Staflid stamceltransplantatie bewerkingen

Staflid stamceltransplantatie bewerkingen

Geplaatst Deadline Locatie
9 jun 29 jun Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 29 jun 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

We zoeken een enthousiaste, gepromoveerde collega of met een afgeronde academische opleiding en enkele jaren relevante werkervaring op het gebied van stamceltransplantaties, immunologie of de GMP-productie van cellulaire (gen)therapieën.

Functieomschrijving

Als staflid stamceltransplantatie bewerkingen ben je medeverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken rondom de stamcelbewerkingen. Je bent een aantal dagen per week verantwoordelijk voor het beoordelen en vrijgeven van stamceltransplantaten voor patiënten in het UMC Utrecht en daarbuiten. Hieronder valt ook het schrijven van beoordelen van mogelijke afwijkingen en het melden van infusie reacties. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor het onderhouden en implementeren van (inter)nationale wet- en regelgeving met betrekking tot de stamcelbewerkingen. Je ondersteunt de implementatie en toepassing van nieuwe, intern en extern geproduceerde ATMP’s waaronder CAR-T producten door zorg te dragen voor de ontvangst en opslag. Hieronder valt ook de beoordeling en vrijgifte van cellulair uitgangsmateriaal voor verdere bewerking tot geneesmiddel (ATMP). Je werkt nauw samen met diverse professionals van de CTF, de apotheek, diverse testlaboratoria, artsen en onderzoekers. Je bent tevens betrokken bij kwalificatie van de medewerkers en de validatie en kwalificatie van apparatuur en ruimtes. Bereikbaarheidsdiensten maken onderdeel uit van deze functie.

Specificaties

Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht)

Functie-eisen

Je bent een Nederlands sprekende (gepromoveerde) bioloog, biomedisch wetenschapper, arts of apotheker. Bij voorkeur heb je aantoonbare ervaring op het gebied van stamceltransplantaties, immunologie en/of GMP-productie van cel- en gentherapieën. Je bent in staat goed te schakelen tussen verschillende taken ook onder druk van dealines, bent klantgericht en een echte teamspeler. Je bezit goede communicatie vaardigheden waarbij je instaat bent complexe materie te delen met verschillende collega van verschillende afdelingen. Daarnaast werk je nauwkeurig en gestructureerd. Je durft beslissingen te nemen, geeft (on)gevraagd advies en vraagt zelf laagdrempelig advies.

Een assessment kan onderdeel van de selectieprocedure zijn.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris valt in schaal 12 en bedraagt minimaal €.4.857 en maximaal € 6.229 euro bruto per maand (op basis van huidige CAO).

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Universitair Medische Centra (UMC). Wij bieden onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, vakantietoeslag, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en diverse opleidingsmogelijkheden.

Afdeling

Apotheek

De apotheek  van het UMC Utrecht bestaat uit de subafdelingen klinische farmacie, bereidingen, geneesmiddelenlogistiek, celtherapie faciliteit, veiligheid & kwaliteit en onderzoek, onderwijs & opleiding. De ruim 250 medewerkers die hier werkzaam zijn, leveren dagelijks met veel inzet en enthousiasme hun deskundige bijdrage aan de geneesmiddelenzorg van de patiënt. Waardevol én grensverleggend; dat is de farmaceutische zorg die de apotheek wil bieden!
Binnen de apotheek hechten wij veel waarde aan de kerncompetenties: ‘samenwerken, vernieuwend en nooit uitgeleerd, en het nemen van eigenaarschap’.

De CTF is een van de subafdelingen van de apotheek. Hier worden stamceltransplantaten, state-of-the-art-ATMP’s en andere cellulaire producten gemaakt voor patiënten in het UMC Utrecht en andere ziekenhuizen in Nederland en Europa. Daarnaast draagt de CTF bij aan de ‘bench to bedside’ -ontwikkeling van nieuwe ATMP’s in het kader van het translationeel onderzoek van diverse speerpunten van het UMC Utrecht, zoals Cancer, Regenerative Medicine & Stem Cells, Infection & Immunity en Child Health en Circulatory Health. De CTF heeft een GMP-fabrikantenvergunning, orgaanbankerkenning en is JACIE-geaccrediteerd. Verder beschikt de faciliteit over diverse cleanrooms die geschikt zijn voor de bewerking van stamceltransplantaten en het produceren van gen- en celtherapieën. De CTF is gestart met een bouwtraject voor uitbreiding van de cleanroom-capaciteit door middel van nieuwbouw. 

Specificaties

  • Medisch personeel (anios, aios, specialist); Paramedische patiëntenzorg; Patiëntenzorg: overig
  • 32—36 uur per week
  • €4857—€6229 per maand
  • Universitair
  • 2022-2181

Werkgever

Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Heidelberglaan 100, 3584 CX, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you