Docent Klinische Neuropsychologie (0,4)

Docent Klinische Neuropsychologie (0,4)

Geplaatst Deadline Locatie
17 mei 10 jun Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 10 jun 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Heb je klinische ervaring op het gebied van de klinische neuropsychologie (KNP) en ben je gespecialiseerd in neurologische beelden zoals dementie of Parkinson of juist in revalidatie? Ben je in staat die kennis goed over te brengen op studenten? Dan zoeken we jou! Wij zoeken namelijk een collega voor het geven van onderwijs binnen de klinische neuropsychologie die diens klinische ervaring kan gebruiken in het onderwijs om zo studenten te enthousiasmeren voor het klinische werkveld zonder de wetenschappelijke basis uit het oog te verliezen.

Je komt te werken binnen het KNP team. Dit is een team van enthousiaste collega's, die naast hun universitaire werk ook werkzaam zijn (of zijn geweest) in de klinische praktijk. Het KNP team is ingebed in de programmagroep Brein en Cognitie van de afdeling Psychologie in de Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen. Deze programmagroep biedt een bachelor-specialisatie op het gebied van Brain and Cognition (Engelstalig) en een specialisatie Klinische Neuropsychologie (Nederlandstalig). Op masterniveau geven we onderwijs in de tracks Klinische Neuropsychologie, Brain and Cognition in Society en de research masters Psychology en Brain and Cognitive Sciences (MBCS). Het gaat voor deze functie primair om het onderwijs voor de Klinische Neuropsychologie specialisatie (bachelor en master).

Wat ga je doen

Het gaat om een dienstverband waarbij je je volledig richt op het geven van onderwijs (0,4 fte).
  • Je coördineert de klinische stages en begeleidt een deel van de studenten bij hun klinische stages.
  • Je geeft hoorcolleges en begeleidt werkgroepen voor bachelor en indien gepromoveerd eventueel masterstudenten van de studieroute klinische neuropsychologie.
  • Je ontwikkelt samen met ervaren mededocenten de inhoud van de bachelor en mastercursussen voor de klinische neuropsychologie studenten.
  • Je begeleidt studenten bij hun onderzoek voor hun bachelor en indien gepromoveerd eventueel masterthese projecten.

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Functie-eisen

Je hebt:
  • Enige jaren klinische ervaring als neuropsycholoog;
  • Enige ervaring met het geven van wetenschappelijk onderwijs;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Organisatorisch vermogen.
Bij voorkeur een (bijna) succesvol afgerond promotietraject op een klinisch neuropsychologisch onderwerp zoals dementie of Parkinson of juist binnen de neuropsychologische revalidatie.

Een huidige deeltijdaanstelling in de kliniek en een registratie als gezondheidszorgpsycholoog is een pré.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden een parttime dienstverband voor 15,2 uur per week voor een periode van twee jaar met een proeftijd van twee maanden. Bij gebleken geschiktheid zal het dienstverband daarna worden omgezet naar onbepaalde tijd. De beoordeling vindt plaats op basis van het UFO profiel Docent 3, op de competenties Conceptueel vermogen, Omgevingsgerichtheid, Presenteren en Resultaatgerichtheid. Daarnaast verwachten we een actieve bijdrage aan het goed functioneren van de afdeling ('good citizenship').

Het salaris bedraagt, afhankelijk van relevante ervaring bij aanvang van het dienstverband, €3.821 tot €5.230 bruto per maand op basis van volledige werktijd (38 uur per week), volgens salarisschaal 11. Dit is exclusief 8% vakantie- en 8,3% eindejaarsuitkering. De Cao Nederlandse Universiteiten is van toepassing.

Wat bieden we je verder?
  • een uitdagende functie met afwisselende werkzaamheden en volop ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling bij een inspirerende organisatie;
  • een functie waarbij eigen initiatief en input sterk gewaardeerd worden;
  • een enthousiast en warm team dat openstaat voor nieuwe collega's;
  • een inspirerende academische en internationale werkomgeving in het hart van Amsterdam.

Werkgever

Faculteit der Maatschappij- & Gedragswetenschappen

De Universiteit van Amsterdam is de grootste universiteit van Nederland, met het breedste opleidingsaanbod. Een intellectueel knooppunt met 39.000 studenten, 6.000 medewerkers en 3.000 promovendi. Verbonden door een cultuur van nieuwsgierigheid. Meer lezen.

De Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen speelt een leidende rol in het adresseren van de grote maatschappelijke uitdagingen waar de wereld, Nederland en Amsterdam mee worden geconfronteerd, nu en in de toekomst.

Nieuwsgierig naar onze organisatie? Hier lees je meer over werken bij de Universiteit van Amsterdam.

Specificaties

  • Lector
  • Gedrag en maatschappij
  • max. 15.2 uur per week
  • €3821—€5230 per maand
  • Universitair
  • 9038

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Nieuwe Achtergracht 166, 1018WV, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you