Informatie en Applicatiespecialist HR

Informatie en Applicatiespecialist HR

Geplaatst Deadline Locatie
14 apr 31 mei Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 31 mei 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

De HR-systemen van de VU zijn vernieuwd en we zijn overgestapt naar state of the art Cloud-toepassingen. Ben jij degene die met deskundigheid en enthousiasme actief bijdraagt aan de optimale werking en continue verbetering van de HR systemen en de HR o...

Functieomschrijving

Je werkt aan het optimaliseren van de HR-systemen en mogelijkheden voor digitale ondersteuning van de HR-dienstverleningsprocessen. De systemen waar je mee werkt zijn SuccessFactors, SAP ECP, Concur en ServiceNow. Je weet eventuele problemen snel te analyseren en kunt in overleg met externe leveranciers werken aan oplossingen en optimalisatie. Je overziet snel mogelijkheden voor verbetering op basis van analyse van incidenten. Je vervult een brugfunctie tussen de HR-organisatie en de leveranciers. Je bewaakt de applicatie life cycle en de roadmap van de leveranciers. Je werkt in een team waar ook de ondersteuning van financiële en facilitaire systemen plaatsvindt. Samen zorgen jullie voor een goede integratie van al deze bedrijfsvoeringssystemen. Je bent gesprekspartner voor de HR Servicedesk, HR-adviseurs, beleidsmedewerkers en de leverancier. Je test nieuwe releases en oplossingen in het systeem, en je kijkt wat de invloed is op de bedrijfsvoeringsketen.

In deze senior IT-functie kun je het beste uit jezelf halen en jezelf ontwikkelen tot een deskundig gesprekspartner voor de business. Samen met je team zorg jij ervoor dat 5.000 medewerkers elke dag op de campus of elders kunnen werken.

Je werkt binnen de afdeling Customer Services. De afdeling is verantwoordelijk voor het beheer van systemen voor onderwijs en bedrijfsvoering. Medewerkers binnen de afdeling leveren bijdragen aan verschillende projecten van de IT-organisatie.
Daarnaast is de afdeling verantwoordelijk voor gebruikersondersteuning en de Servicedesk. De Servicedesk speelt een centrale rol bij incidentmanagement, afhandeling van serviceverzoeken en klanttevredenheid.

Jouw taken
  • je zorgt dat de HR organisatie zich optimaal ondersteunt weet met snelle oplossing van incidenten en pro-actieve aanpak van verbeteringen en noodzakelijke veranderingen
  • je hebt overzicht over het systeemlandschap en ontwikkelingen en stemt issues af met collega applicatiedeskundigen
  • Je zorgt voor een goede analyse van voorkomende incidenten (problemmanagement) en stuurt met de leverancier op structurele oplossingen
  • je bereidt met de leverancier nieuwe releases voor, draagt zorg voor van (regressie-)testen en transparante vastlegging van resultaten
  • je onderhoudt autorisatieprofielen en kent ze toe conform beleid
  • je bewaakt de kwaliteit en zorgvuldigheid van de uit te voeren beheerprocessen, voert IT General Controls uit en signaleert noodzakelijke aanpassingen
  • je bewaakt de afhandeling van problemen

Specificaties

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Functie-eisen

  • kennis van en ervaring met SAP SuccessFactors en SAP ECP
  • ervaring met ServiceNow en Concur is een pre
  • je beheerst het Nederlands en Engels goed. Dat is vooral belangrijk voor de systeem- en trainingsdocumentatie
  • Je hebt analytisch vermogen
  • Je bent sociaal en communicatief vaardig, resultaatgericht, ambitieus en je hebt een proactieve houding

Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende functie bij een maatschappelijk betrokken organisatie. Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring op voltijdse basis minimaal € 3.807 (schaal 11) en maximaal € 5.211 (schaal 11) bruto per maand. De functie is ingedeeld volgens UFO-profiel: Consultant ICT 2 en staat open voor ten minste 0,8 fte.

De arbeidsovereenkomst wordt in principe eerst aangegaan voor een periode van 1 jaar.
De VU beschikt over aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen die een goede combinatie van werk en privé mogelijk maken, zoals:
  • maximaal 41 vakantiedagen bij een voltijds dienstverband
  • 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering
  • goede en voordelige sportfaciliteiten
  • bijdrage aan reiskosten voor woon-werkverkeer

Werkgever

Vrije Universiteit Amsterdam

Bijdragen aan een betere wereld door onderscheidend onderwijs en grensverleggend onderzoek, dat is de ambitie van de VU. Een universiteit waar persoonlijke vorming én maatschappelijke betrokkenheid centraal staan. Waar we vanuit verschillende disciplines en achtergronden samenwerken aan innovaties en nieuwe inzichten. Ons onderzoek beslaat het hele spectrum: van alfa, gamma en bèta tot leven en medische wetenschappen.

Aan de VU studeren ruim 26.500 studenten en werken meer dan 4.600 medewerkers. De uitstekend bereikbare VU-campus is gevestigd in het hart van de Amsterdamse Zuidas, een inspirerende omgeving voor onderwijs en onderzoek.

Diversiteit
Diversiteit is een kernwaarde van de VU. Wij staan voor een inclusieve gemeenschap en geloven dat diversiteit en internationalisering bijdragen aan de kwaliteit van onderwijs en onderzoek. We zijn dan ook voortdurend op zoek naar mensen die door hun achtergrond en ervaring bijdragen aan de diversiteit van onze campus.

Informatietechnologie
De dienst Informatietechnologie (IT) ondersteunt onderwijs en onderzoek aan de Vrije Universiteit Amsterdam met een grote variëteit aan middelen en systemen. Onze IT-voorzieningen zijn essentieel voor onderzoekers, docenten, studenten, zorgverleners en de bedrijfsvoering. We volgen de IT-ontwikkelingen dan ook op de voet en kijken bij het vernieuwen van onze dienstverlening voortdurend naar de toekomst.

Werken bij IT betekent opereren in een complex, vaak hectisch en uitdagend speelveld, met aandacht voor zowel ontwikkeling als beheer. Bij ons krijg je alle ruimte om initiatief te tonen en verantwoordelijkheid te nemen. We vinden het belangrijk om van elkaar te leren, altijd met de focus op resultaat. Bij IT werken 215 medewerkers, verdeeld over 6 afdelingen.

Specificaties

  • Universitair docent
  • Gepromoveerd
  • 8794

Werkgever

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

De Boelelaan 1105, 1081HV, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you