Senior Beheerder CRM

Senior Beheerder CRM

Geplaatst Deadline Locatie
12 mei 10 jun Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 10 jun 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Voor jou hebben CRM-pakketten geen geheimen. Jij zorgt dat het CRM-pakket van de VU meegroeit met de nieuwste ontwikkelingen. Interessant? Solliciteer bij de Vrije Universiteit Amsterdam (VU).

Functieomschrijving

Je werkt in een multifunctioneel Agile Scrum team met medewerkers van IT en Communicatie en Marketing (C&M). In het team neem je het voortouw in het onderhouden en vernieuwen van het CRM-pakket van de VU. Je houdt je met functionele en technische vraagstukken bezig, voert test- en inrichtingswerkzaamheden uit en je draait mee in projecten. Het inwerkprogramma is grotendeels on-the-job, maar ook is het volgen van gerichte opleidingen mogelijk. Je vervult de rol van senior in het team. Je neemt de junioren op sleeptouw en draagt je kennis over.
Herken je jezelf hierin, maar ben je nog een medior? Ook dan willen we graag kennis met je maken!

Jouw taken
 • je realiseert en onderhoudt gegevens, tabellen en stored procedures binnen het CRM en verzorgt koppelingen met andere applicaties
 • je zorgt voor oplossingen voor de organisatie. Je overlegt met ontwikkelaars en data-analisten om de wensen van de VU te vertalen in specificaties
 • je stelt rapportages en overzichten op met (PL/)SQL
 • je draagt bij aan de kwaliteit van de data binnen het CRM
 • je neemt het voortouw in het constant verbeteren van de processen

Specificaties

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Functie-eisen

 • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde opleiding met een sterke ICT component
 • kennis van Agile, BISL, ITIL
 • kennis en ervaring met SQL (Oracle en Microsoft SQL Server)
 • je hebt de drive om nieuwe systemen, methodieken en concepten toe te passen
 • je bent creatief, nauwkeurig en in staat om zelfstandig problemen op te lossen
 • je voelt je verantwoordelijk voor je werk

Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende functie bij een maatschappelijk betrokken organisatie. Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring op voltijdse basis minimaal €2.836 (schaal 10) en maximaal €4.474 (schaal 10) ) bruto per maand. De functie is ingedeeld volgens UFO-profiel: Functioneel (informatie) beheerder 1 en staat open voor ten minste 0,8 fte.

De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor een periode van 1 jaar.
Daarnaast beschikt de VU over aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen die een goede combinatie van werk en privé mogelijk maken, zoals:
 • maximaal 41 vakantiedagen bij een voltijds dienstverband,
 • 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering
 • ruime bijdrage aan ABP-pensioenregeling
 • mogelijkheid tot sparen van vakantiedagen
 • bijvoorbeeld voor sabbatical leave
 • keuzemodel voor fiscale uitruil van bepaalde arbeidsvoorwaarden

Werkgever

Vrije Universiteit Amsterdam

Bijdragen aan een betere wereld door onderscheidend onderwijs en grensverleggend onderzoek, dat is de ambitie van de VU. Een universiteit waar persoonlijke vorming én maatschappelijke betrokkenheid centraal staan. Waar we vanuit verschillende disciplines en achtergronden samenwerken aan innovaties en nieuwe inzichten. Ons onderzoek beslaat het hele spectrum: van alfa, gamma en bèta tot leven en medische wetenschappen.

Aan de VU studeren ruim 26.500 studenten en werken meer dan 4.600 medewerkers. De uitstekend bereikbare VU-campus is gevestigd in het hart van de Amsterdamse Zuidas, een inspirerende omgeving voor onderwijs en onderzoek.

Diversiteit
Diversiteit is een kernwaarde van de VU. Wij staan voor een inclusieve gemeenschap en geloven dat diversiteit en internationalisering bijdragen aan de kwaliteit van onderwijs en onderzoek. We zijn dan ook voortdurend op zoek naar mensen die door hun achtergrond en ervaring bijdragen aan de diversiteit van onze campus.

Informatietechnologie
De dienst Informatietechnologie (IT) ondersteunt onderwijs en onderzoek aan de Vrije Universiteit Amsterdam met een grote variëteit aan middelen en systemen. Onze IT-voorzieningen zijn essentieel voor onderzoekers, docenten, studenten, zorgverleners en de bedrijfsvoering. We volgen de IT-ontwikkelingen dan ook op de voet en kijken bij het vernieuwen van onze dienstverlening voortdurend naar de toekomst.

Werken bij IT betekent opereren in een complex, vaak hectisch en uitdagend speelveld, met aandacht voor zowel ontwikkeling als beheer. Bij ons krijg je alle ruimte om initiatief te tonen en verantwoordelijkheid te nemen. We vinden het belangrijk om van elkaar te leren, altijd met de focus op resultaat. Bij IT werken 215 medewerkers, verdeeld over 6 afdelingen.

Specificaties

 • Universitair docent
 • Gepromoveerd
 • 8732

Werkgever

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

De Boelelaan 1105, 1081HV, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you