Onderwijs en onderzoek assistent (Moleculaire) Fysiologie

Onderwijs en onderzoek assistent (Moleculaire) Fysiologie

Geplaatst Deadline Locatie
9 jun 30 jun Wageningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 30 jun 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben jij een veelzijdige moleculair fysiologische onderwijs en onderzoeksassistent? Houd je van afwisseling en neem je verantwoordelijkheden als lid van het team? Vind je het leuk om te zorgen dat het lab goed georganiseerd is, dat alle apparatuur goed werkt en om onderzoek experimenteel te ondersteunen, maar ook om kennis over te dragen en practica te geven? Je bent leergierig en wil je blijven ontwikkelen? Dan hebben wij bij een interessante positie voor jou bij de leerstoelgroep Human and Animal Physiology.

Bij de leerstoelgroep Human and Animal Physiology doen wij experimenteel fysiologisch en moleculair fysiologisch onderzoek aan metabolisme en mitochondriën. We doen dit om de relatie met gezondheid beter te begrijpen en om de gezondheid van de mens kunnen verbeteren. Onze infrastructuur en expertise betreffen humane, muis, Drosophila en cel interventies studies (en hun integratie). Op onze labs doen we functionele analyses van metabolisme en mitochondriën van mensen, muizen, Drosophila en cellen en integreren de uitkomsten met data verkregen door gericht gebruik van een breed scala aan moleculaire, biochemische en immuno-histochemische methoden.

Specificaties

Wageningen University & Research

Functie-eisen

 • Je hebt een voltooide HBO opleiding in moleculair biologie, biochemie, medische biologie, fysiologie of vergelijkbaar.
 • Je hebt een uitgebreide en gedegen ervaring met moleculair biologische, (moleculair) fysiologische, biochemische laboratorium technieken.
 • Een proefdierkunde certificaat is een pre
 • Je zet je graag in voor een goede organisatie van het lab en vind het leuk om methoden te ontwikkelen en metingen uit te voeren en je werkt graag mee aan humane en/of dier studies.
 • Je vindt het leuk om onderwijs te geven, met name het geven van practica en het praktisch begeleiden van MSc en PhD studenten.
 • Je wilt je blijven ontwikkelen, met name door het ontwikkelen en aanleren van nieuwe onderzoek- en onderwijsvaardigheden.
 • Je werkt graag zelfstandig binnen een team.
 • Je bent flexibel, communiceert goed, schriftelijk en mondeling, in het Nederlands en het Engels.
 • In onze internationale werkomgeving wordt steeds meer in het Engels gecommuniceerd. Voor deze functie gaat het om taalniveau C1. Heb je dit niveau nog niet, dan helpen wij je vanzelfsprekend en kun je terecht bij ons taalcentrum Wageningen in'to Language

Arbeidsvoorwaarden

Als het gaat om arbeidsvoorwaarden zit je goed bij Wageningen University & Research. Een aantal highlights uit onze CAO zijn bijvoorbeeld:
 • werktijden die in overleg kunnen worden vastgesteld;
 • de mogelijkheid om door meer te werken, maximaal 40 uur per week, extra vakantie / compensatie uren op te bouwen;
 • er is veel aandacht voor vitaliteit en je kan, tegen een aantrekkelijk tarief, gebruik maken van de op de campus aanwezige sportfaciliteiten;
 • een keuzemodel om een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samen te stellen, zoals een fietsplan;
 • een structurele eindejaarsuitkering van 8,3%;
 • uitstekende pensioenregeling via ABP.
Bij deze uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden hoort natuurlijk ook een passend salaris. Wij bieden afhankelijk van je ervaring, een marktconform salaris van minimaal € 2.376,- tot maximaal € 3.619,- bij een volledige werkweek van 38 uur conform CAO Nederlandse Universiteiten (schaal 7 of 8). Het contract is in eerste instantie voor 1 jaar, met mogelijkheden voor verlenging. Het betreft een full-time functie (38 uur), maar een aanstelling van 0.8 fte is bespreekbaar.

Wageningen University & Research stimuleert interne doorgroeimogelijkheden en mobiliteit met een intern recruitment beleid. Er zijn ruime mogelijkheden voor eigen initiatief in een lerende omgeving, wij bieden uitstekende opleidingsmogelijkheden. Je krijgt bij ons een veelzijdige baan in een internationale omgeving met een plezierige en open werksfeer.

Je gaat werken op de groenste en meest innovatieve campus van Nederland, en op een universiteit die voor de 17e achtereenvolgende keer is gekozen tot de "beste universiteit" van Nederland.

Werkgever

Wageningen University & Research

De missie van Wageningen University & Research is 'To explore the potential of nature to improve the quality of life'. Binnen Wageningen University & Research bundelen Wageningen University en gespecialiseerde onderzoeksinstituten van Stichting Wageningen Research hun krachten om bij te dragen aan de oplossing van belangrijke vragen in het domein van gezonde voeding en leefomgeving.

Met ongeveer 30 vestigingen, 7.200 medewerkers en 13.200 studenten behoort Wageningen University & Research wereldwijd tot de aansprekende kennisinstellingen binnen haar domein. De integrale benadering van de vraagstukken en de samenwerking tussen verschillende disciplines vormen het hart van de unieke Wageningen aanpak. Wij zijn uitgeroepen tot Beste Werkgever in de categorie Onderwijs 2019-2020. Deze punten geven onze medewerkers aan als goede redenen om te komen werken bij WUR: lees de 6 redenen om te komen werken bij WUR.

Wij werven zelf voor deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, maar delen in je netwerk wel.

Specificaties

 • HRM
 • Natuurwetenschappen
 • max. 38 uur per week
 • HBO
 • P982371-1

Werkgever

Wageningen University & Research

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Droevendaalsesteeg, 6708 PB, Wageningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you