega die houdt van complexe materie. Je bent goed in het bedenken van creatieve oplossingen. Je bent initiatiefrijk, analytisch en inventief. Je werkt gestructureerd. Je vindt het leuk om multi-inzetbaar te zijn. Nieuwe applicaties wil je graag leren kennen en beheersen. Je staat open voor aanvullende studies.

Ook samenwerken gaat jou goed af. Je streeft naar een gezamenlijk resultaat. Jij staat voor 'afspraak is afspraak' en zorgt voor heldere procedures. Je hebt een klantgerichte houding. Je kan anderen betrekken en inspireren. Je hebt goede communicatieve vaardigheden, mondeling en schriftelijk.

Wat betreft kennis en ervaring:
  • Je hebt een afgeronde opleiding op hbo- of wo-niveau.
  • Je hebt kennis van en/of ervaring met functioneel beheer of een soortgelijke rol.
  • Heb je kennis van - en ervaring met - onderwijsondersteunende applicaties? Dat is een pré.
  • Je hebt kennis van BISL-, ASL- en ITIL-processen. Liefst gecertificeerd.
  • Je hebt een goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een dienstverband (0,8 - 1,0 fte) voor de duur van een jaar. Bij goed functioneren hoort omzetting naar onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. Het salaris bedraagt - afhankelijk van opleiding en ervaring - minimaal € 2.979,- en maximaal € 4.093,- (schaal 9 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.


De Universitaire Bestuursdienst werkt aan de geïntegreerde ondersteuning van het bestuur van de Universiteit Utrecht. Acht directies ondersteunen het College van Bestuur bij het opstellen en uitvoeren van de jaarlijkse bestuursagenda, het vierjaarlijkse strategisch plan en bij het verlenen van diensten.


De directie ITS is onderdeel van de Universitaire Bestuursdienst van de Universiteit Utrecht. Hier krijg je een indruk van werken bij ITS. Een inspirerende en prettige werkomgeving met leuke collega’s. Je werklocatie is het Utrecht Science Park. Natuurlijk kun je flexibel werken. Information and Technology Services bestaat uit negen multidisciplinaire afdelingen waarbinnen beheer- en innovatiespecialisten samenwerken. Uitgangspunten hierbij zijn: klantgericht werken, gericht op de betrouwbaarheid en kwaliteit van de dienstverlening. Maar ook: investeren in innovatie en eigentijdse technologie. Daarbij staat veiligheid van de UU-data hoog in het vaandel.

Specificaties

  • IT
  • 32—40 uur per week
  • €2979—€4093 per maand
  • HBO
  • 1187095

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Heidelberglaan 8, 3584 CS, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you