Docent Wiskunde

Docent Wiskunde

Geplaatst Deadline Locatie
17 mei 5 jun Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 5 jun 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De sectie Quantitative Economics van de Amsterdam School of Economics zoekt een docent wiskunde en/of statistiek; bij voorkeur voor 38 uur per week, maar een kleinere aanstelling is bespreekbaar.

Wat ga je doen

  • Verzorgen van onderwijs ten behoeve van verschillende Bachelor (en eventueel Master) opleidingen in de faculteit, in het Nederlands en in het Engels;
  • het betreft met name onderwijs in de wiskunde- en statistiekvakken, en eventueel andere kwantitatieve vakken.

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Functie-eisen

Wat vragen we van jou

  • Je bent bij voorkeur gepromoveerd, maar in ieder geval afgestudeerd in de wiskunde, econometrie of een aanverwante discipline;
  • je hebt affiniteit met, en aantoonbare ervaring met, het geven van onderwijs op het gebied van wiskunde en statistiek in het Nederlands en het Engels;
  • je beschikt over uitstekende didactische kwaliteiten;
  • je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed;
  • bij voorkeur beschik je over de Basiskwalificatie onderwijs (indien je nog niet beschikt over de basiskwalificatie onderwijs, word je in de gelegenheid gesteld deze te behalen).

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 24 maanden.

Wat bieden we jou

Een contract voor een periode van twee jaar. Op deze functie is het UFO profiel docent van toepassing. Het salaris bedraagt minimaal Є 2.846,- en maximaal Є 5.943,- bruto per maand (schaal 10 t/m 12 ) op basis van volledige werktijd. Inschaling geschiedt op basis van opleiding en/of ervaring. De beoogde aanvangsdatum is zo spoedig mogelijk.

De UvA biedt verder een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld en 8.3% eindejaarsuitkering. De Cao Nederlandse Universiteiten is van toepassing.

Wat bieden we je verder?

  • veelzijdige functie waarin eigen initiatief wordt gewaardeerd en je onderdeel bent van een enthousiast team;
  • een internationale werkomgeving in het hart van Amsterdam.

Werkgever

Universiteit van Amsterdam

De Universiteit van Amsterdam is de grootste universiteit van Nederland, met het breedste opleidingsaanbod. Een intellectueel knooppunt met 39.000 studenten, 6.000 medewerkers en 3.000 promovendi. Verbonden door een cultuur van nieuwsgierigheid. Meer lezen.

Afdeling

Faculteit Economie en Bedrijfskunde

De Amsterdam School of Economics is onderdeel van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde (EB) van de Universiteit van Amsterdam. De afdeling heeft ongeveer 200 medewerkers en 2400 studenten. De sectie Quantitative Economics van de ASE biedt verschillende excellente bachelor- en masteropleidingen op de gebieden Econometrie, Data Science & Business Analytics en Actuariële Wetenschappen, en draagt bij aan de onderzoeksprogramma’s Actuarial Science & Mathematical Finance; Econometrics  en Equilibrium, Expectations & Dynamics. Daarnaast verzorgt de sectie ook wiskunde- en statistiekonderwijs in andere Bachelor- en Masterprogramma’s binnen de faculteit.

Nieuwsgierig naar onze organisatie en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een ruime vakantieregeling en ontwikkelmogelijkheden? Hier lees je meer over werken bij de Universiteit van Amsterdam.

Specificaties

  • Beleid- en staf; Universitair docent
  • Economie
  • max. 38 uur per week
  • €2846—€5943 per maand
  • Universitair
  • 22-8981

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Roetersstraat 29, 1018 WB, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you