Security & Quality Consultant (1,0 fte)

Security & Quality Consultant (1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
14 jun 26 jun Groningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 26 jun 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

De kerntaak van een universiteit is Onderwijs en Onderzoek, uitwisseling van kennis, informatie en data is daar een belangrijke component van.
Jouw uitdaging als Security & Quality Consultant bij het Centrum voor Informatie Technologie (CIT) van de RUG is samen met je collega’s

Functieomschrijving

De kerntaak van een universiteit is Onderwijs en Onderzoek, uitwisseling van kennis, informatie en data is daar een belangrijke component van.
Jouw uitdaging als Security & Quality Consultant bij het Centrum voor Informatie Technologie (CIT) van de RUG is samen met je collega’s ervoor zorgen dat de data van duizenden studenten, docenten, onderzoekers en medewerkers veilig en betrouwbaar is.
Als Security & Quality Consultant heb je hierin een wezenlijke bijdrage en vooral in het opzetten en het waarborgen van de kwaliteit en aantoonbaarheid.

Dit ga je doen:

IT is van strategisch belang en zit in alle onderdelen van de universiteit. Jij snapt dat kwaliteit en beveiliging alleen maar werkt als alle CIT-medewerkers daar oog en aandacht voor hebben. Je zoekt daarom voortdurend de samenwerking op met de teams binnen het CIT om te begrijpen hoe de implementatie en vervolgens de verbetering van kwaliteit het beste kan verlopen. Je helpt ze daarbij om in gezamenlijkheid de juiste aanpak met bijbehorende maatregelen te treffen om deze hogere beveiligings- en kwaliteitsstandaard te kunnen te realiseren. Je doet dit niet alleen maar samen met vele collega’s van het CIT.

Taken en verantwoordelijkheden:

• inrichten en continue verbeteren (PDCA) van de CIT-processen
• begeleiden van in- en externe audits en proces walktroughs
• het volgen van relevante ontwikkelingen op je vakgebied van kwaliteit, zoals nieuwe normen, richtlijnen en regelgeving. En deze vervolgens, in samenwerking met collega’s, implementeren
• controleren en rapporteren over de voortgang met betrekking tot kwaliteit
• coachen en voorlichten van collega’s binnen de verschillende afdelingen
• samenwerken met collega’s en teams binnen de gehele RUG.

Specificaties

Rijksuniversiteit Groningen (RUG)

Functie-eisen

Wat breng je mee?

Jij bent een samenwerkende collega die verantwoordelijkheid heeft en initiatief neemt. Je kunt makkelijk verbinding maken met anderen.
Als Security & Quality Consultant ben je in staat om zowel creatieve oplossingen aan te dragen als ook je werkzaamheden op een gestructureerde wijze vorm te geven en uit te voeren. Dat vraagt om een sterk plan-en organisatievermogen. Die kwaliteiten bezit jij als geen ander. Ook blink je met jouw samenwerkingsvermogen uit om op operationeel- en tactisch niveau richting te geven aan de procesorganisatie.
Je bent gesprekspartner van alle collega’s van de gehele CIT-organisatie. Ook werk je samen met interne auditor van de universiteit.

Verder beschik je over:

• hbo werk- en denkniveau
• relevante opleidingsachtergrond of bereid zijn om deze te behalen
• goede communicatieve vaardigheden
• resultaatgericht
• teamspeler
• goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 12 maanden.

Wat krijg je terug?

We bieden je een afwisselende baan in een dynamische werkomgeving waarbij je contacten hebt binnen en buiten het CIT. Samenwerking en flexibiliteit vinden we belangrijk.
Je komt te werken in het CIO Office, een klein en hecht team waar elkaar ondersteunen en versterken een belangrijk item is. Evenals werkplezier en jezelf kunnen en mogen zijn.

Wij bieden in overeenstemming met de cao Nederlandse Universiteiten:

• afhankelijk van opleiding en ervaring een salaris tot maximaal € 5.230,- (schaal 11) bruto per maand bij een volledige werktijd
• 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering over het jaarlijks brutosalaris
• een tijdelijk dienstverband voor 1 jaar met de mogelijkheid dat deze bij goed functioneren na een jaar wordt omgezet in een dienstverband voor onbepaalde tijd
• aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het Keuzemodel
• arbeidsvoorwaarden, goede ontwikkelmogelijkheden en een goede pensioen- en verlofregeling.

Voor deze functie kan een Verklaring Omtrent Gedrag worden gevraagd.

Afdeling

Centrum voor Informatie Technologie

Het Centrum voor Informatie Technologie (CIT) van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) is het meest toonaangevende universitaire centrum in Nederland op het gebied van informatie- en communicatietechnologie. Met ruim 300 medewerkers beheert het CIT de benodigde IT-faciliteiten en ondersteunende processen voor ruim 36.000 studenten en 7.500 medewerkers van de RUG die wereldwijd tot de top 100 van universiteiten behoort.

Het CIT ondersteunt en faciliteert wetenschappelijk onderzoek en universitair onderwijs met innovatieve data- en IT-oplossingen, consultancy en training. Onze missie is ‘Onderwijs en onderzoek: ondersteund door innovatieve en betrouwbare IT’. Om iedere dag maximaal bij te kunnen dragen aan de strategische doelstellingen van de RUG werkt het CIT op een klantgerichte wijze met 22 zelforganiserende teams in vijf domeinen: Onderwijs, Onderzoek, Organisatiesystemen, Basiswerkplekken en Infrastructuur. Wij willen in onze dienstverlening toonaangevend, vakkundig en klantgericht zijn en werken volgens de principes van respect, collegialiteit, samen, fun, openheid en commitment.

Specificaties

  • IT
  • Natuurwetenschappen
  • max. 38 uur per week
  • max. €5230 per maand
  • HBO
  • 222367

Werkgever

Rijksuniversiteit Groningen (RUG)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Broerstraat 5, 9712 CP, Groningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you